София, жк Младост - тема 37

• 12 325
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
В Мусагеница също затварят Т маркет, отново със същото инфо.

# 226
  • София /Абсурдистан
Същият, до детската градина и паркинга. Вече махнаха кафето до него. Обаче там няма грам място, какво остава пък за блок. Ще направят всичко наоколо пълна свинщина. Просто не знам къде точно ще минава строителната техника, като съвсем няма къде. Кой ли идиот е дал разрешение за строеж…

# 227
А откъде е тази информация? И аз чух такива слухове, но не намерих потвърждение.

# 228
  • София /Абсурдистан
От близък с познати в общината. Всички съседи говорят също, на мен не ми се вярваше, то никакво място няма там. Дано да отменят тази глупост неземна, че иначе ще стане мазало, не ми се мисли просто.
Гледах във Фейс, никъде не видях да е организиран протест, а трябва. Дано да са слухове, ама едва ли.

# 229
  • София
Там, където беше някога магазин Европа ли?

# 230
  • София /Абсурдистан
Не помня магазин Европа, може и да е бил, не знам. Живея от много години в този блок, този магазин си го е имало винаги, а от поне 10 г е Т маркет. На втора линия от главното шосе за Бизнеспарка. Магазинът е точно до детската градина, зад блок 426. В страни от него до шосето е магазин Мания за дрехи ВУ, сега нали се казва вече Магия.

# 231
  • София
Същото.

# 232
Понеже знам, че мястото е на Първа инвестиционна банка, се опитах да видя дали някъде е имало публикация, че се продава. Това, което ми излезе е обяви на други бивши магазини на Европа, които се продават. Може и да няма връзка, но миналата година се говореше за продажба или сливане на банката, та нищо чудно леко да се отървава от апетитни имоти.

# 233
  • София
Там, където беше някога магазин Европа ли?

Там, където преди '89 беше супермаркета на Младост 4...

Хихихи, мислехме си ние, че държавата била лош собственик... а то какво се оказа? Банките са лош собственик.

# 234
  • София
Аз съм млада все пак😁

# 235
  • София

Ееееххх... Младост, ...

# 236
  • София /Абсурдистан
Сетих се, точно Европа се казваше и преди много време беше.

Общи условия

Активация на акаунт