София, жк Младост - тема 36

• 46 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Търся фотостудио с коледен декор, в което може да се направи еднократна снимка, без да е нужна цяла фотосесия. Някой изобщо предлага ли такова нещо?

# 301
  • София
Попитайте във фотото в 319 блок. Там преди правеха. За тази година не знам.

# 302
Здравейте. Дали може да ми препоръчате евтини фризьорски услуги в квартала?

# 303
Постригвам се за 10 лева (7 лв.за пенсионери) зад магазин дар в Младост 3, може би бл.353, но не съм сигурна дали това е номера.

# 304
Постригвам се за 10 лева (7 лв.за пенсионери) зад магазин дар в Младост 3, може би бл.353, но не съм сигурна дали това е номера.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 305
Ако Младост 2 Ви е по-удобен, то до железарията (бл.201А мисля е блока) има фризьорка с много ниски цени - мъжкото е 5лв, дамското не е много повече.

# 306
Някой знае ли къде ще отварят пицария Franco di Roma в Младост 4?

# 307
Здравейте. Има ли педиатри в района, работещи по здравна каса, които записват бебета?

# 308
  • София
Здравейте! Не знам дали е коментирана темата тук, през търсачка не излиза, затова направо към въпроса: почина внезапно личният ни лекар и трябва да се запиша при друг. Порових се доста, търсих мнения, но... все задънена улица. Та молбата ми е: препоръчайте моля ви, лекар, който да е ситуиран в 25 ДКЦ или в Медицинския център в бл.384 в Младост 3, да е добър лекар (точни диагнози, минимум антибиотици и да не са най-скъпите на пазара), да не му се свидят направленията за специалисти, да не трябва да си записвам предварително час, защото установих, че не успявам да предвидя кога ще се разболея, работното му време да не започва в 9 и да не приключва в 17 часа. Нямам претенции за мъж/жена, педиатър или не. Много са ми изискванията, но такъв беше човекът, който 25 години се грижи за мен и децата ми и такъв търся... Или поне приблизително такъв. Може и на лични да ми дадете информация, ако имате. Благодаря предварително на всички, които ще ми подскажат кого да търся!

# 309
sunyvel,
и ние вчера се оказахме в тази ситуация. Може и да сме били при един и същ личен лекар. Д-р Мариана Иванова от 25 ДКЦ ни следеше през последните 14 години.
Краткото ми проучване вчера следобед (чух се с трима лекари) показа, че е много трудно да се намери личен лекар, който поема нови пациенти.
Днес по препоръка от отказал ми личен лекар се записахме при д-р Павел Павлов в 25 ДКЦ. Първите ми впечатления от него са положителни, но работи с часове в SuperDoc и е на смени сутрин/следобед точно в интервала 9-17:30. За другите ти изисквания - и той е против антибиотиците, каза, че ще дава направления, държи на профилактиката и превенцията.

# 310
  • София
sunyvel,
и ние вчера се оказахме в тази ситуация. Може и да сме били при един и същ личен лекар. Д-р Мариана Иванова от 25 ДКЦ ни следеше през последните 14 години.
Краткото ми проучване вчера следобед (чух се с трима лекари) показа, че е много трудно да се намери личен лекар, който поема нови пациенти.
Днес по препоръка от отказал ми личен лекар се записахме при д-р Павел Павлов в 25 ДКЦ. Първите ми впечатления от него са положителни, но работи с часове в SuperDoc и е на смени сутрин/следобед точно в интервала 9-17:30. За другите ти изисквания - и той е против антибиотиците, каза, че ще дава направления, държи на профилактиката и превенцията.

Да, д-р Иванова, т.е., разбираш какво търся... Ще проверя за този д-р Павлов, благодаря!

# 311
Оо трудно, много трудно би се намерил заместник на д-р Иванова. Всеки нейн пациент ще се съгласи с това твърдение.
Сигурно има и други добри лекари, но просто ми е много мъчно за нея. Човек злато.
Аз имам около 15 отказа или нямат възможност да приемат нови пациенти или не записват деца, защото са малки в моя случай. Положението е повече от отчайващо.
Д-р Драгушева единствено ми каза да се обадя пак декември.

# 312
Предимството на д-р Павлов е само Супердок. Май няма добри отзиви за него. Родителите ми са при него и понеже доктора е много загрижен, баща ми почина наскоро.
Ако записва то ще е май защото няма пациенти.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 08:42 от CloudyLady

# 313
CloudyLady, съболезнования Sad

# 314
Добро утро, търся обущар, който да смени колелцата на куфар. Сещам се само за този при Аванти в Младост 3, но май за него нямаше добри мнения?

Общи условия

Активация на акаунт