Отговори
# 480
Аз пък само се радвам, че ни върнаха СейФер и се наслаждавам на играта на Мерт и Афра.

# 481
Мерт тук се ударил, докато играел
https://vm.tiktok.com/ZGePJyg1M/

# 482
Мммм, Диди, ти голяма си моралистка, бе Grinning Хади, холан, хади!
Ами май само ти си недоволна. Ааа, пардон, сещам се за още една Smirk

Повярвай ми нямам проблем че има СейФер напротив нека има че и двамата са болни един без друг но не съм доволна от развоя на други неща но няма какво да ти се обеснявам колкото до моя морал това са теми за лични може да ги обсъдим и на кафе и тн а аз не съм и мюсюлманка нали така?
А и все пак нали са семейство което пости и тн затова говоря аз нямам против това че има СейФер сцените са сладки но не е достатъчно  имам против това че не ми го пишат качествено този СейФер съжалявам повече очаквам от викане и кряскане и от признания в любов 🙄 дано и го видим…
Сцените са хубави но файдата никаква не е закъсняха буквално пет месеца гледаме бетер това което снощи и го казах и написах за какво да съм доволна като казваш че идва бомба ще я предложиш на зрителя.
Сори че казвам това което усещам и виждам неудобно но е факт и не съм единствената нито онази другата за която говориш…Просто ме изумяваш днес какво написа и затова ти отговарям по начин който не бих си позволила никога.
Още такива има! Но какво ли се обеснявам има ли смисъл това виждам това казвам ако видя епизод като в първи сезон ще кажа Ок в сега се върнахме в играта нищо не е достатъчно вече или аз станах много критична защото за пореден път съм излъгана.Но пак ще допрем до моя морал 🤷♀

# 483
👀👀👀🧿Фандома е голяма работа!🤘

# 484
😁😁🔥🔥🔥🔥

# 485
Който има желание - в инстаграм! 🫶
https://www.instagram.com/p/C4kpEsML5Li/?igsh=MTYyZDJvbnJqbHVveA==

# 486
  • София
Я още малко статистики от туитър

Аз не разбирам, при положение, че им е разрешено да правят кекс нощем по време на пост, какъв е проблемът точно. Друг е въпросът, че бързаха за вечеря и едва ли са правили каквото и да е.
А и туркините два часа снощи чакаха интернет сцена, така че и те не се притесняваха от това, че е Рамадан.

Не мисля, че Афра и Мерт искат сериалът да приключи. Всеки си има разбирания по този въпрос явно, но чак да са ги вързали насила да стоят и да се молят да няма трети сезон...

# 487
Здравейте! Досега само ви четях, но реших да споделя и аз. И аз съм от зрителите, които не харесват развитието на сериала. Не може да се преглъщат всички нелогични неща до тук, само и само да има Сейфер,  да се вдигнат рейтингите и феновете да са доволни. Тази серия е като пришита , като кръпка, по желание на фандома! Няма значение интервюто на Сейран, нямат значение обидите, думите, казани един на друг, постъпките. Всичко се забравя изведнъж, само и само да има рейт. Тази попара сме я сърбали с "Любов под наем". Тук има момичета, които пишеха в темата едно време. И там, под натиска на феновете Мерич написа една серия, пълна с любов между Дефмер, но и тя беше не на място като снощната. Това е проблемът на всички турски сценаристи - в един момент зациклят и почват да пишат глупости!  Виновни са и продуцентите, които , за да изстискат до край някоя обичана двойка актьори, увеличават количеството серии, за сметка на качеството. Аз съм от хората, които не искат 3-ти сезон. По-добре да се завърши качествено и с добър рейтинг, отколкото да се дълбае дъното с простотии. Надявам се, че сте толерантни към различното мнение.
Хубав ден!

# 488
Здравейте!

Знам, че ще ви стори странно, но аз си искам трети сезон, дори и с достатъчно глупости.
Въпреки тях има доста сериозни неща, които могат да се обсъждат. Въпросът с вменяването на вини, манипулациите върху личностите на жените физически и психически, отношенията на родителите към децата и
промяната на тези отношения, следствие драстичните житейски събития, завистта между роднини и желание за
голямо наследство и отмъщение, или общо казано за врагът в къщи и зависимостите между родители и деца. Вижда се кои са враговете и те са от най-близките хора. Много такива неща са засегнати в този сериал. Да, много е разводнен, но си има една основна нишка, която не се къса, а напротив постепенно заяква. Това е връзката на Сейран и Ферит.
Как две млади души, макар под родителския натиск се събраха и колко проблеми изживяха, за да се преоткриват.
Ще им предстоят още много катаклизми. От това, което снощи ни показаха ще има материал и за четвърти сезон, казано условно.
Сто процента ще излезе отново Пелин, която не се примирява от загубата. Посещението на майка й при Кязъм предвещава не добри неща.
Трябва да се разбере Суна накъде ще тръгне. Какво ще направи Кая  в бъдеще?
Ще развият ли отношения между Ифа и Шехмуз? Много ми се иска Шехмуз да си я вземе и да мъти водите в неговата къща. Тази жена ми е непоносима като образ.
Сейран ще направи ли нещо с Латиф?
Кязъм ще продължи ли с тъпите си отмъщения и търсене на силен играч за тях?
Какво ще стане с психиката на Орхан? Той вече е убиец. Ще се разкрие ли това убийство и ако да от кого?
В задкулисието ни чакат Акън, Невра, евентуално хората на Йокеш.
Има въпроси и около Абидин и Шефика.
Накрая Халис ще си вземе булка, но да видим дали ще продължава да опропастява живота на близките си хора  или Хатуч ще го смири и не само тя, а големите проблеми, които се подгатвят срещу него за бизнеса и фирмата.
Дали ще оцени близките си по друг начин като истински баща и дядо, а не като ага.
Доста въпроси, които според мен са неминуеми за бъдещето на сериала. Така или иначе нали историята е по записки от истински събития. Да, компилация е от различни истини, но има голям материал за размисъл.
Поне така мисля аз и реших да споделя. Отбирам стойностните неща от плявата и нито се дразня, нито негодувам от продукцията.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 14:47 от Dimana-nova1

# 489
Разбра се защо Ферит постъпваше така със Сейран в предните серии
Защото е искал да се отдалечи от нея
Да не кажа,че и той може да е бил обиден по някакъв начин,мислейки,че тя предава любовта им
Суна ме изкефи-каза на Сейран думи,които тя самата никога нямаше да се сети,че това е истината.И,че,когато се върнат в бащината къща моменталически ще бъдат прехвърлени в следващите ръце я на мафиоти,я на психопати,я на възрастни вече мъже
Само не и щастие и свобода при Кязъм
Аз,за разлика от Вас разбирам Асуман
Всъщност,Сейран се върна,все едно,че нищо не се е случило,а с тръгването си от ялъто предизвика много събития,включително и смъртта на Фуат.Не казвам,че тя е виновна,но.....имаше ли смисъл всичко това?
Най-неприятен в този епизод ми беше Акън.Очаквам от него доста поразии.Щял бил да обърне станбул,но да върне Сейран при себе си
И това човек,който много добре вижда,чува и разбира какво преживява Сейран
От сърце се посмях на Ферит и ситуацията с лелята
Голям сладур Мерт.Не знам дали има някой на койо да не му се разтопи сърцето от този пакостник

На поста на forgiveless-за мен Ферит е всичко друго ,но не и нарцист,съжалявам

# 490
Разбра се защо Ферит постъпваше така със Сейран в предните серии
Защото е искал да се отдалечи от нея
Да не кажа,че и той може да е бил обиден по някакъв начин,мислейки,че тя предава любовта им
Суна ме изкефи-каза на Сейран думи,които тя самата никога нямаше да се сети,че това е истината.И,че,когато се върнат в бащината къща моменталически ще бъдат прехвърлени в следващите ръце я на мафиоти,я на психопати,я на възрастни вече мъже
Всъщност,Сейран се върна,все едно,че нищо не се е случило,а с тръгването си от ялъто предизвика много събития,включително и смъртта на Фуат.Не казвам,че тя е виновна,но.....имаше ли смисъл всичко това?
Най-неприятен в този епизод ми беше Акън.Очаквам от него доста поразии.Щял бил да обърне станбул,но да върне Сейран при себе си
И това човек,който много добре вижда,чува и разбира какво преживява Сейран
От сърце се посмях на Ферит и ситуацията с лелята
Голям сладур Мерт.Не знам дали има някой на койо да не му се разтопи сърцето от този пакостник

На поста на forgiveless-за мен Ферит е всичко друго ,но не и нарцист,съжалявам

Вал, смъртта на Фуат я предизвика не Сейран, а Халис. Той удари Фуат и каза че е некадърник, че винаги и завиждал на Ферит и сега, след като го няма ще си отдъхне от един вид конкуренцията , вместо да го търси и после го удари. Сейран беше отвлечена от Ферит и Абидин, тя каква вина има за смъртта?
Да, а после всички обвиниха младите, че са виновни за смъртта. Всеки търсеше виновник в другия, а не поглеждаше своето поведение в този ужасен случай със смъртта на Фуат. После Халис съжаляваше какво е направил на Фуат, но фаталното беше станало. Битката между поколенията винаги върви в пълна сила в този сериал и тогава се получават фаталностите, от които няма връщане назад. Но пък те сплотяват младите да вървят напред. При такива големи сблъсъци винаги за жалост има жертви и физически,  и емоционални , и психически.

