София, жк Младост - тема 37

• 14 495
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, търся нотариус в района. Благодаря.

В Маргел, дето са гумите, ама се влиза отзад и е на 2-рия етаж.

# 256
  • Замък сред облаците
Те са 2 нотариуса в Младост - Анна Найденова на ХМС и Николина Янчева в Бизнес парка.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:34 от АА

# 257
Здравейте, търся в района учител по английски език за възрастен. По принцип искам да е присъствено и да е индивидуална форма на обучение.

# 258
  • София
Здравейте, търся нотариус в района. Благодаря.
В "Бизнес Парк" също има.

# 259
  • София
Здравейте, търся в района учител по английски език за възрастен. По принцип искам да е присъствено и да е индивидуална форма на обучение.

Опитайте да питате в Оксиния.

# 260
  • София
Здравейте, къде в Младостите правят добри панорамни снимки? И друго, знаете ли за добър хирург стоматолог

# 261
  • sofia
Здравейте, къде в Младостите правят добри панорамни снимки? И друго, знаете ли за добър хирург стоматолог
На пазара на Младост 1 и на ХМС
 А за учител по английски език или в Бих Бен на Йерусалим или в сайта учители.бг

# 262
  • София

Знам, но не работи със ЗК и не е в Младост...

# 263
  • София
Здравейте, къде в Младостите правят добри панорамни снимки?
За панорамни снимки - в началото на ул. Йерусалим 6, ет.4, Дигитална лаборатория за дентална образна диагностика.

# 264
  • София /Абсурдистан
В 25 ДКЦ в Младост 3 за панорамни снимки. Много пъти съм правила при тях и съм доволна. Стават готови веднага. Но много увеличиха цените.

# 265
  • София
Искам да похваля Podo Beauty Center и по-специално педикюристката - подолог Светла. Появи ми се неотложен проблем с един нокът и след няколко неуспешни прозвънявания на други места тя се съгласи да ме вземе веднага, въпреки че този ден не беше на работа. Много съм доволна, работи много професионално. Конкретният случай е разрешен за момента,  възнамерявам да продължа дългосрочно лечение при нея.
Салонът е много чист и приветлив. Намира се на ул. "Димитър Моллов" малко преди Окръжна болница. Има възможност за онлайн резервация на час.

Общи условия

Активация на акаунт