София, жк Младост - тема 36

• 46 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Реклама по радиото:

На паркинга на Кауфланд в Младост 3, тази събота 10-18ч ще има пункт за предаване на лекарства с изтекъл срок на годност.

# 286
Търся мнение за плуване на 5-годишно дете в Младост.

И ако някой може да сподели занимания през седмицата в Младост 2 или близките Младост 3, за след детска градина - роботика, нещо подобно?

Момче, ако има значениие - страхотен интерес има към строителни пъзели, играчки и математика.

Благодаря!

# 287
Точно вчера ми излезе реклама за такива курсове, насочени към роботика и програмиране за деца - Роботика.бг. В Младост 1 са обаче. Оставям линк: https://robotika.bg

# 288
  • Замък сред облаците
Точно за тях щях да споменавам, че съм виждала до КФС на Мл1.

За плуване много ми хвалят треньорите и басейна в Геритидж парк.

# 289
Има много избор на часове и треньори в БГ школото - Овергаз.

# 290
По повод плуването препоръчвам треньорите от "Нерея" в БГ школото - Овергаз / Младост 3. Самата база малко е застаряла, но пък съм доволна от отношението към децата.

# 291
  • София
Търся мнение за плуване на 5-годишно дете в Младост.

И ако някой може да сподели занимания през седмицата в Младост 2 или близките Младост 3, за след детска градина - роботика, нещо подобно?

Момче, ако има значениие - страхотен интерес има към строителни пъзели, играчки и математика.

Благодаря!

Можете да опитате в 145. у-ще. Но може и да не записват вече... да са пълни групите. Поне може да пробвате да попитате.

# 292
Реклама по радиото:

На паркинга на Кауфланд в Младост 3, тази събота 10-18ч ще има пункт за предаване на лекарства с изтекъл срок на годност.

Благодаря за информацията.

# 293
Утре в Младост 3 няма да имаме вода от 10:00 до 22:00. В карето: бул. Александър Малинов, бул. Андрей Ляпчев, ул. Свето Преображение, ул. Жечо Гюмюшев.

# 294
Здравейте,
Знаете ли шивачка в Младост, която да скъсява дънки със запазване на оригиналния  подгъв?
Благодаря!

# 295
И аз, ако може да питам за шивач, за смяна на цип на яке?

# 296
  • София
В “Рум Младост 2” има три шивашки ателиета - едно на първия етаж и две на втория етаж. На първия етаж със сигурност скъсяват дънки със запазване на оригиналния подгъв и сменят ципове. На втория етаж в едното ателие - също. Ползвала съм услугите на двете ателиета и винаги съм оставала доволна.

# 297
В Младост 3 в блока зад супермаркет "ДАР" има шивашко ателие. Много съм доволна от работата и отношението.

# 298
В Младост 3 в блока зад супермаркет "ДАР" има шивашко ателие. Много съм доволна от работата и отношението.

+1 , но е доста натоварена.

# 299
Може ли да помоля за номер на блок, че не ми е много познато там? Знам фризьорския салон Пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт