Турски чай за отслабване

• 657
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте! Напоследък този чай доста нашумя. До сега никога не съм прибягвала до такива средства, но в последно време качих едни 3-4 кг, които много ме дразнят и искам да ги сваля възможно най -скоро. Ако някой го е пил може ли да сподели дали има някакъв ефект и дали изобщо пиенето на такъв вид чай би довело изобщо до някакъв резултат?

# 1
Пила съм кафето. За мен има ефект, потиска апетита, кара те да пиеш вода, но на мен не ми понася. Превъзбужда, сякаш и сърцебиене имам, не се чувствам ок, като го пия, но при мен е така . Не е скъп, пробвайте.

# 2
  • София
Вълшебно "хапче" за отслабване няма. Но ако имаш излишни пари, и това е начин да ги изхвърлиш.

# 3
  • софия
Пих го 2 седмици, в началото даже може да не ядеш, сладко не ти се хапва..супер, ама вече на 2рата седмица спря да ми действа и го спрях, иначе свалих 2кг някъде, върнах си ги. С мързел от дивана няма да стане за жалост.

# 4
За съжаление, да, от дивана не става. Но отскоро съм на нова работа, почти цял ден седнала, вечер взимам детето от градина и вече е студено за разходки, а й той е малък за да мине кой знае какви разстояния. До сега винаги съм имала движение и не съм качвала, знам че там е проблема.
А за пробиотиците на Булгарбиотик дали имате някакви отзиви?

# 5
  • пловдив
Пих го по препоръка на една дама, която е отслабнала с него, но при мен имаше само сухото в устата, пиех много вода, първите дни нямах апетит и след седмица просто бях привикнала!

# 6
  • София
Къде може да се намери, има ли го свободно по аптеките? Освен диета и спорт, това също би могло да спомогне.

# 7
В магазините за турски стоки.

# 8
Аз го пих, но ефект-никакъв. Започнах хранителен режим предписан от диетолог (дългогодишен, не от новите гурута) и съм -20 кг за 9 месеца. Хапвам си добре и това, което обичам.

# 9
  • софия
Аз го пих, но ефект-никакъв. Започнах хранителен режим предписан от диетолог (дългогодишен, не от новите гурута) и съм -20 кг за 9 месеца. Хапвам си добре и това, което обичам.
Може ли координати на лично?

# 10
  • София
Може ли малко повече информация, съчетаваш ли с упражениня? Колко пъти похапваш на ден, какъв тип ежедневие имаш?

# 11
Не съчетавам с упражнения. Ходя по около 4000 крачки на ден. Ям по 4 пъти, но може и 5, ако се заложи в диетата. Имам мързеливо ежедневие на работа. За всеки е индивидуална диетата, попълва се въпросник. Моят син направо се търкаляше, но и на него му направи хранителен режим и доста свали. Много, много съм доволна. Теглото ми беше страхотен комплекс. Сега се чувствам прекрасно. Аз съм на 50 г, с инсулинова резистентност и преди менопауза и въпреки всичко това си отслабнах. Ноооо, никога не съм била лакома и съм много дисциплинирана в това отношение. При нас си е просто дебел ген. А, още нещо за тази диета-има ден от седмицата когато си ядеш всичко, което пожелаеш и колкото си искаш-без никакви ограничения.

Общи условия

Активация на акаунт