“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Коя е Рая Пеева и къде видяхте библиотекаря арестуван?

# 226
Аз не видях Рая да казва нещо в рекламата. И библиотекаря не е арестуван, просто седи в съдебната залата, може би са го повикали като свидетел за нещо, примерно дали е идвал някой странен в библиотеката или нещо такова?!
На рекламата иначе аз си чувам всичко нормално 😁 но музиката е прекалено силна и явно за това така се получава.

# 227
Аз не видях Рая да казва нещо в рекламата. И библиотекаря не е арестуван, просто седи в съдебната залата, може би са го повикали като свидетел за нещо, примерно дали е идвал някой странен в библиотеката или нещо такова?!
На рекламата иначе аз си чувам всичко нормално 😁 но музиката е прекалено силна и явно за това така се получава.

Точно. Въобще не е арестуван.

# 228
Сериите ги гледам на телевизора, викам си нещо може да предава зле звука. Сега трейлъра го гледах на телефона, ами пак не се чува. Не е проблема в моя телевизор, и преносно, и буквално. Голямо фъфлене, шептене и силен фон.

# 229
Аз пък нямам никакъв проблем с чуването и озвучаването и винаги съм си мислила, понежа има много такива коментари, че проблема е в телевизора или доставчика.

# 230
Аз го гледам онлайн така че не е от доставчика или сигнала, просто е лош монтажа.

# 231
Аз пък нямам никакъв проблем с чуването и озвучаването и винаги съм си мислила, понежа има много такива коментари, че проблема е в телевизора или доставчика.

Моля за марка на телевизора и име на доставчик Joy

Иначе сериозно, нямам проблем с други пррдавания, новини, сериали с дублаж или субтитри. Но масово като гледам бг сериал или реалити и едвам чувам какво говорят, само една силна музика от фона се чува.

# 232
Озвучението е под всяка критика. Дет’ сЪ вика, аз на други езици им разбирам, а на майчиния - не. 😂😂😂

# 233
  • Галифрей
Аз ги гледам онлайн някой път на живо и чувам.Но просто тук както повечето сериали на нова не са си оправили микрофоните, че и тях чувам шумолене.  
 ASMR 😂

# 234
  • София
Аз тази сцена със стрелянето по Филип .... Още не мога да я осъзная!? 🤔😱
С детска играчка би трябвало уж да е стрелял 😂
Във филма 7, убиецът стреля по Брад Пит по същия начин. Остави го жив, макар че можеше да го убие.

# 235
Готови ли сте за епизода, изкъпахте ли се с душ гел? Joy

# 236
  • на село
На линия сме. Да видим Joy ще разбера ли нещо тази вечер.

# 237
  • София
Започва забележително за "родната полиция ни пази".

# 238
Душ гел Дева от 1,50 лв в кварталното магазинче.
Елдърова просто е била е същия хотел, в който са Филип и Мия.

# 239
Ясно защо беше срещата с патолога!

Общи условия

Активация на акаунт