София, жк Младост - тема 36

• 45 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да, много е добре.
Любезни.
Храната  е ок.

# 691
Не са лоши пиците, ама не са нещо кой знае какво. Веднъж сме сядали и май няма да повторим.

# 692
Бързо обслужване. Като плънка само пица Mamas си харесахме.

# 693
Градината им е хубава, сега за лятото ще е много приятно.

# 694
Здравейте, ресторант Малдон в Младост 2, до Балоните се намира. Не знам доколко е удобно, но е със страхотна атмосфера, храна и обслужване. Задължително с резервация. За лятото ще имат и градина. Не мисля, че има друг, толкова хубав ресторант, в Младост.

Препоръчайте заведение да се почерпим семейно за Р.Д. Обстановката да е приятна,вкусна храна и да няма чалга. Предпочитам Мл.4 и 3.

# 695
  • София
Здравейте!
Търся мнение за 81 СУ "Виктор Юго" и 10 СУ "Теодор Траянов". Интересува ме как са училищата след седми клас.  Не сме от Младост и не знам нищо за  тях. Може и на лични.
Благодаря предварително за отговорите!

# 696
  • София
Здравейте, ресторант Малдон в Младост 2, до Балоните се намира. Не знам доколко е удобно, но е със страхотна атмосфера, храна и обслужване. Задължително с резервация. За лятото ще имат и градина. Не мисля, че има друг, толкова хубав ресторант, в Младост.

Скрит текст:
Препоръчайте заведение да се почерпим семейно за Р.Д. Обстановката да е приятна,вкусна храна и да няма чалга. Предпочитам Мл.4 и 3.
Преди 2 седмици седнахме там през уикенда. Беше почти празно, което за нас си е плюс отвсякъде. Много добро обслужване, добра храна. Часът беше около 15ч.

# 697
Привет,
вчера следобяда загубих ключове от кола в парка на Младост 3 до общината, като съм била около фитнеса главно.

Питах в бар и грила и в този в парка и в този, който е срещу входа, няма информация, звънях и в РПУ-то, някакви идеи къде може да и търся? Скролвам и из 100те фейсбук групи на Младост с надеждата да ми попадне нещо.

# 698
  • София
Някой да е пробвал новата пицария Franco Di Roma?
Пробвахме и ние.

Да, много е добре.
Любезни.
Храната  е ок.
Присъединявам се към мнението, останахме доволни.

# 699
Здравейте, бихте ли споделили мнение за квартал Младост 1, частта зад окръжна болница. Обмисляме покупка в района за живеене, но е за тотален ремонт. За младо семейство

# 700
Аз попринцип не съм фен на този район, но попринцип живея по-далеч, та може и да си има плюсове, като близост до Окръжна, близост до спирките около Окръжна демек много транспорт, но наблюдението му е, че в квартала е много зле положението с паркирането, то май вече навсякъде е.
Има Фантастико наблизо има и заведения, може би не е лошо, за парк не знам дали има близо, но има и детски градини.

# 701
Благодаря, факт е че е на много "комуникативно място", по-скоро въпросът ми е как е като среда, атмосфера и хора наоколо? Чувала съм от познати, че около окръжна болница се навъртат доста клошари и странни хора, това е притеснението ми

# 702
А вие не сте запознати изобщо с квартала ли? Защо не се разходите някой ден, по обяд, вечер? На мен лично ми е малко неприятно там, но като пуснат метрото, ще е огромен плюс. Борисовата е на 2 спирки с автобуса.

# 703
Къде зад Окръжна болница? Не знам отзад да има блокове.

В момента кварталът там е с труден достъп, но, като е готово метрото, ще е голямо предимство.

# 704
къде 'зад' окръжна?
живея в района между цариградско и окръжна и ми харесва като цяло.
сега в момента е затруднено движението заради строежа на метрото и пропадналото локално, но се надявам скоро да се пооправят нещата. има детски градини, училище, площадки. техпарк е съвсем наблизо, покрай реката също има малко паркче. клошари има колкото навсякъде. около самата окръжна има по-голямо разнообразие на етноси, заради болницата.

Общи условия

Активация на акаунт