Отговори
# 450
  • Яко в Матрицата...
Има си публика Шербета, част от нея ние им я дадохме, но това в положението.

# 451
Добро утро! ❤
От Емрулах!

# 452
Да ви кажа честно на мен ми харесва рейтинга,вдигнал се е,да не е много,но няма как 20 епизода да ги вдигнат с един. Обаче много силно се надявам това да не е единственият хубав епизод . Защото това им е класика в нашето дизи. Хванали са се на хорото,нека си го изиграят докрая

# 453

Много ме кефи Афра!😂😍

# 454
  • Яко в Матрицата...
За това работи момичето, нека се порадва Heart Eyes

# 455
Доказателство, че хората искат да гледат Сейфер. Колко бързо се върна част от публиката от един фрагмент.

# 456
  • Пловдив
Добро утро,  момичета!
Епизода ми хареса с малки изключения,  че отново вкараха Пелин и компания. Кажи речи с тях започна и завърши е епизода. Ако продължават в тази посока това ще е краят на сериала.
Суна ми се струва, че въобще не се отказва от манията си по Ферит,  иначе играта й беше блестяща.
Брилянтна игра на нашите гълъбчета, мили, нежни и жадуващи един да друг.

# 457
  • Яко в Матрицата...
Добре си играе ролята Берил, но е страшно да я гледа човек. Погрознява с тази роля…

# 458
Привет и от мен! Епизода ми хареса, върнаха се Сейфер...И то как ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Рейтинга е супер, но трябва да продължат в същия дух. Много ме кефи Емрулах, че и днес продължава да надъхва фандома. Но най-щастлива съм за 19 еп. Аз съм от тези, които не вярваха, че Ферит е изневерил...Благодаря ти, Гюнгер ❤️
Огромно Благодаря на Афра и Мерт, за емоциите, които изпитах снощи 🥰❤️‍🔥 Каква химия, каква невероятна актьорска игра🧿🧿🧿..Любовта е във въздуха..Продължаваме напред и нагоре ❤️🧿❤️🧿

# 459
Рейтингите са се покачили, Браво!

Снощи не успях да гледам епизода онлайн, но сега гледах някой части..

Суна ми е крайно отвратителна вече.. дъното на дъното е това момиче… до къде се докара само и само да е в имението с Корхан, изманипулирана от Ифакат после я довърши гледачката…. Толкова много иска да живее живота като на сестра си, но тя не осъзнава че се погубва от злоба,завист и огорчение.. Изживей своя живот бе момиче.. ще имаш ли сили да стъпиш в обувките на другите за да живееш техния живот? Интересно ми е как ще избелят и нейния характер..

Асуман и тя ми е отвратителна.. и Ознур и героинята ѝ…
И тя ще стане от отбор Ифакат.. тя сега се сети за мъжа си.. иначе беше като статист през цялата му смърт.. айде то се е видяло че и нея ще я направят дъното…

Пелин се доказа за пореден път че тя няма гордост и грам уважение към себе си с ретроспекцията, която дадоха с Ферит от 19еп.
“ Тук съм, аз съм Сейран..”
Аз просто нямам думи да го коментирам това, камоли за лъжите отново които наговори на Сертер..
Според мен Ферит е прав, че тя го е напила.. тя е способна на всичко само и само да е с Ферит.. дори да се преобрази на Сейран за 1 вечер..
забелязала съм, че когато Пелин започва да лъже си опулва очите като на маймуна и почва да говори.. това направи и със Сертер, накара го да има кос срещу Ферит и сега да му отмъщава.. ама за кое? Тя не си научи урока май.. бебето си загуби от нейните лъжи и манипулации..
Не виждам смисъл ролята на Пелин да остава в сериала че даже и да я гледаме…
Дано кошмарът не се сбъдне и Ферит отново да е спасител на Пипито….

Сейфер 😍😍😍
“ Хайде бе Антеп фъстък, Хади бе каръъъммм”
Това е беше толкова сладко 😍
Искам този път каквото и да става, да не ги разделят.. нека бъдат силни заедно!

# 460
Да спират с втори сезон, че не се знае какви глупости ще сътворят още. Рейтингът е покачен, но не е нещо особено, очаквах повече с масираната реклама на СейФер. Стига са мъчили и актьорите, но каквото, такова.

# 461
  • Яко в Матрицата...
Епизодът беше хубав, най-накрая СейФер са заедно. А и рейтингите са се вдигнали добре на фона на предишните 13 епизода боза. Зрителите и феновете на сериала показват кого и чия история искат да гледат. Далеч съм от мисълта, че от OGM не знаят за това, но се полакомиха за пари и за по-голяма бройка серии, и отидоха твърде далеч. Оставиха рейтингите да се сринат, за да извадят най-добрия си коз - СейФер. Но този път ще трябва да постъпят по-умно и да развиват историята логично и постепенно. Едно ме притеснява - дадоха твърде много неща в една серия. Дано да не загубят динамиката в следващите епизоди и дано да не ни накарат да гледаме Феро спасителят на Пельо. Искаме да видим как Ферит ще се реваншира за стореното, как СейФер говорят за всичко, което се случи, откакто се ожениха. И историята на Суна ще ми е интересна, стига да е логична. И на Кая и майка му, и на Асуман дори. Но трябва да има последователност и логика. Зрителите са си тук, просто чакат духът и магията на предишното дизи да се завърнат.

# 462
Здравейте 🌸
Афра и Мерт бяха страхотни снощи 😍
За какво им трябваше да съсипят образа на Ферит ,като глупак и непрекъснато ревящ след Пелин толкова епизода ,след като дори не са спали ?
Само ,за да пишат сцени на това бездарно момиче Буче ,съсипаха сериала с безмислени епизоди .И сега какво ,Сертар е заключи и тя пак жертва.?Не мога да е трая вече .Голямо бутане на Буче ,достатъчно поле на изява и додаха,не разбраха ли ,че не се получва .Не става за актриса .Изчерпа се образа ,какъв е смисъла й да е още сериала ?Хората не я искат,показаха го ясно с рейтинга.
Ясно е ,че кариера няма да види Буче и затова се натиска ,да стои ,и достойнство няма ,да си тръгне сама .Хубаво да си вади пари ,но хейта по нея е заради лошата й актьорска игра,как не го осъзнава това момиче .Наистина ли си мисли ,че е актриса 😐😐😐,като е гледам и самочувствие не й липсва 😯
Кой луд ,освен Онур ,ще държи бездарен актьор два сезона ,ще й се  пишат сцени ,като за главна ,ще прави хиляди мръсотии безнаказано и сега продължават да е правят на жертва .Онур защо не я взе в новият си сериал ,защото не може да играе ,и го знае много добре .
Сега само да имат късмета ,да ми пратят Ферит да е спасява пак,повече този сериал няма,да го погледна.Достатъчни ми са глупостите,които ни накараха да гледаме от 42-61 еп..
Отдавна трябваше да гледаме израстването на Сейфер ,сега е времето ,да го покажат вече .Надявам се ,само след няколко епизода  ,да не върнат лошото отношение на Ферит към Сейран,че ще бъде пагубно за сериала.Наистина това им е последният шанс ,да напишат нещо смислено и ново ,за да задържат публиката .
Въпреки че,на тази продукция и този жалък продуцент вяра да им нямаш. Дано след рейтинга днес ,да осъзнаят ,че този сериал без Сейфер/Афрам не струва нищо .Достатъчни са погледите и докосванията ,за да почувстваш любовта им и да те накарат ,да се усмихваш пред екрана .Голяма химия имат и са много ,много талантливи деца 🍀🍀🍀
Страхотна двойка са 😍
Наистина се надявам ,да са дошли на sense и спрат да пишат за третите страни между тях.Enough!
Суна нея понасям ,ще се задуши в злобата си ,ще надмине Ифакат ,сега и Асуман започва ,змиярника се увеличава.
Ама така е ,като по цял ден нищо не правят героите.
Един рожден ден не видяхме ,за година и половина .Сейран още ли е на 19 🤔
В този сериал по действителен случай ,един работещ няма.Ние явно сме от недействителните случаи,затова работим 😂😂😂

# 463
  • Яко в Матрицата...
Да спират с втори сезон, че не се знае какви глупости ще сътворят още. Рейтингът е покачен, но не е нещо особено, очаквах повече с масираната реклама на СейФер. Стига са мъчили и актьорите, но каквото, такова.
Ще направят още едно дете на Пельо и ще видиш как ще се вдигнат рейтингите Joy

# 464
Мерт 😂😂😂
Снимат нещо май.. и Рамо пак импровизира 😁
Обаче на кой е тази кола 🙄
https://x.com/urazbulbeni/status/1768928339161481312?s=46

Общи условия

Активация на акаунт