Бързо,лесно и трайно отслабване с мляко и лимони

• 119 326
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
Имам молба към Дунт(бивша Дун):когато използваш чужди рецепти(в случая си цитирала моята рецепта като твоя,че и съвети към нея направи доста без да си я правила) и съвети ,посочвай и източника.Досега всичко казано от теб тук са мнения на момичета от този форум ,изразени в няколко "лимонени" теми.Лично твои опити не си споделила,всичко е откраднато от описаните експерименти на момичетата.Не се заяждам,но държа да сме етични!  bouquet

# 241
Здравейте момичета!!!!Сисинче благодаря за сайта!!!!Дездемонке ,не се отчайвай, аз до момента не съм свалила нищо,но смятам, че до ден -два ще почна да свалям!!!!!
Ани Меткаф,с теб сме!!!!Аз и Мимитка ще удължим диетата,за по-добри резултати, ако искаш присъединисе!!!!
Авентура, как си?????
Дидик, първо не съм видяла твоя вариант и както разбирам имало такава диета на АУРОУЗ!!!!!!Ако мислиш, че варианта с до 4лимона на ден е твой ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!Вчера РОШКО даде  удължена диета с лимони,грейпфурти и т.н. Тя от теб ли е взела?????
Между другото тази диета я имам от една позната,която беше в Гърция през 1999г. и съм я пробвала много отдавна!!!!!Ама пусти годинки този път резултата закъснява!!!!Ще се радвам, ако споделиш резултатите си както направиха другите, които са я пробвали или бяха чували за резултати от нея!!!!!!Отново Ти се ИЗВИНЯВАМ и ще се радвам,ако дадеш някой съвет!!!!!

# 242
Давам отчет днес съм на първоначалните си резултати,въпреки,че от началото до сега не съм прегрешавала и съм на мизерни количества и качества на храната т.е. вчера 1мляко, а за вечеря риба, но не губя надежда!Сега излизам и към 12.00часа пак ще се включа.Чао за сега!

# 243
Аз днес съм 6-и ден. От началото съм - 2,200 кг.  Simple Smile А си хапвам, да ви кажа  newsm78
dunT , виждам, че ти тук даваш съветите. мое ли да ме посъветваш и мен?  Praynig Аз пия чист лимон, разпредели през деня. Не ям мляко. Храня се вегетарианската за известен период - не казвам пости, че незнам до къде ще го докарам. Та... пия сок от лимони - вече съм на 6 лимона. Мисля като стигна 7, да направя една седмица почивка и после пак да карам на лимони, но този път в обратен ред. Дали става така? И моля те ми кажи за това с грейпфрутите, че нещо не можах да открия къде сте писали за тях?!  Praynig пак ли ще ги пием като лимоните?

# 244
  • София
Добро утро,лимончета сладки.При мен всичко е ОК.Вчера бях на 1 кис.мляко с 6 лимона,един Бейк ролс,а вечерта гаврътнах една бира,и въпреки леките отклонения са -0.5кг.за един ден,което си е направо Супер.
Аничка,добре дошла отново в нашите редици,заедно ще успеем и до лятос ще сме като манекенки hahaha
Данито,въобще не се впечатлявай от някои завистливи хора,които се чудят как да вкиснат настроението във форума.Моето мнение е,че дори и тези неща да са била публикувани преди,няма нищо лошо да бъдат написани и след това без да се цитира източника,защото този "източник"отново е изчерпал инфото от някъде другаде.а ако не е нека ни покаже авторски права и тогава ще му се извиним.Ще помоля недоброжелателите и хората с отрицателни мислене и мнение да не пишат тук,тук не сме отдушници на нервни изблици,тук влизаме за развлечение,а  не за заформяне на скандали и ми е адски неприятно когато влеза внякоя тема и там хората вместо да се подкрепят се карат,напр.темата Плодове,чай и мед.Апелирам за добрияр тон и ведрото настроение.
Това е засега от мен,аз се захващам за работа.Лек и успешен ден, изпълнен с много усмивки и ведро настроение  bouquet

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 10:07 от mimitka

# 245
Брей за 2дни спретнахте почти4страници,невероятни сте PeaceАз съм трети ден на лимончета и се чувствам прекрасно,не мога да се похваля със свалени грамчета Cryно се надявам скоро де се похваля Praynigреших да включа и малко упражнения,че коремчето ми нещо се е поотпуснало SickСамо вечер имам малко прегрешения Laughing правя компания на мъжо с едно малко аперативче,ама не е чак толкова фатално,нали #Crazy

# 246
  • София
popina,продължавай в същия дух.А за аперативчето недей се притеснявай,няма да навреди,само гледай тестеното и сладкото да не вкараш,че токава става проблем

