София, жк Младост - тема 37

• 14 530
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
суперррр благодаряяяя Simple Smile Simple Smile

# 241
може ли препоръка, моля, за свястна автомивка на самообслужване четкова, която не надира, или пък сам да си действаш с маркучи, но пък да чисти добре?! че на близката миеш миеш, не пада, да им имам препаратите... четковите най-искам, но ме наплашиха, че надират боя...

# 242
Някой посети ли вече Коледния базар? Отзиви 🙂
суперррр благодаряяяя Simple Smile Simple Smile

# 243
  • София
може ли препоръка, моля, за свястна автомивка на самообслужване четкова, която не надира, или пък сам да си действаш с маркучи, но пък да чисти добре?! че на близката миеш миеш, не пада, да им имам препаратите... четковите най-искам, но ме наплашиха, че надират боя...
Аз си мия колата на автомивката до камбаните.Имат активна пяна,но кагато много ми е мръсна колата взимам отделен маркуч с четка и минавам колата с нея(без да вклщчам водата).Изплаква с топла вода.И има много клетки.

# 244
Момичета, моля препоръчайте ми АГ за следене на бременност по здравна каса или поне медицински център, а аз ще разгледам. Съгласна съм дори и да не е в Младост, препоръчайте някой, от който сте доволни. Иска ми се да дава болнични без проблем и да пуска всякакви нужни изследвания. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 14:01 от Madness88

# 245
  • София
С две ръце препоръчвам доктор Папукчиев от 25та поликлиника (той работи и в медицински център Рамус в Дружба). Той ми водеше бременността по здравна каса и беше изключително внимателен.

# 246
аз бях доволна от влаева в дкц-то на окръжна болница

# 247
  • София
Папукчиев е страхотен и аз го препоръчвам с две ръце за следене на бременност. Внимателен, грижовен и компетентен лекар. Сестрата също беше готина, не знам дали е същата все още. Чувствах се спокойна и обгрижена като ходех там, имам чудесни спомени от тях.
Преди беше в 25 ДКЦ, но сега явно се е преместил в ДКЦ Рамус. Възрастен е, предполагам, че няма да работи още дълго, възползвайте се.

# 248
Също давам положителен отзив за него. Страхотен като отношение. Преди работеше в 25 ДКЦ, не знаех, че вече не преглежда там. Беше много трудно да се запишеш при него за женска консултация. Това преди 15 години.

# 249
Аз преди месец бях в Рамус при него през застраховател. Но за НЗОК ми каза, че е в 25 поликлиника, в Рамус прегледите са само платени.

# 250
И аз съм от "мамите" на д-р Папукчиев от преди 15 години Simple Smile Чудесно е, че все още работи. С втори брой се следях при роднина, но е доста далече от Младост и много изостава от графика, та не препоръчвам.

# 251
Здравейте, някой в Младост 3 да има проблем с Топлофикация? В сайта е обявено, че има авария в Младост 1 и 2, няма нищо за Младост 3, но от вчера няма подаване.

# 252
Здравейте и честита нова година!

Престои ни търсене на детегледачка за дългосрочен целодневен ангажимент за квартал Младост - опитвам си късмета тук първо, ако някое семейство случайно се разделя със своята детегледачка ще съм много доволна да ми пишете. Sunglasses

# 253
Здравейте, търся нотариус в района. Благодаря.

# 254
  • София /Абсурдистан
Здравейте, търся нотариус в района. Благодаря.
На ХМС, през шосето, в сградата с килимите, на втория етаж е нотариус.

Общи условия

Активация на акаунт