София, жк Младост - тема 37

• 12 332
  • 236
  •   1
Отговори
# 210
Такива са цените горе-долу. На моя позната ѝ бяха искали 45 лв преди две години за смяна на цип на яке.

# 211
Явно са такива, да.  въпросната шивачка като видя че 35 ми се струват много за бебешко якенце се аргументира че за яке като моето с дължина до коляното ще струва около 75-80 лв. То не че нещо ама якето само по себе си струва толкова, ако ще трябва да дам толкова за цип, по скоро ново ще си купя. За яке от 400 лв например с гъши пух бих била склонна да сменя цип за толкова.
И все пак ако някой даде препоръка за шивачка от която е доволен като цени, ще съм много благодарна. В РУМ- а ми казаха че има, но като цени и там ще е скъпо най малкото заради наема.

# 212
  • София
Точно в РУМ-а ми взеха 15 лв за смяна на цип на панталон. Самия панталон струваше почти колкото ремонта. Ако щеш!

# 213
Смяната на цип е трудоемка работа. Като добавим и цената на ципа и ...

# 214
Следя с интерес. Аз искам да си добавя ципове на джобове на яке и ме е страх да попитам за цената направо...

# 215
  • на тавана в кошницата
Здравейте, търся човек, който да свърже готварската печка. Някой от който сте доволен и разбира се да не взима “ майка си и баща си”.

# 216
  • София
Препоръчвам тази фирма https://m.facebook.com/elektrotehnik112/
Когато се нанасях, преди няколко години ми направиха инсталацията на цялата кухня, свързаха всички уреди и осветлението в целия дом, освен това ми смениха всички ключове и контакти. Нямам никакви оплаквания, даже препоръчват хора и при необходимост от други ремонти (аз имах нужда от пребоядисване на една стая). Тогава беше на прилични цени, надявам се да не ги е настигнала инфлацията.

# 217
  • на тавана в кошницата
Благодаря много. Ще ги използвам.

# 218
  • София

Ръчният труд е скъп.
Това, което прави мама - понеже не умее да сменя ципове, а не би платила цената за смяна, е следното: взема новия цип, слага го в/у стария - разваления - и го зашива за него. Така е лесно. Е, за панталон не става, но за яке е ок.

# 219
  • София
Търся шал,да не вълнен,а тънък.Има ли в Младост магазин който да предлага подобни шалове?

# 220
На пазара на Младост 1 има магазин за шапки и шалове. В РУМ-а в Младост 2 също може да има по магазините за дамска конфекция.

# 221
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас и аз. В Младост 4 съм. Скоро разбрах, че Т маркет зад нашия блок ще работи само до края на годината и ще го събарят, за да строят блок на негово място. Буквално на ръка разстояние от нашия и другите блокове. Целия район пазаруваше от там... А къде ще паркират всички новодошли, не ми се мисли.

# 222
  • sofia
Здравейте , дали ще има коледен базар в Младост и кога 🤔?

# 223
  • София
На 2, 3 и 4 декември ще има благотворителен базар в Бизнес парк, друго засега не съм виждала.

"Щедрият вторник в Бизнес парк" - три дни, посветени на добротата, съпричастността и каузите, които променят към по-добро! ❤️

В партньорство с Фондация BCause, Бизнес Парк София е домакин на глобалното движение #GivingTuesday – инициативата, която вдъхновява милиони хора по света да правят добро заедно.

Благотворителен базар с участието на Оле Мале – Фондация „Майко Мила“, Каритас София, Сдружение “Прегърни ме”, Фондация “Конкордия България”, Фондация “Нашите недоносени деца”, Фондация “П.У.Л.С.”, Фондация “Светът на Мария”, Българска фондация “Биоразнообразие”, Българско дружество за защита на птиците (БДЗП);
🐾 Дарителски кампании в подкрепа на хората и животните - Проект “Северозапад”, Pet Sisters
💪 Благотворителен спортен турнир
🎨 Тематични работилници

https://www.facebook.com/events/1580379056461350

# 224
  • София
Да се запиша при вас и аз. В Младост 4 съм. Скоро разбрах, че Т маркет зад нашия блок ще работи само до края на годината и ще го събарят, за да строят блок на негово място. Буквално на ръка разстояние от нашия и другите блокове. Целия район пазаруваше от там... А къде ще паркират всички новодошли, не ми се мисли.

Сериозно!? Ще събарят супера!? Дето е с/у детската градина със самолета?
Не съм сигурна откога е, но когато дойдохме в Младост 4 в далечната '83-а си беше там...

Общи условия

Активация на акаунт