Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Без прошка, нещо си се объркал/а. Сценаристите не пишат психодрама, а мафиозоекшън с романтични отклонения… 🤣

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 08:27 от Reni 🧿

# 436
Асуман в първите шокови моменти дори не спомена това. Сега ли се сетиха? Смях. Когато болката и загубата са най-големи, тя мълча. Това е дъното на глупостта и показва
 отчаянието на  сценариста. Да имаш тази актриса, а да я държиш за статуя е загуба.

# 437
  • София
Много хубава серия, най-после.

Това са хубави цифри, може и по-добре Wink

В ютуб имаше много хора за първи път от 58-ма, когато всички чакаха резултатите от ДНК теста. Накрая бяха около 135 хиляди. Дано се вдигнат рейтингите, заслужават го.
Коментарите на туркините са много хубави, много писаха и информационните страници. Всички са доволни Simple Smile

# 438
Сега изгледах епизода и пиша , докато ми е още свежо всичко.
В един епизод събрано всичко накуп.
Най ме радват Сейферчетата с играта си. Двамата са просто  огън заедно.
Суна  вече е на друга фаза - злобна и агресивна.  Ако се разведе ще я оставят ли в имението ?  Да ! Защото Сейран ще се застъпи за нея. С едно изречение стана ясна целта и  : "Ти какво си мислиш ? Ти ще останеш тук , а аз да си ходя ли ? "  Няма да се  откаже  от Ферит и от желането си за власт. Много ядове ще им отвори.
Деде Халис , дава пръстен  на Хатуч , но не спира да говори  за развода на Сей Фер.  Няма наказание за този ,   еййй ! Чак любов му дават да изживява .
Кязъм , сега ще се занимава със Зерин. Висна му тя на шията. Ще хукне да  помага на любовницата на зет си .Надеждата ми е в Есме - да и покаже ножа.
Не ми хареса , че принудиха Орхан да изкара първичното в себе си и че  Ферит остана да гледа. Как ли се чувства човек , да гледа убийство?! Колко ли се травмира психиката му ?
Асуман се сети за смъртта на Фуат и да бъде злобна. Тя да си гледа там инструктора да не я изпързаля , защото са мен си е просто бройкаджия.
Ифа пак се опитва да пръска отрова.Да видим този път дали ще и се получи  или ще бяга при Шехо.
Това с "неизневярата" толкова ми е смешно. Нямаше никакви наченки на алкохол в 19 еп, когато Пело го целуваше и молеше. А това , че не си спомня , защото е пиян , сме го гледали в 90% от дизитата. Поне да бяха измислили нещо по оригинално. Не му вярвам нито на Феро , нито на сценария.  При толкова тичане и грижи за бебето и Пело , при целувки по корема , при никакво съмнение , че не е негово , при толкова сълзи и сополи ,когато я омъжваха ,при толкова лъжи ,   искаше чак в Париж да я скрие -  е как да му вярвам ! За мен просто удобно се измъкна от ситуацията. Това , че бълнувал Сейран нищо не значи. Може да си бълнува  и да си "обича" Пело в същото време. Искаше ми се по категоричен начин да се разбере , че нищо не е имало. Но защо ли се учудвам , те 1 година го мислеха , дали са се "обичали"  или не. Добре , че падна рейта , че да избелят скоростно Ферит, че  и Сейран да му прости за 5 мин.

Питам и отговор не искам ,защото няма да ми хареса :  Докога ще гледаме Пелин ?!

На фона на предишните  , епизода беше хубав .

# 439
Кязъм, ама кой е той и кой ще спасява? Вуйчото на Пелин намери шефа на шефовете бандити, един Сертер ли няма да намери..? Кязъмчо, всеки го върти като кукуреч, ама чакам да се разсмърди . С Орхан в другата серия сигурно ще се прощават. Е да, Сирни заговезни наближава- време е за прошка 🫢😉😂
Берил, мега е добра ! Харесват ми КайСун има химия и в скандала и в презрението, дори и в малкото мили сцени. Берил нали е в живота с Аби( забравих му името) , ами не им се получаваше играта.
Хатидже и Халис 🤢🤮🤢

# 440
Ето ви двата случая за които Пелин манпулира Ферит и Сердар.
И двамата лъжат в разказа си както им е угодно/по сценарии разбира се.

Снимка от 19 епизод
И това ако не е изневяра, здраве му кажи.

А това вече е от 30 епизод, когато Ферит беше пиян и се заключи в стаята
и бълнуваше името на Сейран.

# 441
Момичета,не търсете много,много логика и аргументи изневерил ли е Ферит или не.Ако г-жа Лейля не беше вкарала Пипилотка отново в сериала,сега нямаше да се чудим какво са правили в 19 еп.По същия начин се чудихме кога  е забременяла Пелин и установихме,че е в 12-ти месец.Забравихме думите:"Не си ме докосвал с месеци!"Бременността и беше нелогична.Нелогична беше и вярата на Ферит,че детето е негово.На Гюнгер му се наложи,все пак да вкара някаква логика и да изчисти нещата за да ги върне в изходно положение.По- логично е да го напише пиян и,че не помни,иначе не може да се обясни вярата му от първия път в Пипилотка.В 19 еп.Гюнгер абсолютно не е знаел,че някои хора ще "окъкат пейзажа" за да намекне за пиянство.Но,беше добър опит за оневиняване,защото Ферит беше в състояние на дива ревност и по логично е,че се е напил при Пипин.На мен ми хареса това "избелване"."Натопяването" беше триста пъти по-нелогично от "избелването"!После,в първата брачна нощ се намекна,че неколкократно са правени опити за дете,но Сейран така и не забременя.И смешното нещо с противозачатъчните.Даже вече не искам и да го коментирам.Там къде беше логиката?Ами докторката?Ако я бяха оставили и нея бяха писали бременна,тогава щеше да има изневяра,но сериала щеше да финишира преди 7-ми юни.Лейлята си беше поставила цел непременно да ги раздели заради изневяра и бременности,защото толкова си може жената.Нейните сериали са стигали до 12 епизода и са финиширали скоропостижно,да не говорим за рейтинги.Сега се надявам,че ще гледаме израстването на Сейфер и най-много ми хареса Ферит който каза:"Ти си моето семейство!""Време е в този дом да живеем по нашите си правила!"Страхотна заявка за обединени Сейфер.Мисля,че всички искахме да гледаме това ,но за жалост сезона почти приключи с драми на метреси,слонски бременности,изместване на главните герои,насилие и нищо логично.Затова забравям всичката "нелогичност"която ни се сервира и за мен втори сезон започва сега.Дано пак не го "окъкат"!
Скрит текст:
Новата асистентка на Халис която показаха в началото на епизода ще стане ученичка на Кая.Халис ще го помоли да и предава уроци по английски и той охотно ще се съгласи.Това съвсем няма да се хареса на Суна,обаче.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 07:27 от mimi 65

# 442
Добро утро момичета !!! Аз също не бях гледала епизод онлайн от доста време но снощи гледах беше супер макар че неразбрах много !! Вие не научихте да откривам и малките неща в сериите както светлините снощи 😍❤

# 443
  • София
Серията с английски субтитри
https://yoturkish.app/yali-capkini-episode-62/

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 08:51 от MysteryG

# 444
Добро утро.
Чара на Мерт и Афра, малките неща прекрасни, но не мога да спра мисловната си дейност и търсене на мъничко логика.  И Пелин е тук, в очакване на спасителна акция, дано не сбъднат този мои кошмар.
Дано имат успех  в рейтинга Blue Heart

# 445
  • Яко в Матрицата...
Нина, това е кошмарът на целия фандом. Вкарат ли отново Пельо между СейФер, това ще е краят на надеждите за различно развитие. Надявам се да са й измислили друг път за спасение. Иначе са чао и няма да видят трети сезон.

# 446
Рени.  Мисля,че от два епизода това кроят и това ме дразни. Сринаха образа на Сертер, само и само да си оставят сламка за напред. Тя трябваше да напусне още в 11- 12 епизод след разговора  им в хижата.  Не мога да разбера, защо я държат, имат Суна, Невра интриги бол.
Чичо й  да я спаси и да отлитат.

# 447
Рейтинга

# 448
Рейтингите:

# 449
Епизода беше хубав, очаквах повече да се повиши, но и това е нещо Grinning. Сега Гюнгер трябва да измисли нещо, което да върне и другите зрители.
Само не знам кой гледа Шербета, на мен ми е супер безинтересен, а пак е покачил рейтинга си.

Общи условия

Активация на акаунт