София, жк Младост - тема 36

• 46 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
видях, че в мл. 3 (срещу бензиностанцията зад кауфланд) са направили аптека фрамар, вероятно беше току-що отворена, когато вчера минах покрай нея
не беше голяма, всички фармацевти бяха млади и усмихнати, имаше малко неща за обичайните подобни аптеки/дрогерии, а цените бяха стандартно за веригата надути - гледах хранителна добавка, която купих преди седмица за 16 лв. от друга аптека в квартала - при тях беше 24 лв.
За мен това е най-скъпата аптека, но пък има всичко.

# 181
Има ли в Ринг мол някъде пантофки за деца?

# 182
  • София
Има ли в Ринг мол някъде пантофки за деца?
В CCC, в Колев и Колев, в Примиджи (ама не съм сигурна)

# 183
  • София
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате шивач в района на Младост 4, Бизнес парк, София парк /е, в краен случай и Младост 2 и 3 стават/. За подгъв става въпрос.

# 184
ако може да ушие и малки пердета, ще бъде чудесно
точно днес мислех да питам за подобен Grinning

# 185
Мога да препоръчам в Младост 3 зад супермаркет ДАР. Много е добра и досега каквото съм ѝ давала за подгъв съм оставала доволна от работата ѝ.

# 186
Препоръчвам дамата зад Фантастико (този, който е на ул. Ал. Паскалев). Има един базар отдясно, като се върви по улицата между Фантастико и Sopharmacy. До Barber Shop Shani.

Здравейте,
можете ли да ми препоръчате шивач в района на Младост 4, Бизнес парк, София парк /е, в краен случай и Младост 2 и 3 стават/. За подгъв става въпрос.

# 187
  • София
Благодаря ви!

# 188
Препоръчвам дамата зад Фантастико (този, който е на ул. Ал. Паскалев). Има един базар отдясно, като се върви по улицата между Фантастико и Sopharmacy. До Barber Shop Shani.

Здравейте,

И аз я препоръчвам! Много съм доволна от нея.

# 189
  • sofia
Шивачка има и в бл. 477  - зад Фантастико - то до Бизнес парка.

# 190
Искама да попитам дали някъде продават платове /трябва ми подплата/ - преди имаше на пътеките, но сега.... Има ли някъде?

# 191
Каква подплата ти трябва?

# 192
Бих предпочела памучна, светла - светло сива или светло синя.

# 193

ходих при нея, прекрасна жена, свърши си работата чудесно и за не много пари

Шивачка има и в бл. 477  - зад Фантастико - то до Бизнес парка.

тази има доста гъвкаво работно време - работи, когато й е удобно, което на мен не ми е удобно

# 194
Искама да попитам дали някъде продават платове /трябва ми подплата/ - преди имаше на пътеките, но сега.... Има ли някъде?

Също ще попитам дали има ли магазин за платове в квартала?

Общи условия

Активация на акаунт