💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 792
  • 924
  •   1
Отговори
# 825
Аз снощи не изтърпях всичките реклами и прекъсвания и си легнах след отказа на Гери и Светльо. Реших,че ДиД нямат шанс срещу тях и ще е безинтересно гласуване, съответно сега като ви чета съм много изненадана,че точно ГиС са си отишли Flushed

# 826
  • София
Много лигави бяха почти всички жени на играта...
Браво на Петър за верните отговори. Галена много се лигавеше, но явно си е била и бърза. Просто им дадоха цялото минаване и не е рязано.
Много добре се справи Софи.
Данчо юриста не знае какво е бозайник???
Голяма излагация за Ивана и Иво.
Петя и Дилян не знаят за камчетата и пингвините?! Защо ли се учудвам...

Жалко за Гери и Светльо. Опасна двойка бяха и стратегическите двойки побързаха да ги изгонят...
Но пък се радвам за Дарина и Денис, защото изглеждат много чиста и обичаща се двойка. Кофти избор между двете двойки просто...

# 827
  • Sofia
И мен ме е яд, че Гери и Светльо си тръгнаха снощи. Малшанс, че бяха срещу Дарина и Данчо, които са скромни и добрички, но не се представят добре в игрите. Големи "стратези" се извъдиха в този сезон. ГиС се били подготвали 1 година, е и, какво? Да се бяха готвили и понапънали и "стратезите", (полицайката и Йоана), като им е толкова зор да спечелят! На мястото на ГиС трябваше да са псевдо юристите, а не онзи лоботомирания (както някой добре го определи), който е толкова смотан, че жена му трябваше да бърка при змиите, защото видиш ли големият здрав "мъж" го било страх, да се бие в гърдите "колко е велик!  Йоана и Маргарита ми стават все по-неприятни! Лично на мен няма да ми е сладка победата, ако е срещу слаби противници, но Маргото и Йоана скрупули нямат.

# 828
Не гледах снощи. Тръгнали са си Гери и Светльо. Ще ми липсва само тя. Той е  симпатичен, хубав глас и.. толкова престорен и фалшив.Такова ми е усещането за него. Май и още някой го спомена или може само аз да виждам това. Simple Smile

# 829
*Амбър*, подкрепям мнението ти на 100%.

# 830
  • Melmak
Кристал, мисля, че Елизабет сама избра при змиите да бърка, за да не е при плъховете или нещо подобно. Не мисля, че Данчо я е карал кое да избере. Поне така ми се стори.

Не са ми любимци, Данчо пуска майтапи понякога. Елизабет е глупавичка, не са достатъчно образовани, ноо не са ми и топ дразнител.

Полицаите преди ми бяха по-симпатични преди. Харесваше ми това, че се бореха и взимаха игрите с желание. Проблемът явно е, че само във физическите игри са добри. Като трябва да се мисли и положението става страшно, особено при Марго.

Тя ми се стори злобна веднъж като говореше как тя има 1 дете, а той две. Каза и че е ревнива, аз такива хора не харесвам. Имам чувство, че тази жена е постоянно в някакво състезание със себе си да е най-най в нещо, като се бори с невидими врагове. А това със сметките за тока ме уби, 35+ годишни деца.

# 831
  • European Union
Йоана и Маргарита ми стават все по-неприятни! Лично на мен няма да ми е сладка победата, ако е срещу слаби противници, но Маргото и Йоана скрупули нямат.
А за мен най-глупавото нещо е да гласуват за силните, защото са благородни. Това е състезание с парична награда, не турнир на честта.
Много по-нечестно е да изгубиш игра и продукцията да те остави (както Явор и адреналинката) и накрая да вземеш парите най-спокойно, отколкото в стратегическо гласуване да изгониш силната двойка. Първото е подлост, второто - стратегия.

# 832
  • Sofia
Да, Елизабет сама реши да бърка при змиите (въпреки страха си), за да пощади льольото. Емо даже й го каза!
@ Кети В, да, това е състезание, в което печели само един, но от моята "камбанария" липсва удоволствието от такава "победа". Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 08:59 от Crystal_Noir

# 833
  • Melmak
Аз не успях да разбера кое е лошото, че С&Г са се подготвяли година време? Това е игра, много ясно, че ще имаш стратегия и ще се подготвяш. Личи си кой е мислил преди да влезе и кой не.

Особено на игрите с въпроси… дори хора, които са от много време заедно отговарят грешно (имам предвид въпроси относно другия, не въпроси за обща култура).

Но и зависи от въпросите, които питат. Примерно с мм сме много време заедно и се познаваме на 100%. Проблем ще е ако не се уговорим предварително за въпроси като “любимо ястие” и “любима песен”. Проблемът е, че аз съм чревоугодник, а той музикант. Нито аз имам едно любимо ястие, нито той една любима песен. За такива на пръв поглед банални въпроси човек трябва да е подготвен. Съответно не виждам нищо лошо в това хората да имат стратегия и подготовка.

Иначе е ясно, че силните друг път може да не се случи да са на елиминация.

Не съм сигурна, че тя искаше да го щади.

Скрит текст:
Преди време се оказа, че с Данчо сме били на една екскурзия заедно. Мм го позна и потвърдихме с едни общи снимки на групата. Помня, че беше сърцато момче и постоянно ръсеше смешки. Не сме запазили контакт или нещо подобно, но тогава ми се струваше народен човек и не беше нито лигльо, нито злобен.

# 834
През този сезон много рано започват стратегическите номинации, под девиза "Много ви харесваме, ще си общуваме като излезем." Simple Smile
Ама нали утре някой трябва да гласува да те спаси и теб, особено по-слабите двойки.
Ивайло-Фермата затова си беше замислил коалиция от 4 двойки.
Този Денис, цялата къща го харесва, стеснителен ли е, мълчалив ли е, или напротив? По-скоро добре играе социалната игра.

За въпросите: Не бяха от най-лесните, но като отговарят двама и могат да мислят заедно, вместо да стане по-добре, при някои стана по-зле, изредиха 3 грешни отг.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 09:35 от Pepina_n3

# 835
Доста изкуствено  и позьорско ми беше поведението на Светозар.  Нещо от сорта да се види на телевизора. А  и две малки деца ги чакат в къщи, а Гери много не мели брашно със свекървата. Нещо от сорта дойдох, видях/ама не победих/ но пък станах известен.

# 836
Не гледах снощи. Тръгнали са си Гери и Светльо. Ще ми липсва само тя. Той е  симпатичен, хубав глас и.. толкова престорен и фалшив.Такова ми е усещането за него. Май и още някой го спомена или може само аз да виждам това. Simple Smile
Всичко ми фалшивее при него - и поведението пред камерата, и чувствата му към половинката. Изглежда ми дори, че се е върнал при нея, не воден от някаква голяма истинска любов и нужда да бъде точно с тази жена, а защото тогава не е искал детето му да живее без баща, както се е случило с него самия.

# 837
  • София
За мен е нормално да се гласува стратегически, а ако и двете двойки не са ти кой знае колко близки, е още по-логично да гласуваш така. Все пак е игра и има само един победител. Да, за мен като зрител ще е по-интересно на финал да са само силни двойки, но за участниците е друго.
Иначе и двете двойки са ми симпатични и не ми се искаше нито една да отпада, но такива са правилата. А, ако има връщане на двойка, както всяка година, нищо чудно точно Гери и Светльо да успеят да се преборят и отново да  ги видим.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 12:44 от gg__

# 838
И аз смятам, че между Гери и Светльо няма голяма химия или поне не показват някакви чувства. Той малко се прави на "голямата работа", със самочувствие, че е по-умен, по-хитър, по-образован от другите и за мен е надменен.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 11:33 от monii

# 839
  • София
Просто не е истина какъв късмет изкараха Ивайло и Ивана. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт