Отговори
# 2 295
  • Sofia
Силвър, много хубава рокля! Памучна ли е?

Благодаря за идеите за полата! Ще са ми  от полза. Ако огледалото не покаже декар градина, ще се снимам за вас. Grinning

# 2 296
Kopche, кафе не пия след 13ч
по изложените от теб причини.Още на 35-36г започна да ми действа.
Днес ще мажа тераса с мазилка, стискайте палци.😀

# 2 297
Копче, много си фенси така. Лицето ти е свежо и отпочинало.
Много харесвам черни и тъмносини ризи ❤️

Копривата за здрав скалп и блясък на косата.

Е аре са, декар градина 😂🙂
Днес съм с пола на цветя вдъхнoвенa от красивата пола на Карен.

Предполагам косата ми не е претенциозна и затова ми е добре с малиновия оцет, показвам я, изсъхнала естествено без сушене
Скрит текст:

Синята рокля на Силвър ми харесва

Сникърси нося с рокли, че и с по-официални рокли. Зависи от модела на роклятa и сникърсите

ДХЗ, спорна работа 🙂

edit: Змийчетата на Макадамия са страхотни, честити (и се сетих за Е.Т.А. Хофман )

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 14:12 от Al Georgieva

# 2 298
После намини към нас... 🤣

# 2 299
После намини към нас... 🤣
И у нас има поле за действие Simple Smile

# 2 300
Тази седмица ме чака ад, миене на тераси и вадене на цветята! 🤪

# 2 301
Днес ме разбивате с лафове Joy
Аз честно не искам да се пенсионирам за да стоя у дома. Обаче с кеф бих редуцирала работните часове. Точно 55 ще навърша и да помня, че мама се пенсионира на толкова. Но ментално хич не се чувствам пенсионерка. И баба не съм още, но ми харесва мисълта един ден да прибирам внуците от училище и да казват - тази със скъсаните дънки/роклята на цветя, маратонките и моторетката е баба. 😜
Ама като ви гледам снимките всички сме в клуба. Затова ще ни вдигат пенсионната възраст.

# 2 302
  • Бургас
И мен ме чака ад - ще сея картофи на село.

# 2 303
Момичета, нямате изчитане, отворила съм ви на таб и постоянно има нови мнения, не смогвам. Видях рожденници и юбиляри, честити да са! И моят юбилей наближава Simple Smile
Много съм щастлива, че дойде сезонът на белите кецове, много са ми любими, комбинирам ги кажи-речи с всичко. Ето днес съм така, черна пола блестяща Heart Eyes, черна тениска, дънково яке и бели кожени кецове. А и червен лак за разкош (малко се изложих този път с ликирането, но съм в цикъл и съм изнервена Grinning, така де, но все пак се радвам, че още редовно го има, че скоро чуквам 50)
Скрит текст:
.
Много сте хубави всички, които успях да видя, Копче - панталонът много ми харесва, и въобще целия сет е супер,  Ал - интересен нюанс на косата, харесва ми. Мтз, слим дънките, според мен са създадени за крачета като твоите, така че не може да са демоде Simple Smile
Лоуфъри имам само едни с тънка подметка и ми тоят добре само с панталон, с пола съм и аз като леля Кичка. С дебелите подметки лоуфъри нещо не мога да се разбера, но не съм се отказала да пробвам.
Агента както винаги със супер полезна информация, за което благодаря. Аз се определям като мека зима, може би лятото, като натрупам тен, да ставам тъмна есен.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 08:34 от Elanor

# 2 304
Добре изглежда косата ти, Ал, при теб явно действа.
Карен, роклята е изкуственяк, за пръв път май ще имам нещо такова. От някаква скандинавска марка е, взех я за резервен вариант, ако нещо не стане с костюмчето или е прекалено топло за него. Ще я нося два -три часа.

# 2 305
Ада (картофи, тераси, т.н.) не е ли по избор?

Магни, и аз имам такава мечта 🍀❤️

Еланор, маникюра ти ми е любим, и аз така се правя.
И стила ми харесва.
Косата е за боядисване, понеделник ще освежа цвета

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 15:58 от Al Georgieva

# 2 306
Магни, човек като се пенсионира не стои у дома, мен специално едва ще ме приберат от улиците... 🤣
Днес ме заточиха да купувам диуретика, че имах служебно излизане.
ММ пита искам ли да ходим на яз. Калин уикенда. Но аз не искааааам, искам у нас да мия тераси и са садя цветяяяя! 🤣
Ал, косата много лъскава, супер!

# 2 307
Такъв панталон, като показания от Копче (не знаех, че това е "чино", мислех, че е "цигара") с какви обувки съчетавате? Имам 3, но с бели кецове не ми допадат.

# 2 308
Хаха, Мими, и аз така, само да съм жива и здрава, няма да се спра. Чистенето и прозорците ги отметнах аз миналия уикенд, за този сме планували с приятели ходене до Гърция, че ни са се прияли пресни калмари, рибки и т.н. морски дарове, нямам търпение да тръгна...

# 2 309
Ооох, и мм предложи петък да отскочим, но аз имам неотменими комисии! 😭 Толкова ми се ходи, че ми се плаче вече за Гя. Турция определено не е моето...!

Общи условия

Активация на акаунт