Сполучливи имитации на маркови парфюми - 55

• 60 975
  • 737
  •   2
Отговори
# 195
Много благодаря, момичета, още днеска ще проверя и в двете 🤗. Иначе да кажа  по две думи за още няколко спрея и масла на Гиза. Капител в спрей е уникален излезна по траен дори и от туберозата им, но е по сложен за мен парфюм, по нишов и не мога често да се пръскам с него, главата ме заболява, моят 17 г син обаче често посяга към него. Взех и dark Angel ( имитира angel’s share killian) масло, първите минути е опушена от цигари стая,помня този аромат от студентските си години 😃, след около 10-20 Мин в тази пропита от цигари стая влиза жена напръскана обилно с cloud на Ариана Гранде и така до край си стои този примесен аромат. Харесва ми определено, но е зимен аромат. Fruit musk на Монтале пак масло точно си отговаря на името първо излиза мускуса, а после вече и плодовете, не ми е много траен обаче, или аз спирам да го усещам. Моите любимци обаче си остават brandy on the rocks и love tuberous .

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 11:12 от ekaterina II

# 196
Момичета, онзи ден бях в Grand Mall Varna и минавайки явно покрай Дъглас, едно момиче ни подаде по една лентичка и каза, че парфюмът е Мис Диор. Нямаше време да влизам, тъй като бързахме за късна прожекция и не сме от този град. Много ми допадна и се чудя дали има имитация? По спомен отговаря на този :КАТЕГОРИЯ АРОМАТ:ФЛОРАЛЕН, ШИПРОВВРЪХНИ НОТКИ:МАНДАРИНА; СРЕДНИ НОТКИ:ЗВЕЗДЕН ЖАСМИН С ДИВА ЯГОДОВА ФАСЕТА; БАЗОВИ НОТКИ:ПАЧУЛИ, КЕДЪР

# 197
Момичета, онзи ден бях в Grand Mall Varna и минавайки явно покрай Дъглас, едно момиче ни подаде по една лентичка и каза, че парфюмът е Мис Диор. Нямаше време да влизам, тъй като бързахме за късна прожекция и не сме от този град. Много ми допадна и се чудя дали има имитация? По спомен отговаря на този :КАТЕГОРИЯ АРОМАТ:ФЛОРАЛЕН, ШИПРОВВРЪХНИ НОТКИ:МАНДАРИНА; СРЕДНИ НОТКИ:ЗВЕЗДЕН ЖАСМИН С ДИВА ЯГОДОВА ФАСЕТА; БАЗОВИ НОТКИ:ПАЧУЛИ, КЕДЪР

Това е най-новият аромат на Диор от тази година и няма как да има имитация.

# 198
Деси_слава, много благодаря, подозирах си Simple Smile

# 199
Той нишов ли се води?
Сега ме е яд, че не поръчах Devotion, но със самолет няма как да се оливам. При излитане не са ги проверявали за течности, но за връщане от България не знам. Дано не ми вземат парфюмчетата.

Devotion  аз си поръчах от The moon. Не съм пробвала оригиналния на Dolce & Gabbana, но на The moon ми харесва. Началото ми е сладко - прилича на Лирата, но с добавена свежест - лимон може би със сметана....вкууусен Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 20:20 от Bonbonche

# 200
  • София
Гледам сайта на Гиза, да видя какво не съм пробвала още Laughing и ми се вижда доста пооплешивял. Чакам някакво пролетно - лятно избухване от поне десет нови аромата. Все пак, нали основно работя за Милка Joy Какво ново искате да пробвате?

# 201
Гледам сайта на Гиза, да видя какво не съм пробвала още Laughing и ми се вижда доста пооплешивял. Чакам някакво пролетно - лятно избухване от поне десет нови аромата. Все пак, нали основно работя за Милка Joy Какво ново искате да пробвате?
защо не и guidance на Amouage  като за начало  😃

# 202
Здравейте, дами! Преди време си бях взимала реплика на Шанел но5, но беше нова вариация, много лека и приятна, обаче са съжаление никъде не го намирам. Някоя от Вас да е попаднала на такъв. По спомен май беше Chanel no 5 premiere.. 🗼🌺🪻🌻🌹🌼🌞

# 203
  • София
Между другото, единия нов НИШОВ на Заг наистина е Goddess Mugler Cry

# 204
Добре де , аз тоя масла на Гиза защо не ги намирам в сайта. Попадам само на някакви окултни или нещо подобно
В коя секция са маслата, като тези които дамата по-нагоре спомена?

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 20:27 от Вярра

# 205
[/quote
Като питаш аз да се изкажа Satisfied
Искам ако може
Un jardin a cythere Hermes
Forbidden games Kilian
Perfect Mark Jacobs
Smoking hot Kilian
Roses on ice Kilian
Мога да имам още желания, но да не ставам нахалнаааа Bowtie
Stuck Out TongueYum

# 206
  • БГ
Между другото, единия нов НИШОВ на Заг наистина е Goddess Mugler Cry

Той "нишов" ли е?

# 207
  • София
Четете  с разбиране.
Заг явно въвеждат нови стандарти.

# 208
Аз да се похваля. Simple Smile
Днес си взех 4 нови за мен аромата от Мартинез. Всичките бяха намалени.

1. Sandal Ruby
Нещо в този парфюм ми напомня на черната орхидея. Но докато орхидеята не мога да я понасям, този просто ме пристрасти от първата апликация. Не съм добра в описанията, но в съзнанието ми изплува образът на магнетична, тайнствена жена, която преминава през теб, запалва страст в очите ти, съзнанието ти и отминава, оставяйки ярка следа след себе си. За моя нос е невероятен аромат!

2. BIBLIOTEQUE - с много смесени чувства съм. Върху моята кожа избива някаква кисела нотка, която ме дразни. Навява ми спомени на нещо старо, забравено, прашно.

3. MUKHALLAT - този също се оказа по мой вкус. Щерката също много го хареса и вероятно ще отиде при нея. 😄 Свързвам го с някакво плодово кремообразно кексче. Може би в по-топло време ще се развие по-различно.

4. Accento - този го забърса мъжът ми. Не мога да си го представя върху себе си. Но пък на него му залепна. Само ходя и го душа. Наподобява ми нещо много познато, но не мога да се сетя какво точно.

# 209
  • София
В магазина на Заг на Княз Борис в София, още не са чували за Devotion Sad В списъка им го нямаше, в кой магазин им е наличен?

Общи условия

Активация на акаунт