“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аз останах с впечатление, че Андрей Бончев има косвена вина за смъртта на бащата на Филип при инцидента в планината.
Дори призна за това, когато пътуваха в колата с Филип и ходиха да търсят кой им открадна гроздето.
На въпроса на Филип: „Защо не потърси помощ?“ Андрей отговори „ Уплаших се, а и от баща ми съм научен да бягам от проблемите“ – не цитирам дословно, но нещо в този смисъл беше.

# 241
  • Анкх-Морпорк
Мисля, какво ще стане на финалите как ще се развият нещата? Все си мисля, че Елина и Филип ще се съберат в 59 секунда.
Имам усещането, че някой ще покани Елина на вечеря, на някаква среща - може да е Кристоф или ново лице.
И тогава Филип ще разбере, че ревнува.
Когато тя целуна Кристоф, макар че беше малко демонстративно, веднага му подейства - "Защо направи това?"
Има материал да разтягат тяхното събиране още доста серии...

# 242
На жена му на Филип хич не ѝ личи да е бременна. Оттам също очаквам да изскочи изненада.

# 243
На жена му на Филип хич не ѝ личи да е бременна. Оттам също очаквам да изскочи изненада.
Имам някакви подозрения, че не е от него.

# 244
Това, че нещо се случва повече от веднъж, не го прави нормално. То и убийства се случват, изнасилвания, педофилия... и това ли е нормално.

# 245
  • В най - голямото село
Много харесвам сериала, но даже не съм разбрала, че е започнал 2ри сезон. Къде мога да гледам излъчените вече епизоди. Благодаря!

# 246
  • Галифрей
Ем нали в 3-4 месец някъде там не личи.
firebird остават само два епизода, няма време за тия работи. Като гледам Елина тя няма никакво  желение да се занимава с мъже. Освен ако Филип се озове на прага й с рози. 😁Бургас ще стане голямата развръзка.

И аз все имам подозрения,че Марта е бременна от друг или си е направила инвитро. Макар,че те не дават никакви знаци. Малко латино ще стане с това.

Cikoni: Излъчените епизоди може да ги гледаш в YouTube в канала на БНТ или playtube.

# 247
Има вина Бончев. Първо заради скандал между двамата и опит за сбиване Момчил падна. След това Бончев се уплаши и заплаши и Зоя да мълчат и да не търсят помощ. Малко вероятно беше при такова падане на скалите Момчил да е жив, но все пак. И доколкото помня Момчил знаеше информация за мръсни сделки на Бончев, защото бяха приятели и партньори и Момчил искаше да се откаже заради бременната Зоя.

# 248
  • Бургас
Така както ни го показаха, Момчил падна по-скоро заради намесата на Зоя... Беше спонтанна реакция, довела до нелепа и трагична развръзка...Sob Ако въобще има нещо, което да не харесах в сериала, е точно тази реминисценция. Зоя и Момчил въобще не ме убедиха във влюбеността си...  Зоя, изобщо не се замисли, че буквално бутна Момчил, а веднага обвини Андрей...

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 12:38 от lady Koup

# 249
  • Анкх-Морпорк
firebird остават само два епизода, няма време за тия работи. Като гледам Елина тя няма никакво  желание да се занимава с мъже. Освен ако Филип се озове на прага й с рози. 😁Бургас ще стане голямата развръзка.

В Бургас може да стане развръзка за друго - да се изяснят Дария и Филип за смъртта на Марко и Катина, или да се вземе крайно решение за изгарянето на опасни биологични отпадъци.
Филип и Елина може да ги разтягат още цял сезон, малко погледи, малко драми с лозята, някоя ревност и тн...
Мисля, че ще има трети сезон, доста хора харесват сериала. Ако Билалов не може да снима, героят му може да замине малко в чужбина или нещо подобно.

# 250
  • Галифрей
Ама Виола е нямала деца. Все пак ако имаше още едно дете щеше да има снимки. Щяхме да го видим.

# 251
Виктор Божинов в мн интервюта спомена, че Марта е бременна, дали ще е от друг или ще загуби детето ще чакаме

# 252
Наистина ли някой мисли, че не е бременна, особено след като прокърви и лежа в болница?
Сами си търсим някакви индийски сюжети, пък после сценаристите обвиняваме.

# 253
На мен едно не ми е ясно в този триъгълник: Катина-Марко-Виола.
Уж Катина не прави секс, за да не забременее. Кара Виола да приласкае тя Марко, за да не ги одумват хората. Ами ако Виола забременее от Марко? Какво правят? Тук нещо не е домислено.

Сценарият е недомислен. Не че не се е случвало, но не уточниха неща, за които ние тук се чудим. Нека не забравяме, че 100% контрацепция няма, в тази връзка явно не са се притеснявали, ако Виола забременее. Човешкият живот и здраве, както и благосъстоянието са излизали първи по значимост пред личното щастие.

# 254
Със сигурност са щели да отгледат детето ако забременее Виола,за нея няма риск както при Катина.Но явно не е,щом 6-7 години са имали връзка.

Общи условия

Активация на акаунт