# 491
Снимка, която дава спокойствие 😍

# 492
Привет, момичета!
Да споделя в този толкова бодър пролетен ден някои мои впечатления и разсъждения относно вчерашния епизод. Така, първо, радвам се, че завоя за Сейфер вече е направен и би трябвало да се гради във възходяща линия. Харесва ми, че  при Сейран гордостта отстъпи и даде път на помирението, любовта и осъзнатия избор, това което много й пречеше сезон 1. За Ферит мога да кажа, че разумът и голямото му сърце спасиха със сигурност две отново объркани души, да не стигнат до болката от загубата на толкова чиста, дълбока, истинска и изстрадана любов. Точно така Ферит, не трябваше всичко, което преживяхте да е напразно!
Това, което почувствах аз: Ферит спаси настоящето на Сейфер (категорично даде да се разбере, че няма да се откаже от жена си, показа на всички къде й е мястото и че няма да се съобразява с никой) , а Сейран бъдещото им (хвана ръката му, което значи: С теб съм!, оправени семейни отношения, чрез саможертвата си за Орхан, никой от Корханите не може да остане равнодушен, Сейран печели съюзници в битката с костеливия Халис)
Орхан- когато си напът да загубиш себе си имаш два варианта или да се опиташ да върнеш човека, който си бил, или да го загубиш окончателно..
Суна - всъщност в самотата Суна може да намери сигурно убежище, във връзка тя подхранва самоунищожението си и умножава безсилието си, от невъзможността да разбере кое е правилно за нея..
Дирен(актьорът, който играе Кязъм) , заслужава да се учат от него. Брилянтен и в драмата и в комедията. Раздава се на макс, много сложен образ, изискващ много енергия и актьорско майсторство. Впечатлена съм! От по-възрастните актьори, които участват направо е несравним.
 Афра и Мерт продължавайте да греете и да ни стопляте душите като давате живот на Сейран и Ферит ❤️❤️
ПП: И да вземе Сейран най-накрая да си спази обещанието да направят заедно баклава с Шефика, трябва да се появи малкото ли сейферче да й напомни, Я!? 😄😇❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 16:00 от Poli_tod

# 493
Всъщност Суна, за да застане на мястото на сестра си би казала и направила още много. Завистлива и проста Суна, Сейран знаеше много добре какво ще и се случи в дома на Кязъм, но е добър човек и пренебрегна себе си, за да спаси Орхан!
Интериора Асуман обаче е объркала адреса, виновна за смъртта на Фуат не е Сейран, а отвратителната Ифакат. И не заради Сейран избягаха от сватбата на слабохарактерната Суна!
И както всички видяхме Сейран не се “върна” сама в Ялъто. Тръгването и от Ялъто беше неизбежно, според мен така би постъпила всяка уважаваща себе си жена!

# 494
Привет, момичета!
Да споделя в този толкова бодър пролетен ден някои мои впечатления и разсъждения относно вчерашния епизод. Така, първо, радвам се, че завоя за Сейфер вече е направен и би трябвало да се гради във възходяща линия. Харесва ми, че  при Сейран гордостта отстъпи и даде път на помирението, любовта и осъзнатия избор, това което много й пречеше сезон 1. За Ферит мога да кажа, че разумът и голямото му сърце спасиха със сигурност две отново объркани души, да не стигнат до болката от загубата на толкова чиста, дълбока, истинска и изстрадана любов. Точно така Ферит, не трябваше всичко, което преживяхте да е напразно!
Това, което почувствах аз: Ферит спаси настоящето на Сейфер (категорично даде да се разбере, че няма да се откаже от жена си, показа на всички къде й е мястото и че няма да се съобразява с никой) , а Сейран бъдещото им (хвана ръката му, което значи: С теб съм!, оправени семейни отношения, чрез саможертвата си за Орхан, никой от Корханите не може да остане равнодушен, Сейран печели съюзници в битката с костеливия Халис)
Орхан- когато си напът да загубиш себе си имаш два варианта или да се опиташ да върнеш човека, който си бил, или да го загубиш окончателно..
Суна - всъщност в самотата Суна може да намери сигурно убежище, във връзка тя подхранва самоунищожението си и умножава безсилието си, от невъзможността да разбере кое е правилно за нея..
Дирен(актьорът, който играе Кязъм) , заслужава да се учат от него. Брилянтен и в драмата и в комедията. Раздава се на макс, много сложен образ, изискващ много енергия и актьорско майсторство. Впечатлена съм! От по-възрастните актьори, които участват направо е несравним.
 Афра и Мерт продължавайте да греете и да ни стопляте душите като давате живот на Сейран и Ферит ❤️❤️
ПП: И да вземе Сейран най-накрая да си спази обещанието да направят заедно баклава с Шефика, трябва да се появи малкото ли сейферче да й напомни, Я!? 😄😇❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Поли, благодаря за този пост.   Flowers BouquetВсе едно си "грабнала" мислите ми и си ги написала. Споделям напълно. Тъкмо щях да пиша нещо за двойката Сейфер. Ти, според мен, каза всичко.
Бел, защо Ифакат да е виновна за смъртта на Фуат. Дай твоят аргумент и гледна точка.
От видяното и връщането на Орхан с окървавените ръце и плачът му останах с впечатлението, че той е убил Йокеш. Обаче днес прегледах някои моменти от серията и ми направи впечатление, че когато Зия се обади на Халис му каза това за Йокеш. Хатидже го попита да не би да са го приключили и той отговори, че е оставен жив.
Вие, как разбрахте това? Може би не е убит? Дай Боже да не е, защото не ми се мисли какво ще се случи с Орхан.

Общи условия

Активация на акаунт