Турския trendiyol

• 2 457
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте  някой има ли опит с турския Trendiyol.Може ли да се поръчва до България?

# 1
Да,може.
Веднъж седмично пращат поръчките до БГ.

# 2
  • Пловдив
Може. Преди няколко дни направих поръчка за проба, че не бях пазарувала от там повече от година. Дойде за около седмица, доставчикът в Бг беше Спиди.

# 3
Здравейте, а каква е таксата за доставка до България? И евентуално нещата с връщането как стоят?

# 4
И аз пуснах една поръчка. Не мисля обаче, че от турския беше - www.trendyol.com. Нямам много опит де Simple Smile
Днес ми дойде половината пратка, сега видях, че са изпратили и другата част.

Ес, безплатна е доставката, пише и безплатно връщане. Аз уцелих 60 процента отстъпка и ми излязоха наистина без пари. Лошото е, че като се избере БГ и нещата са малко ограничени, няма много хубави марки, но пък синът е доволен днес от тениските, то всъщност има, но няма избор. В момента имат също добри намаления, но не си харесвам нищо. Със Спиди ми доставиха пратката днес, изпратиха я от Германия с DHL до БГ.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 23:03 от blackcat6

# 5
Здравейте, направих поръчка от официалния сайт на trendyol преди 20 дни и все още не е пристигнала. Някой имал ли е същият проблем и как е процедирал?

# 6
Разглеждам сайта (https://www.trendyol.com/) и нещо ме съмнява. Има прекалено хубави дрехи на прекалено ниски цени, а и някак ми напомня на Temu. Дали не е някаква измама? Получихте ли си дрехите и отговарят ли на снимките в сайта?

# 7
Благодаря за отговора! Ще пробвам. Не ме притеснява толкова, че ще изхвърля някоя и друга некачествена дреха, а да си вкарвам данните на картата по съмнителни сайтове. Но за късмет ми прие еднократната виртуална карта (обикновено разпознават, че е такава и я отхвърлят), така че рискът е премерен.

# 8
  • София
Някой пазарува ли си от други сайтове в Турция? Търся един гащеризон , който се внася от Турция и се продава в магазините на Dizi. Ще сложа снимка, ако някой ми даде идея как да го намеря, ще съм благодарна. Просто тук го няма размера, който търсим.

# 9
  • Русе
Мисля този е подобен
Плътен контрастен гащеризон с широки крачоли
Открих невероятни продукти в SHEIN.com, разгледайте ги!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lMnItMPm7DB … rom=GM71209423571

Общи условия

Активация на акаунт