София, жк Младост - тема 37

• 10 325
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
Може да се види и в OLX , също групи във фейсбук за продажба на стари учебници.

# 181
Благодаря за отговорите! И писах, кои учебници ми трябват, обаче ме изтриха веднага:grinning:
На борсата на София прес има някакви втора употреба, но нашите ги нямаше и купихме нови.

# 182
Здравейте,
случайно да знаете работещ в събота  дежурен нотариус в района, а и като цяло в София. Намирам само с предварителна уговорка, а сега ми съобщиха, че било спешно.

# 183
Здравейте,
случайно да знаете работещ в събота  дежурен нотариус в района, а и като цяло в София. Намирам само с предварителна уговорка, а сега ми съобщиха, че било спешно.

Тези на светофара зад Маргел не работят ли в събота?
Преди работеха, ама е голямо висене.

# 184
Ако е на Александър Малинов 16, пише с предварителна уговорка.
Намерих на Руски паметник без уговорка, ще се обадят утре сутринта да проверят дали е така.

# 185
Къде в Младост има тренировки по спорт/спортни занимания  за 3г момченца?

# 186
Pulse Kids (X) в Младост 1 има занимания за обща двигателна култура, за организиран спорт и тренировка в класическия смисъл детето е още малко, не вярвам някъде да го вземат.

# 187
плуване с бебе в garitage park

в climb academy в техпарка миналата година пуснаха някаква бебешка пеограма, ако не се лъжа.

# 188
дали може да препоръчате салон за прическа и грим, моля Simple Smile
съвременни прически, малко по алтернативни в грима Simple Smile

# 189
  • София
дали може да препоръчате салон за прическа и грим, моля Simple Smile
съвременни прически, малко по алтернативни в грима Simple Smile

Inspire в Бизнес парка, евентуално? Wink

# 190
Здравейте. В търсене съм на личен лекар за сина ми, който е на 3 месеца. Настоящият му доктор изобщо не ми допада като отношение. Ще съм благодарна за препоръки в района на Младост 3 и 4.

# 191
сещате ли се за приятно малко заведение, което може да затворим за частен кръг лица за няколко часа за деня? за празнуване на повод. около 40 човека.

мерсиии Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт