София, жк Младост - тема 36

• 46 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Огромен минус за 109, като водеща тук причина е директорката, и като последствие сестрите /ужасни/ и учителите. Тази госпожа може да излизе от институцията само с кратата напред /все напуска, от 2018 е така/. Дано конкурсът помогне.

# 166
  • София
Дъщеря ми е в 11 ДГ, в яслената група. Доволна съм от персонала и отношението. Наесен ще видим как е градинската група, но очаквам и там да е добре. Директорката ми се вижда доста на място.

# 167
Аз мога да дам добър отзив за ДГ Слънчевото зайче. Не сме били в яслена, няколко деца от групата на детето са започнали там и са доволни. Всички деца ги извеждат, когато времето позволява. Персоналът навсякъде е кът. Дори на площадката в двора е по-лесно, защото се занимават, а вътре по някое време издивяват и стават по-трудни за гледане Simple Smile

Но - всяка сутрин всяко дете минава през медицинската сестра и понякога ги връщат. Знам, че в други градини не гледат така строго и много родители ги предпочитат за това.

Знаете ли откъде в Младост мога да купя шипове против гълъби, без да се налага да ходя до Практикер или Бриколаж специално за това?

# 168
  • София Младост 3
Ще си вадим паспорти за първи път от мнооооого години. На децата всъщност не сме издавали до момента. Flushed

Каква е процедурата в момента? Трябва да сме и двамата родители, заедно с девойките при подаването на заявленията? Можем ли да ги попълним предварително или се случва на място? В колко най- рано сутринта можем да отидем?

Благодаря, че ме изчетохте. Hug
Ходих днес сутринта в 8.15 и имаше 20 човека да чакат на стълбите. Работното време било от 8.30 ч., а аз преди 3 месеца вадих на сина ми и беше от 8 ч., спомням си, защотото ни върнаха за документ, който трябваше да извадим от общината, която работи от 8.30 ч., а ние нямахме възможност да закъсняваме.
Но мисълта ми е, че голямата опашка която заварих днес, ме накара да проверя дали може онлайн и да за софиянци, може! Това също е вариант, но е само с електронен подпис.

# 169
Цитат на: rossi_rossi
Но мисълта ми е, че голямата опашка която заварих днес, ме накара да проверя дали може онлайн и да за софиянци, може! Това също е вариант, но е само с електронен подпис.

Уточнявам, че онлайн може само за титуляра на подписа, и то само ако предното му заявление за паспорт е до 59 месеца преди датата на подаване на новото електронното заявление и да са му снети необходимите биометричните данни;

# 170
Роси, на Мария Луиза може да отидете със записан час. Там не се чака.
Откакто пуснаха онлайн записване на часове, изобщо не ходим до паспортното в Младост.

# 171
Тази събота е дежурен пункта на район Младост

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 05:28 от E. De Morgana

# 172
Планирано спиране на тока:

община МЛАДОСТ
Част от ЖК.МУСАГЕНИЦА      30.07.2024 09:00- 16:30
Част от ЖК.ПОЛИГОНА        30.07.2024 09:00 - 15:00

община МЛАДОСТ
Част от ЖК.МУСАГЕНИЦА      31.07.2024 09:00 - 16:30
Част от ЖК.ПОЛИГОНА           31.07.2024 09:00 - 15:00

Дано не сме от тази част!

# 173
  • София
Някой да е поръчвал в квартала кетъринг на поносими цени, но с добро качество?

# 174
Някой да е поръчвал в квартала кетъринг на поносими цени, но с добро качество?

Да, от crouton.bg в Младост 4 са. Много вкусно беше всичко.

# 175
Къде в Младост (особено 3 и 4) има хубав магазин за бански?

# 176
В комплекс Гардения в Младост 3 има магазин за дрехи. Има и доста бански. За качество не мога да кажа мнение.

# 177
видях, че в мл. 3 (срещу бензиностанцията зад кауфланд) са направили аптека фрамар, вероятно беше току-що отворена, когато вчера минах покрай нея
не беше голяма, всички фармацевти бяха млади и усмихнати, имаше малко неща за обичайните подобни аптеки/дрогерии, а цените бяха стандартно за веригата надути - гледах хранителна добавка, която купих преди седмица за 16 лв. от друга аптека в квартала - при тях беше 24 лв.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 08:12 от bubanka

# 178
На Фрамар цените са наистина необяснимо високи.

# 179
Фрамар продават на максималните цени, които позволява закона и при тях няма промоции. Не виждам кой ще пазарува там, освен ако е спешно, но работното им време е същото като на Софармаси 5 метра по-надолу в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт