Отговори
# 465
# 466
Рени- Да 😂
Казват, че колата била подарък от Орхан и Гюлгюн за Сейран и че Ферит ще я учи да шофира

# 467
Гюлгюн и Орхан гледат акробатиките на Ферит, а Сейран сяда на пасажерското място. Кой знае, може да е подъръка за Сейран, сега може да гледаме как ще я учи да кара. Позитивно започваме еп.63 😂

# 468
Любимата ми сцена 😍😍😍
https://vm.tiktok.com/ZGeP1wAJC/

# 469
Само аз ли не съм доволна и търся логика в събития писани в селския…извинявам се но не става стига се мъчете и актьорите недейте
Грехота е вече един час гледахме Чукур 20 мин Касандра.😳 Сертер верно беше хахо ама кога изкрейзи още повече? 🙄 пак търся логикииии….
Като изключа някои сцени просто се намерих в чудо какво гледам но като имаме впредвид докъде беше преди снощния епизод приказка се оказва пред почти всички във втори сезон 😂😂😂 чудя се още кой ще омаскарят за да се избелят други хора наистина логика спирам да търся просто еййй така гледам…

ПП:Добре че нямаше и кексове че вече щеше да е прекалено и то повреме на пости 👀

Добре че и спрях да очаквам и да се надявам и си го забраних и след фрагмана в понеделник….😂

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 13:21 от x BlackRose x

# 470
Ако не греша , тя има още една кола подарък. Видяхме ли я изобщо ? Дано поне си ползва  тази , защото заслужава. Да видим Феро става ли за инструктор  Joy

# 471
Мммм, Диди, ти голяма си моралистка, бе Grinning Хади, холан, хади!
Ами май само ти си недоволна. Ааа, пардон, сещам се за още една Smirk

# 472
Аз си мисля, че Ферит в момента кара колата, която беше подарена на Сейран в началото. Нали неговата я прибра полицията, като беше пиян.

# 473
Сташе, те му върнаха онази кола, но после я смениха с тази, не знам защо. Абидин промърмори нещо за проблем с двигателя галиба Grinning

# 474
По принцип, Орхан подари на Сейран Мерцедес... Тази от клипа сега е Порше... Но говорим за ОГМ, така че всичко е възможно.🤣  В крайна сметка говорим за хора, които промениха рожденните дати на главните с 2 години 🤣🤣

# 475
Не знам защо търсим логика в сериал, който е писан по сценарии и събитията не се развиват като в живота? 😂
Това е просто сценарии….

# 476
Според друга теория, Феро и Сейро заминават някъде, Гюлгюн и Орхан ги изпращат.

# 477
# 478
# 479
Не знам защо търсим логика в сериал, който е писан по сценарии и събитията не се развиват като в живота? 😂
Това е просто сценарии….

Аз търся логика , защото това "чудо" трябваше да е по действителен  случай , по записките на........не знам  си коя. Трябваше нещата да като в живота , поне малко. Ако нямаше такава заявка  , нямаше да имам никакви очаквания. Щях да си го гледам като индийска сапунка. Започнах да гледам "Безгранична любов" с мисълта , че ще е нещо по-посредствено. Не съм се разочаровала , ама изобщо. За моя изненада ,неговите рейтинги в един момент  са по-добри от на Чапкъна. Денис Джан е прекрасен , партньорката му също е добра. Въпреки недомислиците и фантазиите ,сериалчето не ме натоварва. Защо ?! Защото знаех с какво се захващам ,нямах очаквания  и не се усеща  присъствието на разни психолози и продуценти.
Не смятам , че е моя вината , че търся логика.  Само ми е жал за Мерт и Афра.Те ме връщат в петък пред екрана.

Общи условия

Активация на акаунт