София, жк Младост - тема 36

• 44 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
при нас (близо до окръжна) още през нощта бяха пуснали парното и топлата вода, но бяха слаби. около 9:30 сутринта вече всичко си беше нормално.

# 511
  • София
При нас все още не е възстановено

# 512
Здравейте,

В търсене съм на частна занималня за следучилищна подготовка от 1-ви до 4-ти клас с опция детето да се вземе от училището. Става въпрос за района на 81-во и 144-то.
Благодаря предварително на всички Simple Smile

# 513
Преди имаше една "Медиа", после го прекръстиха, малко след 81во уч-ще, в една нова кооперация. Моят беше там едно лято, не е лошо, но като подготовка за училище нямам мнение.

Другите са Да Винчи, в дългия панелен блок на кръстовището на Балан.

И за двете смятам, че са доста теснички като помещения.

Впечатленията ми са от преди 5-6 години.

# 514
  • София
В нове фарм денонощната в младост 3 също правят лекарства.

Къде в Младост 3 има денонощна аптека?

# 515
  • София
Срешу Петрол.

# 516
  • София
Мисля,че в тази тема имаше положителни отзиви за G point в Младост 2. Видях,че имат филиал в Младост 4. Някой посещавал ли го да даде отзив.

# 517
  • София

Опитах се да разбера къде е тази бензиностанция ииии... - срам. Ама не успях... зле съм с ориентацията, признавам.

# 518
Младост 3, блок 346, може да видите на картата.

# 519
  • София
Мално по нагоре от Кондора. От страна на общината.

# 520
Мисля,че в тази тема имаше положителни отзиви за G point в Младост 2. Видях,че имат филиал в Младост 4. Някой посещавал ли го да даде отзив.
Този в блоковете до Лидл, нали? Ходила съм веднъж, ОК беше, помня, че ми беше доста студено и мацката много ме рисуваше с молива (повече, отколкото на други места), но като цяло ми беше малко тясно и малко мръсно и ходя в други техни локации.

"Медиа Център" сега се казват "Веди Макрина", тясно е долу. Преди държаха и 1 или 2 апартамента на първия етаж, но мисля, че вече не ги ползват. Синът ми е ходил само на лятна занималня там, ОК беше, но за подготовка нямам наблюдения.

# 521
Здравейте,

В търсене съм на частна занималня за следучилищна подготовка от 1-ви до 4-ти клас с опция детето да се вземе от училището. Става въпрос за района на 81-во и 144-то.
Благодаря предварително на всички Simple Smile
https://maxinternational.bg В младост 3 е
Там съм водила детето ми, но на логопед. Доволна бях от тях. Питайте ги

# 522
  • София
Здравейте, имам нужда от сервиз за лаптопи. Някой знае ли читав, ползвали ли сте нечии услуги?

# 523
  • София
Sofia Computers на втория етаж в РУМ.

# 524
Здравейте,
може ли, някой да ми каже в коя аптека, мога да занеса стари лекарства с изтекъл срок на годност?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт