София, жк Младост - тема 36

• 46 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Лидл в Младост 3 отваря на 5.10 събота.
Онзи ден минах покрай него. Има ли кой толкова да пазарува в тези магазини - Лидл, Кауфланд, Фантастико, Билла, Дар и др.? То магазин до магазин.Thinking

# 271
А, има, има.
Не спира строителството на нови и нови магазини.
Кауфланд в момента строят 3 нови магазина в София, Фантастико и те.
 А иначе този новия Лидл в Младост 3 добре са се ориентирали откъм локация, защото зад магазина трябва да минава голям булевард + трамвай, та сега е голо поле, ама ще стане лудница там като се застрои.

# 272
Здравейте! Моля да ми препоръчате педиатър, който приема пациенти. Разбрах, че отсега трябва да започна да търся педиатър, който да се съгласи да запише бебето.

# 273
Да, така е, по-добре от рано да си намерите. Положението в Младост е отчайващо. Аз за съжаление отново търся и досега имам вече няколко отказа, направо не знам към кого да се обърна.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:33 от CamiLia

# 274
  • София
Здравейте!
Д-р Вашева се пенсионира/ за който не е разбрал като мен/ от 1- ви октомври и прекратява лекарската си практика.

# 275
  • София
Здравейте и благодаря, че писахте. Д-р Вашева е личен лекар на моя син, но не знаех, че се е пенсионирала. Имате ли информация дали някой ще поеме нейните пациенти?

# 276
  • София
Да, всеки се спасява.

# 277
  • София
Здравейте и благодаря, че писахте. Д-р Вашева е личен лекар на моя син, но не знаех, че се е пенсионирала. Имате ли информация дали някой ще поеме нейните пациенти?
Все още записват в 111 кабинет . Там лекарите са семейство, като се оттеглят, синът им ще поеме практиката.
Проблемът е , че не записват деца под 7 години. И под сурдинка ми казаха, че записва и д-р Ваня Петрова.
Ще кача тук снимки на графика и на двата кабинета.
Добре, че моята е на 8!

# 278
  • София
Благодаря! Още утре ще действам.

# 279
Здравейте,
А може ли да се издаде първа здравна книжка на дете в 25 ДКЦ? Аз също трябва да потърся заместник на др Вашева, но се оказа, че детето ми няма такава.

# 280
Да, може да се издаде в 25 ДКЦ, но само ако в момента детето има личен лекар.
Аз ходих вчера, нашата педиатърка също прекрати практика, и ми отказаха. Първо трябва да си намерим нов, което в Младост се оказва почти невъзможно, особено за малки деца.

# 281
Благодаря, CamiLia, много неприятно, дано бързо намерим семейни лекари за децата си.

# 282
Здравейте,
издирвам кой е клуба по шах в 39 СУ.
Намирам още един клуб по шах, но е в частно училище в мл2 https://unity.bg/bg/klub-shah/
Моля за информация, къде мога да си запиша детето на шах в Младост. Благодаря

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 13:00 от Идрис

# 283
Здравейте,
Намирам още един клуб по шах, но е в частно училище в мл2 https://unity.bg/bg/klub-shah/

Н знам дали е в 39, но това е от клуба в 145.

# 284
Здравейте,

Н знам дали е в 39, но това е от клуба в 145.

Благодаря! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт