София, жк Младост - тема 36

• 46 693
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,
Някой знае ли как се казва школата по английски език в Рум-а? Не намирам нищо в интернет.

Дъщеря ми ходеше преди 2-3 год тук.
https://www.facebook.com/helasheroes
 Не знам дали са още в РУМ-а или на друго място. Ние бяхме доволни. Просто часовете станаха неудобни спрямо новото и училище.
Да, това е. Много благодаря!

# 211
Здравейте! Какви занимания за деца на 5 години има из Младостите? Народни танци, пеене, рисуване, спорт, без значение какво. Без Кинди Ру само Simple Smile

В Мушмула имаше преди разни неща за деца (моят син ходеше на лего роботика там, но съм виждала каратисти, балеринки). Долу в басейна има и плуване със сигурност.
Народни танци мисля има в читалището зад пазара на Младост 1. Там може да има и още неща.

# 212
какво гори с много пушек в младост 3 или 4?

# 213
какво гори с много пушек в младост 3 или 4?

В кв. Абдовица горят сухи треви. По Нова ТВ дадоха снимки.

# 214
Здравейте, нуждая се от зъболекар в Младост 1 за дете на 13г. Нашата зъболекарка е в майчинство и трябва да намеря някой по НЗОК, защото детето е с болка в зъба. Моля за отзиви.

# 215
  • СОФИЯ
http://alphadent.bg/ Аз ходя при д-р Ненов и съм доволна. За Петрунов също съм чувала добри отзиви, а Баева работи и с малки деца.

# 216
  • София
Здравейте,

Моля да ми препоръчате (може и на ЛС) учител/на по математика за индивидуални уроци. 6-ти и 7-ми клас. Девойката не е закъсала с математиката, напротив- справя се отлично в клас със среден към добър успех по математика.
Идеята е плавна подготовка за НВО 2026г.

Ще Ви бъда много благодарна, ако споделите личен опит. Flowers Cherry Blossom

# 217
Какво ще правят на мястото на кучешката площадка в парк 100 години София? Вчера видях, че са насипали чакъл, махнали са загражденията и беседката  и пробиваха някакви дупки в земята.....

# 218
кое място е "парк 100 години софия"?

# 219
Парка в Младост 2

# 220
Какво ще правят на мястото на кучешката площадка в парк 100 години София? Вчера видях, че са насипали чакъл, махнали са загражденията и беседката  и пробиваха някакви дупки в земята.....
Правят й ремонт

# 221
Ааа, добре. Че се притесних да не изнигне пак някой нов блок....

# 222
  • Замък сред облаците
Не, имаше бележка от общината, че е в реновация.

# 223
А на входа на Младост 4 от Околовръстното имаше изоставена сграда, която видях тези дни, че са я срутили - знате ли какво ще правят?

# 224
А на входа на Младост 4 от Околовръстното имаше изоставена сграда, която видях тези дни, че са я срутили - знате ли какво ще правят?

Загубих статията някъде като линк, но пишеше, че ще строят авиобаза за обучение на пилоти и като ангажимент трябвало да построят и детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт