“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 234
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Това с душ гела еееее супер измислено. Тя се е изкъпала преди да излезне или след срещата си и секса, убиеца я хваща, тормози, измъчва, опъва на кръст, виси цяла нощ, ноооо на другия ден все още се усеща душ-гела й. Дайте някаква марка на тоя душ-гел😃😃😃 То парфюм след такова мъчение няма да се усети сигурно.
Балея есенни демонски цветя - 2.50 лв.😁

# 211
  • София
И това ще се окаже подвеждаща следа или поредна некадърност на местните ченгета.
Става въпрос за Ленор. Запазва аромата си и след разлагането на трупа.

# 212
Не споменаха ли, че убиецът я е измил? 🤔

Ами тя е измита, т.е. изкъпала се е след срещата с Куката. Но следователите още не знаят, че шефа им е в центъра на събитията и преписват всичко на убиеца.

# 213
Това с душ гела еееее супер измислено. Тя се е изкъпала преди да излезне или след срещата си и секса, убиеца я хваща, тормози, измъчва, опъва на кръст, виси цяла нощ, ноооо на другия ден все още се усеща душ-гела й. Дайте някаква марка на тоя душ-гел😃😃😃 То парфюм след такова мъчение няма да се усети сигурно.
Балея есенни демонски цветя - 2.50 лв.😁
Ха ха топ , може и със  Алверде нали е натурална !! 😂😂😂

# 214
  • Галифрей
Гледах промото, смях се за този душ гел 😂

# 215
  • Бургас
Аз така и не мога да хвана промото ☺️
Почти не гледам тв,върви само за фон.
Но така и не съм попаднала на тях да ги гледам.
Чакам утре вечер!😉

# 216
  • София
От анонса май няма да има второ убийство / поне не утре/ 😉 Не знам дали съм “разочарована” или напротив 😜…

# 217
Пък ние второ убийство чакаме, нали затова гониха оня дето уж изкупил всички гюдерии за да си ги увива на краката и той после гръмна Филип от упор, без да го рани даже...

# 218
  • Бургас
Аз тази сцена със стрелянето по Филип .... Още не мога да я осъзная!? 🤔😱
С детска играчка би трябвало уж да е стрелял 😂

# 219
  • Sofia
Просто не е искал да го убие, а само да го сплаши. Изобщо не е стрелял по него, а до него.
Най-вероятно го иска в играта, иначе защо ще му праща имейл от името на Мия с цел да ги доведе и двамата в града.

# 220
Аз не съм очаквала второ убийство, въпреки че тук все се пишеше за масов убиец.
То и с това единствено са достатъчно увъртяни нещата, за да дообъркат още повече миш-маша Grinning

Ама нищо чудно по-нататък да има и друг/и убит/и.

# 221
  • Бургас
Искам просто  да кажа: Респект и възхищение към актьорът ( Тони Наумовски ), изпълняващ ролята на д-ра на библиотеката! Напомни ми по нещо за Димитър Еленов и поразрових мрежата... Ами , отчитайки потеклото му и работата по света, съм възхитена от дикцията му, от великолепния му български език!  Няма заваляне, няма сдъвкване, няма и един нечут звук! Който може, си може! 👏

# 222
Най-накрая гледах рекламата за тазвечершния епизод. Ето тук я има.

Ами той нашият любим невербален библиотекар е арестуван, бе! И май ще хванат освободения престъпник, който е трашил колата.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 15:40 от HappyRSmile

# 223
  • Враца
Три пъти си го връщах, нищо не чувам.
Егати мъчението.
Вероятно са нови ефекти, да усети и драгият зрител по някакъв начин, жестокостта на убиеца..

# 224
  • София
Три пъти си го връщах, нищо не чувам.
Егати мъчението.
Вероятно са нови ефекти, да усети и драгият зрител по някакъв начин, жестокостта на убиеца..

И аз три пъти го гледах и пак не чувам Рая Пеева какво казва.

Общи условия

Активация на акаунт