София, жк Младост - тема 36

• 46 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Не знам какво толкова ви притеснява алеята на Панчарево. И ние ходим там да карат децата колела и тротинетки. Единствената ми препоръка е да отидете преди обяд, защото в ранния следобед, ако е хубаво времето, има доста хора.

# 586
Мъжът ми обикновено ги кара по велоалеите до парка в Младост 2 или въртят кръгчета на Арена до Бизнес парка, там си правят състезания.
Панчарево е супер също за колело. Мен там повече ме притеснява като е с тротинетка.

# 587
борисова градина в горската си част (и не само). алеята на панчаревското езеро също ми се струва добър вариант. западен парк също е ок, даже има велоалея в част от парка. ние ходим и до северния. и там може да се кара колело, но ние ходим само за разходка. по-далече са, но си трябва и разнообразие особено с малки деца

# 588
Още ми е пред очите как като по-малка щеше да се метне надолу към езерото като се затича след количката, защото я изпусна по нанадолнището и се затича след нея. Спря се в последния момент на ръба, а количката падна...

Благодаря за предложенията Simple Smile

# 589
  • София
Здравейте, момичета! Може ли да кажете някое местенце за каране на колело, където да няма коли и опастности? Настръхвам при идеята за алеята покрай езерото Панчарево, дето мъжът ми мисли да води децата, ама вече и той е с колело и как ще ги следи, идея си нямам. Та, търся някое спокойно и безопасно място, което да не изостря тревожността ми до краен предел Sob

Аз се сещам за София Тех Парк. Wink

# 590
  • София
Мои познати миналата година караха с децата в "парка" на летището на Терминал 2,  с метрото до там. Няма коли и движение. Сега не знам как е т.е. дали е поддържано.

# 591
Борисовата градина

# 592
  • София
Аз да използвам, че сме на тема велосипеди, и да попитам, дали има велоклуб из Младостите, или треньори по Mountain Bikes?
Има ли в София закрит колодрум като този в Пловдив?

# 593
Здравейте, днес по график могат да се предават опасни отпадъци за квартал Младост. Временният пункт ще се намира пред магазин "China city", между 10.00-13.00ч.

# 594
  • София
Д-р Цаловска е починала, видях некролога на 25 ДКЦ.
Беше кадърен и човечен педиатър.
Мир на праха й.

# 595
Мира на душата ѝ!
В края на октомври преглежда дъщеря ми, не можахме да ѝ дадем 91 години. През декември ЛЛ каза, че вече не работи заради болест и никой не подава документи на обявата за педиатър.

# 596
В какъв часови диапазон е по-ненатоварено за издаване на лични документи? ....че все нацелвам някакви опашки.

# 597
Според мен е въпрос на късмет. По принцип всяка събота има дежурни звена, тогава е спокойно и няма опашки. За април месец все още не е излязъл графика.

# 598
В какъв часови диапазон е по-ненатоварено за издаване на лични документи? ....че все нацелвам някакви опашки.
Към 9:30 бяха минали ранобудните ентусиасти и нямаше никой. Няма гаранция, разбира се.

# 599
Давам отзив за паспортното - в 16 ч. беше ок, двама-трима човека на опашка.

Общи условия

Активация на акаунт