“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Категорично след този епизод подозирам героят на Димо и е много вероятно да е той. Първо защото никой не го подозира и второ защото единствено той мяза на убиеца по сила и структура на тялото. Инвалида в библиотеката според мен никакъв шанс, първо защото е много подизрително а не вярвам да направят грешката от сезон 1, в който още в първи епизод имаше подозения към Асен....и второ защото този си е на възраст и дори да не е инвалид не мога да си представя да тича и да бяга така както извършителя. За мен към монента има 2 варианта или е Димо или убиецът още не ни е показан. Останалите съм ги отписал, но да видим Grinning Също така докато даваха сцената на Карамазов и Язова с душ гела в същото време преплитаха сцени с Димо и Мия как и говореше някакви странни неща Grinning малко като за съспенс беше
Точно така мисля и аз. Героят на Димо е най- заподозрян от мен.
Не е професорът, толкова го набутват в очите, че е той, че ще е пълно разочарование.
Сцената където даваха едновременно двете двойки за съспенс е насочваща.

# 286
  • София
Пак даваха човек, който гори лист хартия. Куката беше, нали? Толкова е накъсан монтажът, че ми се губят някои сцени.

# 287
Да,Куката беше с горенето на хартията.

# 288
Куката е любовник и баща на детето на съдията. Той се обади на адвоката, не е Блатечки. Той е по млади засукани жени и си има любовница журналистка. Купил е бижуто за благодарност и то искано от съдията за предупреждението, сам не се е сетил.
Убиецът да не е показван още, не ми се вярва, 3 от 12 минаха.
Димо определено се държа по- меко с Миа и е доста подозрителен, най- вече заради физиката си и познанството с мъжа и.
Филип не го ли видя, като си играеха на стражари и апаши?
Мъжът на съдията е странен образ, уж смотан, но не съвсем.
В този епизод Миа вече е себе си, престана да пръска непоискан сексапил. Сцената им с Филип на терасата какво беше? Ще се влюбят ли, само той ли ще страда?

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 08:19 от densi

# 289
  • София
Мия, горката, толкова пъти я биха този епизод...

# 290
Аз също клоня към героя на Димо. Има скрита и видима вече агресия към жените, към хората. Имаше реплики на детето му, че жените не стават за полицаи или нещо подобно. Не виждам майката на детето му, може да съм пропуснала. Физически има силата да извърши престъпленията. Свързан е с Мия и съпруга, полицай, лесно може да намери начин да изпрати мейл от нечия поща. Познава града....останалите герои са много очевидни и са за шум, който да ни обърква.

# 291
Като гледа човек ,ще си каже че в Търново е бъкано с откачалки,които щъкат навсякъде!То да не припариш там😅.Всеки втори си е някакво ку-ку...Иначе Куката май гори резултатите от ДНК-то

# 292
  • София
А Димо всъщност защо заговори за мъжа на Мия? Имаше ли някаква връзка с разговора им преди това, или беше отникъде вмъкнато?

# 293
Като гледа човек ,ще си каже че в Търново е бъкано с откачалки,които щъкат навсякъде!То да не припариш там😅.Всеки втори си е някакво ку-ку...Иначе Куката май гори резултатите от ДНК-то

Мани, мани... Следващият уикенд съм там, котка да не видя Grinning

А Димо всъщност защо заговори за мъжа на Мия? Имаше ли някаква връзка с разговора им преди това, или беше отникъде вмъкнато?

Не ми беше ок звука и ми се губеха части от диалога, но  сякаш без връзка с останалия разговор го вмъкна мъжа й.
Нещо за уликите в колата коментираха и Димо спомена, че познава съпруга й, тя трябвало да си тръгва за София, Тороманов не я искал и такива неща.

Като цяло, без интерес изгледах епизода. Дори не съм връщала по-неразбираеми моменти и реплики, дотолкова не ми пука. Викам си, утре в темата ще почета да си доизясня неяснотите Grinning

# 294
Душ гел Дева от 1,50 лв в кварталното магазинче.
Елдърова просто е била е същия хотел, в който са Филип и Мия.
Поне се разбра вече какъв е тоя душ гел . Вчера дори не го и гледах много епизода , дойде ми повечето разпита на заподозрения беше супер брутално,  явно във този сезон се залага повече на насилието от колкото на криминалистиката !

# 295
Иначе, Язова-сестра е като хрътка, братче Grinning Какъв е този нюх, какво е това чудо. То шампанско в стомашно съдържимо надуши, то душ гела на влачена, измъчвана, покрита с кръв и навярно потила се от болката и напрежението жена...
Да я пускат да дири наркотици вместо кучетата Grinning

# 296
Иначе, Язова-сестра е като хрътка, братче Grinning Какъв е този нюх, какво е това чудо. То шампанско в стомашно съдържимо надуши, то душ гела на влачена, измъчвана, покрита с кръв и навярно потила се от болката и напрежението жена...
Да я пускат да дири наркотици вместо кучетата Grinning
Да може да бъде спокоен заместник на ,някоя немска овчарка. Нелепица до нелепица уви първият сезон беше супер този не чак толкова .

# 297
Много, много неправдоподобно е всичко, а играта на актьорите е покъртителна.

# 298
Много, много неправдоподобно е всичко, а играта на актьорите е покъртителна.

Да не говорим как старши служител в полицията супер левашки се изпуска на пресконференция, сякаш е някой безхаберник, който не знае каква информация може и не може да се дава.

Абе...

# 299
Хрумна ми друга идея за убиеца. Ако е жената полицайка. За нея почти нищо не знаем все още. Но може да е станала полицайка в следствие на някаква драма - изнасилена и/или убита сестра/близка/тя самата и за това така да реагира на онзи смахнатия. Да иска да хваща такива индивиди, но като е видяла системата отвътре каква е, да е решила тя показно да ги наказва. Вика за помощ и Миа, защото тя вече е разкривала подобни корупционни схеми и им е дала гласност.

Общи условия

Активация на акаунт