Бързо,лесно и трайно отслабване с мляко и лимони

• 119 326
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
Сисинче,благодаря за линка,много полезна информация HugА ,днес ми  е пети ден,качих се на кантара,но уви,заковал се е на гадните 80кг и не мърда #Cussing outно ,няма отказване Naughty

# 286
  • София
Сисинче,благодаря за линка,много полезна информация HugА ,днес ми  е пети ден,качих се на кантара,но уви,заковал се е на гадните 80кг и не мърда #Cussing outно ,няма отказване Naughty
popinka,ще мръдне,ще мръдне,имай търпение.Организма ти е в шок и е зациклил,при всички се наблюдава това явлени,но веднъж отпищили се................няма спиране,бъди упорита,и при мен е така,и при DUN е така,не се отказвай  bouquet

# 287
  • София
Ани,що стоиш в горна ложа,я слизай бързо на отчет,че ще дърпаме ушички Naughty

# 288
добро утро лимончета Hug
мимитка всички прегрешавама Blush хапваме и после огризения...не се отчайваи,и това да ти бьде за урок!   bouquet
днес си изпих и 7те лимона Sick и от утре продьлжавам сьс 6.....попина не се притесняваи.скоро ще видиш 79 ,78.....и тогава е радост голяма.много ще те стимолира Naughty(сьдя по себе си).аз започнах 84.6кг.сега сьм 82.9(сьс много прегрешения Blushи пауза два дни за св.валентин).успех на всички лимонки  bouquetи приятен ден от мен Grinning

# 289
Ани,що стоиш в горна ложа,я слизай бързо на отчет,че ще дърпаме ушички Naughty
Stopтук сьм Party

# 290
  • София
Аничка,а ти били се включила след това с нас в диетата с  грейпфрутите????Сега ще се поровя малко из Нет-а и ако намеря повече на тема диети и грейпфрути ще пиша.Лек и успешен ден на всички диетуващи,изпълнен с радости и емоции и без много прегрешения newsm51

# 291
Аничка,а ти били се включила след това с нас в диетата с  грейпфрутите????Сега ще се поровя малко из Нет-а и ако намеря повече на тема диети и грейпфрути ще пиша.Лек и успешен ден на всички диетуващи,изпълнен с радости и емоции и без много прегрешения newsm51
ох,иска ми се че така ми е хубаво с вас,така ме стимулирате.но както писах по горе греипфрути не кусвам Sickхич не ми харесват.един не мога да изям Cryпредпочитам 10 лимона пред един греипфурт.аз мисля нещо с ананас може би newsm78 и те нали ушким горели мазнините?! Thinking

# 292
позволих си да копирам малко инфо за ананасаSimple Smile
Ананасът съдържа не само желязо, калций, витамини от група В, провитамин А и витамин С, но също и калий, йод
* съдържа много малко калории. В 100 г има едва 56 килокалории.
* Ензимът бромелин разгражда белтъчините, стимулира храносмилането и разгражда мазнините.
* Без мазнини и холестерол
* С много ниско съдържание на натрий
* С високо съдържание на витамин С

Ананасът е много популярен сред хората на шоубизнеса, защото присъства в множество диети за тонус и вталяване. Този плод леко повишава телесната обмяна и поддьржа паметта активна. При това съдържа малко калории. Идеално е, ако може на ден да се изпива по една чаша ананасов сок.

Ананасът помага за намаляване на теглото
Отдавна е известно, че ананасът притежава свойствата да изгаря мазнините, но съвсем неотдавна той стана неразделна част от много диети. Неговото действие се обяснява с високото съдържание на фермента бромелаин, който разгражда мазнините.
В действителност свойствата на ананаса първоначално бяха силно преувеличени, като се твърдеше, че 1 г бромелаин изгаря 900 г мазнини. Истина е обаче, че той отлично способства за преработването в стомашно-чревния тракт на рибата, месото, бобовите култури и млечните продукти. Затова по време на обилна вечеря много диетолози препоръчват употребата на сок от ананас или просто парченца от този плод.

(оказва се неслучайно, че много любими кулинарни рецепти с месо от китайската и тайландската кухня се приготвят с ананасSimple Smile

Специалистите допускат възможността за два разтоварващи “ананасови” дни през седмицата. За тази цел са необходими
2 кг ананас и 1 л сок от ананас (без захар).
Ананасът се нарязва на кръгчета и се разделя на порции - закуска, втора закуска, обяд и вечеря (дневно 1 кг). През деня трябва да се пие само сок от ананас и да не се консумира обсолютно нищо допълнително. Ако диетата ви се стори твърди аскетична, можете да си позволите само 100 г обезмаслена извара, 100 г птиче месо и филийка ръжен хляб. За 2 дни, без това да се отрази върху здравето ви, може да свалите до 2 кг, смятат диетолозите.
Това разтоварване е противопоказано за хора, страдащи от язва или с повишена киселинност на стомашния сок. Не забравяйте, че след консумирането на този плод устата трябва да се изплаква, защото киселината, съдържаща се в ананаса, разяжда зъбния емайл.

# 293
ani-тенкс за инфото.Ананаса май бая скъпичко излиза! Инъче бих го яла по цели дни-много го обичам.
И за отчета-пиинах си лимончето(измивам си зъбите след това,винаги!),сега си хапвам млекцето с шепа пълнозърнест флейкс,добре ме засища.После следва пак лимон и т.н.
Определено ми се е свил стомаха и се чувствам много добре Peace

# 294
  • ВАРНА
На мен днес ми е шести ден, но още не съм си изпила лимоните, но не съм и закусвала /хапнах един портокал/. Кантарът тази сутрин показа  -1 кг /зе целия период/. Обаче от тези лимони имам гадни киселини. При вас има ли такова нещо?

# 295
На мен днес ми е шести ден, но още не съм си изпила лимоните, но не съм и закусвала /хапнах един портокал/. Кантарът тази сутрин показа  -1 кг /зе целия период/. Обаче от тези лимони имам гадни киселини. При вас има ли такова нещо?
Аз си пия лимоните с водичка, Sick
но нямам киселини от това питие Flutter

# 296
Здравейте отново!Аз бях на дълга разходка сприятелка и прегреших с парче торта от сладкарница Неделя, но мисля, че си го заслужих!!!!!Мими,смятам, че грейпфурта доблира функциите на лимона и като ги пием трябва да внимаваме с лимоните /1-2 на ден за тонус/Мисля да ги пием на сок с много вода,аз пробвах 1 на сок и 1 да го изям/на сок е по-вкусен и не горчи, а и организма има нужда от много течности, за да изхвърля отровите и мазнините/
Ани пробвай сок от грейпфурт- няма нищо общо с плода!!!!!!

# 297
Браво на всички диетуващи и най-много на отчелите се!!!!!!![/color]Ани мерси за информацията за ананаса,ама аз без ядене не се виждам пък и го препоръчват за 2дни!
Мими може да хапнем,пийнем в захранването или с лайката малко ананасче за 2 дни, но с хапване на пиле /ти зеленчуци, ако не са свършили постите !!!Какво ще кажеш????

# 298
  • София, в полите на Витоша
Аз също забелязвам, че спя по- добре с лимоните а и аз, която получавам киселини от едно парче пица, нямам толкова голям проблем с лимоните. Като го изпия наведнъж имам леко парене в стомаха, но се оправям с една таблетка Стопацид. Мислех че ще е много по- зле, но това определено ми действа добре
Струва ми се и че не съм толкова подута- днес обух едни дънко, които преди доста ми опъваха, сега имам малко въздух в тях. Нали не смея да се меря....
Иначе днес съм на 4 лимона, три съм изпила и мислех да гътна и четвъртия, но ще го изпия преди лягане .

Не казахте колко са ви големи лимоните, моите са гигантски.
По принцип за сведение, при болест моеж да ес пие до 1000 мг. вит С дневно- даже има разтворими таблетки на UPSA от 1000 мг., така че споко!

До скоро, аз се отказвам от лунната, защото все в събота се пада, а ние в недля по традиция хоидм на барбекю! Joy

# 299
Пипи, моите са колкото 1 юмрук.Браво за дънките!!!!1000мг. при болест иначе до 600мг. на ден!Знаеш ли колко вит. С съдържа грейпфурта???

Общи условия

Активация на акаунт