# 247
Здравейте и от мен  Hug
От днес и аз съм с вас на лимончета сега си пийвам 1 лимон с вода ама май трябва да го стискам ръчно, че сокоизстисквачката пуска и разни нещица от самия плод освен сока и не знам дали ще действа така  Thinking
Ох, много се надявам да има резултати и при мен, почвам да се отчайвам от себе си  #Cussing out

# 248
Еххх тоя зелен чай малко ме пооправи Simple Smile  Тази нощ ставах около 4-5 пъти за да посетя WC. Малко ме боля корема ама не е като друг път и слава богу  Party
Сега се измерих и общо съм -700 гр за 4 дни без никакви лишения ама абсолютно никакви   Laughing  Това за мен е супер. Точно от това се нуждаех. Да свалям много бавно без да съм на диета и да не се лишавам от сладко и тестено. Аз само от мисълта, че съм на диета дебелея. Много зле ми влиае тази дума на психиката и вместо да съм в -  съм в +   Wink
Успех на всички   bouquet

# 249
Сладко и тестяно не съм яла повече от месец,а не съм мръднала на тегло #Cussing outа преди петнайсетина годинки килограмчетата вървяха стремглаво надолу,а сега застой #2gunfireтуй ще да е вече от ЕГН-то и след второто раждане baby_neutralзастой,а движение дал господ,таман сме на вълна прохождане и пак нищо Twisted Evil

# 250
Привет и от мен ! За 2 ден съм на лимони и май съм свалила килце.Кантара ми е скапан и не мога точно да разбера.
Снощи малко прегриших.Хапнах мъъъничко баклавичка....,много се изкушавам Sick

# 251
Сладко и тестяно не съм яла повече от месец,а не съм мръднала на тегло #Cussing outа преди петнайсетина годинки килограмчетата вървяха стремглаво надолу,а сега застой #2gunfireтуй ще да е вече от ЕГН-то и след второто раждане baby_neutralзастой,а движение дал господ,таман сме на вълна прохождане и пак нищо Twisted Evil

Виж този линк http://rozali.com/diet.php?l=a&p=85  Може да ти е от полза. Дано скоро започнеш надолу...   Hug

# 252
Здравейте и от мен Heart Eyes
От днес съм с вас! Изпих сока на един лимон + 1 кис мляко. Снощи, преди да започна диетата, реших да си раздвижа метаболизма и изядох едно парче торта. Лелелеле от кога не бях ялааа Shocked Искам да ви питам за кафето - понеже страшно много обичам 3 в 1, но в него има захар - Мога ли да пия по 1 на ден?
Ох, най-сетне се чувствам в свои води Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тук ми е много приятно и независимо, че започнах по-късно ще си удържа на диетата и ще докладвам + резултати Hug

# 253
Здравейте и от мен Heart Eyes
От днес съм с вас! Изпих сока на един лимон + 1 кис мляко. Снощи, преди да започна диетата, реших да си раздвижа метаболизма и изядох едно парче торта. Лелелеле от кога не бях ялааа Shocked Искам да ви питам за кафето - понеже страшно много обичам 3 в 1, но в него има захар - Мога ли да пия по 1 на ден?
Ох, най-сетне се чувствам в свои води Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тук ми е много приятно и независимо, че започнах по-късно ще си удържа на диетата и ще докладвам + резултати Hug
по-добре ако можеш без захар(маи имаше 2 в 1 newsm78)и да си добавиш подсладители.но и три в едно да пиеш,не вярвам че ще е голям проблем.успех  bouquet

аз днес пак подкарах лимоните  SickCrazy
приятен ден на всички лимонки Grinning

# 254
  • София
Добре дошла,Гладнес.Много се радвам,че ти се присъедини в нашия отбор HugЕто аз бях на твоето чуда,сега ти на моите лимонки,въобще трябва да се подкрепяме,това е.Ще се борим до края пък де ще му излезе края,аз незная Rolling EyesХаресали ти лионеното фрешче???Аз вече започнах да го обожавам,направо ми е супер.Ако можех всеки ден щях да си го пия,ама можело проблеми да възникнат ми казаха,та ще го заменя след една седмица с Грейпфуртче заедно с DUN.Като казах DUN,къде е тя,Най-редовният и най-върлият в тема.......................изчезна,що така бе,мила.Я се връщай веднага тук,че ушички ще дърпаме,ти си ми упората и подкрепата.
Аничка,продължавай упорито,резултата няма да закъснее,обещавам ти.
SISIN4e,много се радвам,че диетата ти действа положително,незабравяй да пишеш за резултати и много мерси за линковете,които пускаш,изключително полезни са.
Munichka,с теб сме,мила,борисе.
На всички диетуващи лимонки,много минуси от мен и пишете по-редовно,не ни забравяйте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт