София, жк Младост - тема 37

• 10 531
  • 202
  •   1
Отговори
# 195
виждам, че е големичко, а ми се иска да е само за нас - ще е семейното празненство за абитуриент Simple Smile

# 196
С уговорката, че все още не съм посещавала ресторанта и не знам колко е голям, но е относително нов и има паркинг - Of Course на Андрей Ляпчев до Лидл. Има и в Дружба -
Скрит текст:

# 197
Точно една колежка каза, че била ходила в скай бар до Лидл и се чудех кое е това заведение, а явно е това, което си пуснала.
Каза че е супер. Има и хубава гледка.

# 198
  • София
И аз търся отзиви за Of Course на шеф Манчев в Младост 2.
сещате ли се за приятно малко заведение, което може да затворим за частен кръг лица за няколко часа за деня? за празнуване на повод. около 40 човека.

мерсиии Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Пицария Джовани в Младост 1а, бл. 502. Хубава кухня, бързо обслужване, приятен персонал. Обстановката е като в квартална пицария, нищо особено, но храната е добра и на все още прилични цени.
Щом е за абитуриент, още по-добре, имат доста приятни маси отвън.

# 199
Точно една колежка каза, че била ходила в скай бар до Лидл и се чудех кое е това заведение, а явно е това, което си пуснала.
Каза че е супер. Има и хубава гледка.
Да, има и бар освен ресторанта, но все не стигаме до тях. Аз онзи ден научих, че е на шеф Манчев.
Даже рекламира, че в понеделниците двойки може да получат като комплимент десерти и да ги преглъщат с неговото кафе Simple Smile

# 200
  • Замък сред облаците
През май бяхме на РД тук, целият ресторант за партито от около 50 души. Мисля че е добър избор и беше много вкусно. http://restorant.classix.bg/

# 201
  • София
Два пъти сме били в "Of Course" без да знаем, че е на шеф Манчев- за нас си беше "я, Рамус и ресторант направиха, бре!" Open Mouth

Чудесно е, стилно, уютно- менюто е малко, но подбрано и не е безбожно и неоправдано скъпо, както например в Maldone малко по- нагоре.

Препоръчвам! Heart Exl

# 202
  • София
С уговорката, че все още не съм посещавала ресторанта и не знам колко е голям, но е относително нов и има паркинг - Of Course на Андрей Ляпчев до Лидл. Има и в Дружба -
Скрит текст:

Бяхме там на рожден ден. Заведението е чудесно, кухнята и обслужването също. Има 2 зали, така че спокойно може да се наеме цялото или само едната зала.
Препоръчвам го.

Общи условия

Активация на акаунт