Хапчета за отслабване. Интересно действие.

• 23 187
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Става дума за тези хапчета.
A1 L-КАРНИТИН ЛЕПИДИУМ 30 капсули
Някакъв коментар? Някой да ги е пробвал? Да даде мнение.
Първо да кажа че съм мъж, щото да няма неразбрали после Simple Smile
Тъй като не съм фен на спорта, но обичам да похапвам, все се оглеждам за нещо, което да свърши работа, предимно (и съчетано) със хранително ограничение.
То ограничението е ясно, ама тая добавка я водят, че намалява апетита.
И защо да не го пробвам. Веднъж го почнах, но се наложи да го спра ,поради други причини.
Тия дни се върнах отново към него.

Та за какво ми е питането... Какво в туй нещо, действа толкова силно?
Два часа след като съм го пил, мозъка ми изпада в някакво странно състояние, все едно започвам да възприемам нещата по-силно. Някак си всичко се активира. За тялото не мога да кажа , но състоянието на възприемане тотално се променя. И миналият път така беше и сега е така.
На работата ми има жени които го пият също, но не забелязват подобна реакция .

Аз съм много доволна от тях!
Потискат ми апетита и ме карат да  приемам повече вода.

# 16
Това бяха единствените хапчета който ми помагнаха да отслабна.10кг да 2м

# 17
Здравейте, на мен ми подтискат апетита. Свалих с тях, плюс ограничение, плюс фитнес 6кг за по-малко от месец. Обаче откакто ги пия спя по 3 часа вечер, в момента пия мелатонин за да спя през нощта. Реших да ги пия само в дните, в които тренирам. Спрях ги за два дни и апетита ми се върна. Мисля че като ги спрем ще имаме йо-йо ефект, но ще видим. Обаче за сега ми е добре че ми убиват апетита и имам енергия, иначе едва ставах сутрин от леглото. Не ми влияят на мозъка както сте описали, но пък и познатите ми, които ги пият също нямат такъв страничен ефект. Обаче всички ни изпотяват и то доста.

# 18
  • Sofia
За мен тези хапчета са опасни. Няма контрол върху тях, нито се знае какво съдържат. Пих ги една седмица и абсолютно същите симптоми - необяснима енергия, бях като Астерикс, което само по-себе си е положителен ефект, но защо и то в такъв мащаб? Липса на апетит и жажда както описвате. Най-страшно беше безсънието. Заспивах за час- два и се будех по никое време и не можех да затворя очи. До кога така? Мисля, че има нещо супер гадно в тези хапчета, в никой случай не е плацебо. При липса на контрол е безразсъдство да се пият.

# 19
Здравейте как е името на тези хапчета

# 20
Здравейте как е името на тези хапчета
Виждам, че са написали A1 L-КАРНИТИН ЛЕПИДИУМ

# 21
Здравейте, на мен ми подтискат апетита. Свалих с тях, плюс ограничение, плюс фитнес 6кг за по-малко от месец. Обаче откакто ги пия спя по 3 часа вечер, в момента пия мелатонин за да спя през нощта. Реших да ги пия само в дните, в които тренирам. Спрях ги за два дни и апетита ми се върна. Мисля че като ги спрем ще имаме йо-йо ефект, но ще видим. Обаче за сега ми е добре че ми убиват апетита и имам енергия, иначе едва ставах сутрин от леглото. Не ми влияят на мозъка както сте описали, но пък и познатите ми, които ги пият също нямат такъв страничен ефект. Обаче всички ни изпотяват и то доста.
А от къде ги поръчвате?

# 22
За седмица свалих 3 кг. Убиват апетита и желанието ми да се тъпча със захар. Но спя по-малко. Лякам към 22 и в 4 се събуждам свежа. За мен не са само билки и л-карнитин. Има и тежки химични формули. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт