Отговори
# 615
  • София
Здравейте, попаднах на сериала , но през деня. Не се ориентирам това вечерните от предния ден повторения ли са или доста назад?

По бтв вървят с една седмица назад спрямо сериите по бтв Стори.

На 02.април започва втори сезон по бтв Стори. Ще може да се гледат и на бг сериите.

# 616
Здравейте, попаднах на сериала , но през деня. Не се ориентирам това вечерните от предния ден повторения ли са или доста назад?

По btv Story са няколко серии напред от btv

# 617
Ялъто тази седмица е на мястото си! ❤

# 618
Снимки на Рамо на страницата , на шампоана в инстаграм Simple Smile

https://www.instagram.com/p/C4s49rIICmo/?igsh=cDM5NjN1OW43bGhq

# 619
  • София
Афито Sparkling Heart

Скрит текст:

Щяло да има сцена, в която Пелин предизвиква Сейран и Сейран я удря. Уж някои акаунти го отрекоха този спойлер, но шамар ще й е малко на тази.

# 620
Мистери , като се има впредвид , че в програмата на ТВ 8 има Сървайвър в петък , нищо чудно да извадят и този "коз"
Но да са мислили ОГМ .20 серии им презля на всички от тъпотиите на сценария Добре , че  са Афра и Мерт , но те не са магьосници все пак.

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:11 от KrasiAnna

# 621
  • Яко в Матрицата...
Мистери , като се има впредвид , че в програмата на ТВ 8 има Сървайвър в петък , нищо чудно да извадят и този "коз"
Но да са мислили ОГМ .20 серии им презля на всички от тъпотиите на сценария Добре , че  са Афра и Мерт , но те не са магьосници все пак.
Точно така! Да са мислили. Пет месеца се гавриха със сценария и позволиха на разни некадърници да се упражняват над него. Сега да си сърбат попарата. Много отдавна се говореше, че могат да сложат серия на Сървайвър и в петък... Но пък от друга страна, това ще ги държи на тръни и може да не пишат повече глупости Grinning

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 21:18 от Reni 🧿

# 622
  • София
Мен ме притеснява, че ако има спад, ще кажат, че АфРам и феновете са виновни. Шнура като нищо ще ги обвини. Дано поне запазят рейтинга от миналата седмица. Много ме хвана яд. 6 сериала и Сървайвър в петък.

# 623
Точно така! Да са мислили. Пет месеца се гавриха със сценария и позволиха на разни некадърници да се упражняват над него. Сега да си сърбат попарата. Много отдавна се говореше, че могат да сложат серия на Сървайвър и в петък... Но пък от друга страна, това ще ги държи на тръни и може да не пишат повече глупости Grinning

Ами точно така. Целият втори сезон наистина се изгавриха както с водещата двойка, така и с нас зрителите за да ни занимават с една посредствена артистка . Принизиха образите на Ферит и Сейран до неузнаваемост.
За едни от героите, например при караниците със Сейран, Ферит крещи, вика , плюе, сърди се.
Дори в последните сцени крещенето беше придружено от хвърляне и чупене на столове и предмети, докато не разбра причината за сгодяването.
Какво и направи Ферит на рибата след всичко което разбра за нейните гадости. Мирно и тихо и каза нещата, дори се разплака, помогна и да стане от краката му и си тръгна.
Възмездие никакво. Някой ще я оправдае, че е загубила детето и с това е наказана, но тя и него го използваше за може да притежава Ферит и да живее в имението.
Дори ми се струва, че отново ще се вихри метресата, а може и да отмъщава за нещо в което тя е главният виновник.

# 624
# 625
Боооже,ама нашите големи моралисти бе,изрязаха половината от първата нощ на Сейран и Ферит.Нямам думи.В Плей тубе сериите вървят от Войо, 77 епизод е днес,това е края на 34 и началото на 35.Според мен има още 5 или 6 серии,може би .И почва 2 сезон.

# 626
Катерина, много добре казано.
Ще се опитам да бъда оптимист, заради  Афра и Мерт.
На хората са казали,че каквото посеем  това ще пожънем.  Дано имат късмет от ОГМ.

# 627
Катерина48 напълно споделям мнението 👍🏼

Фрага е любов 😍Афрам наистина са във вихъра си ,летят от щастие .Кой знае колко се радват ,че ги събраха 🍀🍀🍀Макар и в трета възраст Хатуч ,дойде и нейният момент ,да се омъжи .Много искам да е видя най -накрая усмихната тази жена  😉.Надявам се и Халис Корхан ,да спре ,да блъска по масата .

Афрам 😍https://www.instagram.com/reel/C4tbsc3s-pA/?igsh=MTQ0YWpnc2FpdDFkdw==

Maria_Marinova,уважавам твоето мнение
Преди известно време спрях да пиша,точно,защото ми омръзна от тези въпроси,които ти задаваш
Казах,че ще се върна,когато Сейферите се съберат,та затова съм тук

Val ,не съм убедена ,че заради моите въпроси си спряла да пишеш   ,но знам със сигурност ,че и друг път си казвала ,че напускаш темата, след като ,не ти харесат някои коментари ,опониращи твоето мнение .
 Не търпиш критики на мнения ,които не съответстват с твоите и това води  ,до твоето остро репликиране .Позволи си ,да порицаваш ,анализираш  и квалифицираш хора,които пишат тук ( визираше и мен в мн.ч.) Тогава  се направих ,че не съм те прочела.
Смятам ,че ако наистина уважаваше мнението ми ,нямаше  в следващото изречение ,да нападаш ,само защото някой не мисли ,като тебе  и не е вникнал в твоята дълбочина на нещата (твоя реплика) ,а си е позволил ,да ти коментира поста с аргументи от неговата гледна точка по темата ,а не с цел дразнене .Благодаря много,не искам ,да бъда “уважавана” по този начин .

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 02:19 от Maria_Marinova

# 628
Вече има приложение на бг мама ,мацки . Може и аз да откривам топлата вода сега 😄
Гюнайдън от мен

# 629

Общи условия

Активация на акаунт