“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

Не знам,защо толкова мъже са си падали по Румото. Толкова е противна и в Революцията не я харесвах.
Коя е актрисата? КАква е била в Революция Z?

# 541
  • Галифрей

Не знам,защо толкова мъже са си падали по Румото. Толкова е противна и в Революцията не я харесвах.
Коя е актрисата? КАква е била в Революция Z?

Не и знам името й, играеше майката на Боби ( Иван Тишев)
Ето я

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 19:17 от Диана Бишоп

# 542
Анастасия Панайотова

# 543
На мен ми е интересно, освен Миа и Филип(и няколко демона 😂), защо и нейна снимка е включена в интрото на сериала. Толкова ли е важна ролята й?

# 544
  • София
Нали тя е първата жертва. Те разследват нейното убийство, значи е повече от важна.

# 545
  • русе
Изчитайки ви реших и аз да споделя някои предположения,като не мога цитирам разговори или друго.Още в 1 епизод,когато Мариан Вълев видя жертвата и промълви името и в мен остана впечатлението,че са били повече от колеги.След аутопсията аз разбрах,че Елдърова е била бременна преди да умре.По спомен полицайката го сподели пред колегите си тогава "Куката" побесня и и се разкрещя,че това изобщо не е важно,защото според мен ако е била бременна може  и да е от него.След като отидоха при съпруга и там той пак си изпусна нервите,което за мен беше потвърждение,че му е била любовница.Според мен връзката на Елдърова с Блатечки е била около корупционни схеми.Вероятно тя му е помагала и го е прикривала,а колието е просто поредния подкуп.Уж чакаха резултати от семенна течност,ама аз съм го пропуснала явно тоя момент.За мен признанията на Солаков бяха измъкнати на сила,не случайно наблегнаха на снимката на разпънатата на кръст Елдърова и на това,че той я видя.След като започнаха да го давят и да му крещят да каже какво е направил,той каза,че я е разпънал на кръст само за да си спаси задника.А и по неговите думи по времето на убийството той е бил с жена,която била непълнолетна.За мен той е педофил и стана "идеалния извършител",поради липса на друг на друг заподозрян.В четвъртък според мен ще се потвърди,че Тишо е психопат със сексуални наклонности,Може и като дете да е бил изнасилван.Та до тук с мойте догадки и предположения.Нека всеки,които е съгласен или не с мен да пише и да дава предложения или да ме изкритикува и току виж в спора се роди истината!!! Innocent Imp

# 546
HopeMichaelson прочети двете теми. Нещата, които сте написала са обсъждани абсолютно всичките нашироко и да повече смятаме, че е точно така с Тороманов и жертвата. Детето също вероятно е негово.

# 547
От страницата на Нова - второ зловещо убийство, потвърдено. Фифо и Мия първи го откриват. Дали ще е адвоката или нападението беше за заблуда?

# 548
  • София
Залагам на адвоката.

# 549
Като цяло за сезона пишеше, че ще има поредица брутални убийства.

# 550
  • София
Чудех се след предишния епизод, дали това, че кръстът беше на Трапезица има общо с плановете на Десподов да прави там нещо си на същата тази Трапезица? Един вид, дали е хвърлена ръкавица към него? Или търся под вола теле... Grinning

# 551
  • София
В тази поредица от убийства току-виж се вмъкне и някое непредвидено, та съвсем да се обърка следствието Stuck Out Tongue Winking Eye Ако аз бях сценарист, щях да го измисля Wink

Чудех се след предишния епизод, дали това, че кръстът беше на Трапезица има общо с плановете на Десподов да прави там нещо си на същата тази Трапезица? Един вид, дали е хвърлена ръкавица към него? Или търся под вола теле... Grinning

Може, може... Да намекнат нещо за схеми за източване на средства Joy

Но конкретно към Деспотов - залагам на дъщеря му /Много съм кръвожадна, извинете!/

# 552
  • España
Не знам , лято!, дали е свързано , обаче за издигането на кръста е много по-подходящ именно “Трапезица” , на фона на Царевец и “Звук и светлина”.
Иначе , чисто “технически” за извършването на престъпления другият търновски хълм “Света Гора”  има доста по-подходящ мизансцен ( гъста растителност, по-неоживен….)

# 553
  • Бургас
Може би ще има и нещо около дъщерята на Десподов,щом ни я показват толкова често.

# 554
От страницата на Нова - второ зловещо убийство, потвърдено. Фифо и Мия първи го откриват. Дали ще е адвоката или нападението беше за заблуда?
Адвокатчето ще е 100%. На мен ми е интересно как точно ще бъде убит, тъй като прави извратени убийства. С онази джаджа само го зашемети, за да го откара до "пещерата на смъртта"

Общи условия

Активация на акаунт