“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Моята хипотеза не е по-различна от вече написаните. Твърде лично, да те ударят там, където боли най-много - дете, човек, който силно си обичал, да те превърнат в инвалид, да ти отнемат свободата, няма какво да губиш. За търновската снаха смятам, че не е извикана само за играта на котка и мишка и да ръкопляска от първия ред, а да научи истината за смъртта на мъжа си и да получи възмездие.
Освен котки в сериала присъстват и коне - Конниците, паното ,,Стражите" по време на убийството,  и всички имат афинитет към историята.
Един последен въпрос:
Грудов що си ,,няма" първо име? Grinning

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 21:58 от eli1907

# 196
Залагам на Груди Грудов. Отива му 😂 Безличен ми е и може да е само на фамилия, като Акакий Акакиевич.

# 197
  • София
Когато убиваха Елдърова, Филип хъркаше пиян, а преди това беше непрекъснато с Мия - желязно алиби! 😂
Съдийката явно е била в хотела с Комисаря 😉

Дора - Хрътката да почне да души наред. Имаше преди време един руски или украински сериал “Нюхач” - и от там ли са крали? 😜

# 198
Филип в съня си я е убил 😂
По темата, мисля, че линията с изневярата, извънбрачни деца и т.н. няма общо с убийството и е само за цвят. Все пак и бележката и метода на убийството бяха свързани с наказание на престъпник и прилагане на закони, а тя е съдия. Ако не е нещо в миналото, най-вероятно е имала и друг любовник - местния дерибей (Блатечки), който е предпазвала, а той пък е навредил на убиеца.

# 199
eli1907, конете от паното са четирите конника на апокалипсиса, нямат нищо общо с градските котките, които ни показват непрекъснато.

На мен ми стана смешно за Филип и душ-гела. Той, милият, изглежда като некъпан от поне седмица, какъв душ-гел!? Grinning Чак ми идва да го изкъпя, подстрижа и избръсна. Grinning

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 11:17 от Sysly

# 200
  • Бургас
И мен ме дразни такъв изсипан и брадясал. Дано скоро се съвземе.

# 201
eli1907, конете от паното са четирите конника на апокалипсиса, нямат нищо общо с градските котките, които ни показват непрекъснато.
О, аз не твърдя, че имат, просто написах какво още ми направи впечатление. Иначе паното ,,Стражите"и паметникът ,,Асеневци" (Конниците както го наричат в Търново) са свързани с българската история и нямат нищо общо с Библията. Или ти имаше предвид, че са препратка към Апокалипсиса?

# 202
О, аз не твърдя, че имат, просто написах какво още ми направи впечатление. Иначе паното ,,Стражите"и паметникът ,,Асеневци" (Конниците както го наричат в Търново) са свързани с българската история и нямат нищо общо с Библията. Или ти имаше предвид, че са препратка към Апокалипсиса?
Мислех, че говориш за фреските в църквата. Но Паметника на Асеневци също е препратка, независимо от  официалното тълкуване. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 15:05 от Sysly

# 203
  • España
Ооооо, това съм го чувала за Четирите конника на Апокалипсиса и паметникът на Асеневци …. Обаче за мен си е конспирация ! Освен това , родът на Петър , Асен , Калоян и Иван-Асен са най-близкото до истинска средновековна аристокрация , която някога сме имали и ако във филма ще се правят някакви внушения ще бъда доста разочарована !

Видях промото …. този гел-душ ще каже човек , че специално за съдийката е бил направен да му се не види … и всеки , дръзнал да използва същия , веднага се поставя под съмнение …. Ако внушението е , че евентуално е била в същия хотел …..ми….не…..хотелските гел-душове в повечето случаи …..абеее….направо на нищо не миришат !

# 204
  • Melmak
Хаха, не знам, ама има един хотел, в който душгеловете ги обожавам. Не знам на какво миришат, но тая миризма много ми се е набила в съзнанието и всеки път като ходим там ги ползвам с удоволствие. И никога не съм попадала на същия аромат нито в хотел, нито да си купя от дрогерията. Но аз съм от пристрастените към аромати и моето не е меродавно.

# 205
  • София
Изгледах 2ри епизод. Еми нещо ми се вижда слабо всичко. Ще продължа да го следя, ама не ми допада особено.

# 206
Това с душ гела еееее супер измислено. Тя се е изкъпала преди да излезне или след срещата си и секса, убиеца я хваща, тормози, измъчва, опъва на кръст, виси цяла нощ, ноооо на другия ден все още се усеща душ-гела й. Дайте някаква марка на тоя душ-гел😃😃😃 То парфюм след такова мъчение няма да се усети сигурно.

# 207
Това с душ гела еееее супер измислено. Тя се е изкъпала преди да излезне или след срещата си и секса, убиеца я хваща, тормози, измъчва, опъва на кръст, виси цяла нощ, ноооо на другия ден все още се усеща душ-гела й. Дайте някаква марка на тоя душ-гел😃😃😃 То парфюм след такова мъчение няма да се усети сигурно.
Да бе супер странно . Измъчвана жена и разпъната на кръст и накрая мерише на душ гел 🤣🤣 кой гений го е измислил ??

# 208
  • España
Изкъпала се е след “бурната нощ” вероятно с Куката  и след всички мъчения мирише на гел-душа  от хотела  , по тази миризма , носеща се от Филип ще открият къде е била последно ….явно…. Остава да се правим на изненадани…..

# 209
  • София
Не споменаха ли, че убиецът я е измил? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт