“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Wonderland
Схеми за източване на пари, подкупи...защо не. Това ме подсети, че гледах репортаж в "Здравей, България" и излъчиха кадри от снимачната площадка. Героите на Димо Алексиев и Христина Апостолова бяха в някакъв имот.

Скрит текст:
Разбиха стена и от там извадиха една доооста стабилна сума пари.

# 556
  • Бургас
Беше ми направило впечатление,още преди да тръгне сериала,че в репортажите за неговото начало бяха все Духовникова,Карамазов,Димо и няколко пъти полицайчето-онанист,забравих му името.
Явно те са ключовите герои.

# 557
Те са да.

# 558
  • Melmak
И аз мисля, че има връзка кръстът на хълма и проекта на Десподов за Трапезица. Нещо свързано с присвояване на апетитни имоти, разни схеми, застрояване или нещо подобно покрито зад родолюбивата дейност на местния дерибей.

Интересно е ако следващият убит е адвоката, как ще бъде убит и какво ще трябва да понесе като “наказание”. На мен ми изглежда физически голям и едър човек, дебел дори, няма да е лесно да се мъкне такова тяло насам, натам.

# 559
Може би ще има и нещо около дъщерята на Десподов,щом ни я показват толкова често.
Според мен ще е последната жертва, тази, за която Мия ще стигне навреме и ще я спаси. Обикновено така става в трилърите.
Аз само да кажа, че много харесвам Теодора Духовникова, ама много! И героинята ѝ страшно ми допада, а с Владо Карамазов имат доста добра химия.

# 560
  • España
Ох, даже и не искам и да си помислям за схеми за присвояване на български исторически “забележителности” ….светотатство е това ! Все едно да разпарчатосаме историята си ; народната си памет ….
Адвокатът не знам как зрелищно ще го убият , но ме гложди въпросът : какво важно  имаше той да казва на Елдъров ( чак среща му обяви за следващия ден) и също какво имаше предвид , когато сподели на Десподов , че нещо се било объркало и трябва спешно да се видят вечерта ?!  Поради това някак ги шкартирам тези двамата ( Елдъров и Десподов ) от личния ми списък на заподозрени за “Демона”. Иначе , за други , паралелни престъпления ( минали или бъдещи ) -не.

# 561
Ох, даже и не искам и да си помислям за схеми за присвояване на български исторически “забележителности” ….светотатство е това ! Все едно да разпарчатосаме историята си ; народната си памет ….
Адвокатът не знам как зрелищно ще го убият , но ме гложди въпросът : какво важно  имаше той да казва на Елдъров ( чак среща му обяви за следващия ден) и също какво имаше предвид , когато сподели на Десподов , че нещо се било объркало и трябва спешно да се видят вечерта ?!  Поради това някак ги шкартирам тези двамата ( Елдъров и Десподов ) от личния ми списък на заподозрени за “Демона”. Иначе , за други , паралелни престъпления ( минали или бъдещи ) -не.

Когато го каза на Елдъров там беше само директорът на музея и помощника му надничаше отнякъде.

# 562
  • España
Да, по-назад в темата беше обърнато внимание на това ! 😉

# 563
Със съпруга ще говори за завещанието и наследството на съдийката най вероятно,а и с Блатечки явно няма да им изнася какво завещание е оставила и изцяло в полза на мъжа и.
Гледах и аз новото промо за утре.

# 564
Адвокатът не знам как зрелищно ще го убият , но ме гложди въпросът : какво важно  имаше той да казва на Елдъров ( чак среща му обяви за следващия ден) и също какво имаше предвид , когато сподели на Десподов , че нещо се било объркало и трябва спешно да се видят вечерта ?! 
Обърка се, да, на Десподов проблемът му е външният екип - Филип и Мия, ако разкрият корупционните му схеми или нещо друго, Тороманов няма да може да му спаси за***ка.
Според мен Елдъров знае много повече, отколкото изглежда на пръв поглед, адвокатът може да е искал да го предупреди да си трае за нещо или да вземе някакви документи от дома на съдийката.

# 565
  • España
Днес имам време за губене …. Пуснах си края на епизода ( последния) и чак сега чух , че мъжът на съдийката всъщност се казва Росен ! Блатечки два пъти даже го назова 🤪 ( май и аз имам проблем със звука…. До сега не бях го чула ).

# 566
Да, ама Не. Следващата жертва е ЖЕНА. Непозната при това. Ето го Демото за Епизод 4.
С Адвоката какво се случва, не става ясно.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 20:04 от HappyRSmile

# 567
  • София
Трупът в чувала ми заприлича на журналистката.

# 568
Не е журналистката. Заприлича ми на Апостолова, но я показаха. И тя не е.

# 569
Не исках да е адвоката и мисля, че ще е интересно да е друг човек с различна история.

Общи условия

Активация на акаунт