Отговори
# 1 740
  • София
Даскал, носи си червеното сако, много добре ти стои.

Никакви други снимки не видях.

Вчера одъртях. Беше гаден ден, включващ погребение.

# 1 741
  • Бургас/Пз
Честита да си Змия! За съжаление има и такива тъжни моменти в живота ни ! Днешният ще е по-хубав 😘❤

Даскал, много ти отива червеното сако! Носи го по-често

Веси, и аз много ги харесвам тези дами 🥰

Днес съм истинска сврака с бяла риза с камъчета 😂 сложих лилав панталон и се сетих за лилавите скечърси на Мими 🥰

Харесвам памучните ризи , ама голямо мачкане се мачкат Sad докато я облечеш изгладена и край

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 22:40 от ani_d

# 1 742
Змия, да си здрава!
Гадния ден е минал, за съжаление и тези неща са част от живота...

Даскал, много добре си в червено Simple Smile
Розовата пола е интересна, харесва ми. Нямам хубави глезени и не бих я носила само разади това. Супер е!

# 1 743
Оказа се, че мини серумът от шизейдо е форумния модел Blush полезни ми бяха последните мнения за него. Сложих съвсем мъничко, щипе ми, и кремът след него ми щипе. Май няма да го ползвам, щом щипе не е за мен, или?  На вас щипе ли ви?

Мислех да не пиша повече по темата за алкохолите в козметиката, но виждам, че темата пак се завъртя натам.
Ако нещо Ви щипе, пари и т.н. не е за Вас, зарежете го. Има толкова много прекрасни продукти на пазара, все някой ще е Вашият. Конкретно в този серум наистина има твърде много алкохол и категорично не е за суха или чувствителна кожа.
Сигурна съм, че при нанасяне се усеща чудесно и лесно буди възхищение. Алкохолът прави текстурите фини, леки, нежни, бързо попиващи и елегантни . Това е основен критерий при създаване на козметични продукти от "елитните" марки. Сравнително евтин е. И да, действително подпомага пенетрацията на активните съставки, неслучайно геловете за ставни болки са на водно-алкохолна основа Blush В този серум конкретно активните вещества са в минимални количества, след алкохола, акрилите и консерванта.
В козметологията обаче има други, по-ефективни, иновативни технологии за транспорт на активни вещества и те със сигурност са за предпочитане. Въпрос на маркетинг е, може да се говори много тук, но надали е необходимо.

Дайчи, разбирам ти съображенията, но претенция, цена, пазарно позициониране и качество съвсем не са взаимосвързани в козметиката.
Нямам против Шисейдо като марка въобще - писах, че имам някои техни продукти и ги харесвам. Предпочитам да правя заключенията си директно от тях, както и от текстове на независими или почти независими източници.
Статията, от която си цитирала част, е ефектна, както се очаква от платен ПР материал, какъвто е. В този смисъл не бих го разглеждала като доказателство за каквото и да било.
Приключвам темата, ако на някого му е интересно да дълбае, в нета е пълно с материали. Ето един от популярен експерт:
https://www.paulaschoice-eu.com/alcohol-in-skincare-the-facts

Змия, много съжалявам!! Бъди здраво и щастливо, пораснало момиче Hug
Даскал е много ефектна в червено, толкова естествено и стои, наистина неин цвят!
Ани е прекрасна сврачка Blush

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 09:54 от Vetrena

# 1 744
Честита да си, Змия! Да си изпразнуваш празника подобаващо!
Червеното сако ми харесва, Даскал! Носи си го.
И свраката харесах. Уви, памукът тук лееко е изиграл лоша шега, но с лилавия панталон е супер.

# 1 745
  • Sofia
Змия, честита да си! Съжалявам, днес ще е по-добър ден!
Ани, много хубава сврака си.

# 1 746
Скрит текст:
Оказа се, че мини серумът от шизейдо е форумния модел Blush полезни ми бяха последните мнения за него. Сложих съвсем мъничко, щипе ми, и кремът след него ми щипе. Май няма да го ползвам, щом щипе не е за мен, или?  На вас щипе ли ви?

В козметологията обаче има други, по-ефективни, иновативни технологии за транспорт на активни вещества и те със сигурност са за предпочитане. Въпрос на маркетинг е, може да се говори много тук, но надали е необходимо.

Ветренка, необходимо е. Нали за това е темата, да се ориентираме в голямото море от козметични продукти и да сме красиви и стилни. С голям интерес чета всичко споделено, защото аз съм пълен невежа в козметичните истории.
Ако нещо ми щипе го махам от раз, добре, че има и мини продукти, за да се ориентира човек без да е изсипал една бала пари.
Един от най-популярните кремове на Ланком отиде за ръце, щипеше ми и ми правеше зачервяване. Уж беше лек а на моята кожа идваше тежък и ми правеше пъпки /които аз никога не съм имала, даже и като пубер/
Ани, супер си. Сега се замислих, че и при теб със сухата кожа серумът може да не ти понесе. Трябваше първо да изпробваш от моя? Ти поне си разумна и не хвърляш пари без да го обмислиш/пробваш.

# 1 747
Змия, здрава да си и щастлива Flowers Tulip, животът продължава .....
За "сврачката " 6+
Силвия Лулчева на живо много ме кефи като жена, много е чаровна

# 1 748
Змия, честита да си и съжалявам за тъжното събитие!
Даскал, ами много освежава червеното сако. Ако се чувстваш добре с него защо да не го носиш повече?
Ветрена, пиши повече даже. Не всеки се ориентира в състава на козметиката, такива мнения са извънредно полезни.
Аз в магазин на място нищо не виждам от състава дори с очила. Редовно търся като се прибера, то пък се оказва, че има поне три подобни опаковки от марката и се обърквам много лесно. Предложения за бюджетни марки с качествен състав, мисля всички дами от темата ще оценят. Flowers Hibiscus  
Ани, чудна ти е блузата!
Аз нося предимно памук и лен и считам мачкането им за част от красотата на тези материи, даже намирам това небрежно изискано.
За моя вкус е за предпочитане в пъти повече от идеалния вид на полиестерните тъкани.
Силвия Лулчева е прекрасна, на всяка цена ще взема билети.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 10:17 от silver pearl

# 1 749
  • Sofia
Силвия Лулчева е прекрасна, на всяка цена ще взема билети.
Препоръчвам в такъв случай - Искам вашия мъж, там е велика.

# 1 750
На Змия, честито. Да е здрава и все така прекрасна! Flowers Hibiscus
И аз искам да гледам Силвия лулчева, ама то в нашата провинция... Joy

# 1 751
  • Бургас/Пз
Мими, пробвах го аз. Нямах никаква реакция на кожата слава богу, но тая миризма на алкохол като ме удари в носа и направо ме отказа занапред . Приятелката ми, която се опита да ме зарадва с него , го ползва от много време и наистина е доволна , но аз не можах да преглътна това спиртно усещане. В момента ползвам друг подобен корейски продукт и бих казала, че такава спиртно усещане в него няма. И да , права си, че съм много предпазлива и трудно купувам без проба или без ясна представа как мога да оползотворя нещо, което не ми е харесало. Много рядко хвърлям нещо , да не кажа никога 😊

МарияТ, имам още една такава риза, която ми е много любима , но я нося рядко точно заради “смачкания” вид , който докарва . Зарекла  съм се подобни материи вече да не купувам. ☺ но тези, които ги имам няма да ги хвърля 🙈

# 1 752
Колко ризи не нося, заради пустото му гладене;)
Последните три които взех от зара, стават да се носят и без гладене, но пък ужасно запаряват, та няма пълно щастие.
Змия, честита да си, много здрава и щастлива!

# 1 753
Змия, Честит рожден ден! 🎂🍾 Да си жива и здрава. Съжалявам за тъжното събитие.

Даскал, със сигурност форумът е направил цвета на сакото по- убито. На мен ми харесваш с червено сако.

Ветрена напълно съм съгласна с теб. 🤗 Хубаво е да гледа човек състава, а не какво продуктът обещава да направи с кожата ти. Аз съм се хващала за главата какво съм купувала преди години заради обещания и известна марка. Вътре само един ниацинамид, която е много евтина съставка. Отделно сега като ги подаряват на имфлуенсъри за реклама и си сложат филтри на снимките и си кажеш “ Ей, какво пропускам!” 🤌🏻
А на живо може да се разминеш с този човек без да го познаеш. На снимки не вярвам искам “ гледай ме в очите” 🤣🤣🤣
По отношение на корейската козметика мен лично ме е страх, че има много активни съставки. Моята кожа е чувствителна и с розацея и гледам какво ползвам. Има доста хора доволни от нея, но нямат моята кожа. 😊

Ани харесваш ми.🤗 Ризата я переш само на ръка, нали?

И аз рядко хвърлям измазвам го по тялото.

Някой пробва ли новата спирала на Живанши? Да си кажа честно ме изкушава. 😄

# 1 754
Ветрена ти във сферата на фармакологията ли си?Винаги съм се изумявала от компетентните ти и адекватни коментари?Впечатляващо....

Общи условия

Активация на акаунт