Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 88

• 39 581
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Shine, това че си пътувала след трансфер не е проблем.Е разбира се, няма да носиш тежко или да правиш някакви екстремни неща. И аз пътувах към в къщи, защото не сме от София, полежах малко и после ходих на разходка.Всичко беше наред.

# 241
Мен доктора ме предупреди още след пункцията- ако имаме възможност,той препоръчва да не пътуваме в деня на трансфера, може би защото ние сме на 500 км от София и пътя е дълъг

# 242
Shine, това че си пътувала след трансфер не е проблем.Е разбира се, няма да носиш тежко или да правиш някакви екстремни неща. И аз пътувах към в къщи, защото не сме от София, полежах малко и после ходих на разходка.Всичко беше наред.

Така е ,но аз се чувствах доста зле и затова реших да споделя. Знам ,че всички пътуваме.Доктора ни каза да останем една вечер затова бяхме на хотел  и на 2рия ден тръгнахме. Благодаря все пак желая успех на всички.

# 243
Момичета, имам 3 трансфера, 3 имплантации и 2 бременности. След всеки трансфер съм пътувала доста. Първият път София - Бургас, нямаше още магистрала, другите два пъти Тутракан- Бургас, времето за пътуване е почти двойно на километрите, заради завоите.
Пътят да не ви тревожи. Бъдете спокойни и уверени в успеха! Желая ви положителен резултат и успешна бременност!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 12:43 от anichka.bs

# 244
При първия ми ЗЕТ , доктора каза - не е проблем, само шофирай по-внимателно.
Веднага след трансфера се прибрах в Бургас.
(София-Бургас). Нямаше имплантация.

Другата седмица е ЗЕТ номер 2 и си букнах х-л до клиниката за 1 нощувка. На истина не искам да обвинявам себе си в последствие, твърде много ми коства.

Може и никак да не влияе пътуването но по-добре да се елиминира всякакво съмнение.

Личен избор.

П.П. Ако и този път няма имплантация Grinning мисля, че повече не бих взела пътуването за фактор.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 10:54 от Maya888

# 245
Най-добре е да не се пътува в деня на трансфера. Просто за собствено спокойствие, а и не е добре да се пътува на дълги разстояния. На всеки час трябва да се спира за 15 минути разходка.

# 246
Момичета, имам 3 трансфера, 3 имплантации и 2 бременности. След всеки трансфер съм пътувала доста. Първият път София - Бургас, нямаше още магистрала, другите два пъти Тутракан- Бургас, времето за пътуване е почти двойно на километрите, заради завоите.
Пътят да те ви тревожи. Бъдете спокойни и уверени в успеха! Желая ви положителен резултат и успешна бременност!

Благодаря , може би ви занимавам излишно ,но след като си споделя с вас и всяка споделя своя опит ми е по спокойно. Тъй като само вие разбирате какво е.

# 247
Здравейте прогестерона ми е 0.75 mg започнахме подготовка за зет на естрофен съм . Според вас добре ли е тази стойност за началото и колко трябва да е накрая ?

# 248
Здравейте прогестерона ми е 0.75 mg започнахме подготовка за зет на естрофен съм . Според вас добре ли е тази стойност за началото и колко трябва да е накрая ?

Аз започнах подготовка при 0,23.
Чела съм, че трябва да е под 1. Но в деня на трансфера … не съм сигурна колко трябва да е висок и при какви стойности се канселира трансфер. Може би по-опитните да споделят. И на мен ми е интересно. В деня на трансфера при мен е бил 39 ng/mL.
Успех Flowers Four Leaf Clover People Baby

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 11:11 от Maya888

# 249
  • Пловдив
Момичета, от днешната инжекция фраксипарин, ми стана огромна синина, една синьо-лилава и сега като я видях е станала още по-голяма. Досега винаги са ни ставали синини, но малки, не толкова ярки. И сега направо се притесних да не съм направила някоя беля. Възможно ли е да съм спукала вена? Не знам какво да правя...

# 250
Не се притеснявай, Мече. Стават такива неща, ще отшуми. Утре си сложи иглата поне един пръст от синини, зачервявания и бучки. Това е просто общо правило Simple Smile

# 251
Мече и аз имах такава огромна синина и отне една седмица да се пооправи. Случва се.

# 252
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Успокоихте ме.

# 253
Момичета да се отчета и аз. Началото на Февруари ми беше пункцията и от тогава не мога да стигна до трансфер. Първо ми закъсня ужасно много,после се оказа ,че имам и задържан фоликул, сега съм на регулон до май месец.Идва ми лееко в повече вече.

# 254
MBStefanova рабирам те напълно. И аз съм в същата чакаща ситуация от февруари (тогава ми беше пункцията и на мен). 🫂 Нямам търпение да дойде време и за моето чудо. 🤰 Трябва да се научим на търпение, колкото и трудно да ми се вижда. 🥺🥺🥺❤️

Общи условия

Активация на акаунт