София, жк Младост - тема 36

• 43 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
МЦ Лозенец
https://superdoc.bg/lekar/denitsa-leshtarska

Здравейте, трябва ми гинеколог който да ме прегледа след 18ч при възможност днес. От Младост съм, но и от други райони би било от полза. Моля за тел за връзка ако знаете такива лекари.

# 736
  • Хасково
Здравейте, имаме избор между държавна и частна детска градина... Да знам, че сигурно ще се възмутят много хора, но на първо класиране не ни приеха и тръгнахме да обикаляме частните и тъкмо ни хареса Палавите малчугани в Младост 2(колебаем се и за Нарния в Малинова долина),  ни приеха на 3то класиране в 28ДГ Ян Бибиян. Детето до сега не е ходило на градина. За държавната основно ме притеснява, че са много деца- 29в група, докато в частната 15. Много ми е важно доброто и положително отношение към децата - гушкане, утешаване, обяснения. Примерно когато детето плаче сутрин, да не се издърпва от ръцете на майката, а да му се обърне внимание. При нас предполагам ще има проблем и с адаптацията. Дали са ви съдействали?  Интересуваме и комуникацията с родителите - пращат ли снимки през деня, звънят ли, ако има проблем. Ще се радвам на отзиви и съвети, коя бихте избрали?

# 737
Не може да се даде еднозначен отговор, валиден да всички деца. Много зависи при кои точно госпожи ще се падне. Моят беше в 28 ДГ, но това беше доста отдавна и оттогава са се сменили много учители, вкл. и директорката. Иначе градината си е чудесна, имаха си много допълнителни занимания, имат си вътрешен басейн, излизат си в двора, който е доста голям, храната е хубава.
За гушкане и подобни, едва ли. Моят ходеше с голямо желание още от първия ден, но той е бил на ясла на друго място и беше свикнал.

# 738

Общи условия

Активация на акаунт