София, жк Младост - тема 36

• 46 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Има ли някъде в Младост библиотека, от която да мога да взимам детски книги?
Читалище "Джон Атанасов", Младост 3, бл. 321А (висок бял блок до 81 СУ) ; читалище " Бъднина", Младост 3, в трафопоста до бл. 345.

# 331
  • София

Също и в Младост 1, бл. 63, до детска градина Сто усмивки

https://www.google.com/viewer/place?client=ms-android-xiaomi-ter … uA6IQkbkFegQIDhAE

# 332
Здравейте,

Къде ходите на лазерна епилация в квартала ?

# 333
ами обущарят е малко преди ремедиум, до едни заведения При Гаваза и Smile. ето пак линк

благодаря за двете шофьорски препоръки. при росен 85 няма ли присъствени лекции?

# 334
Здравейте,

Аз ходя в KN център в Младост 2. Доволна съм, особено от козметичката Роси, която ми прави последната процедура.

# 335
ами обущарят е малко преди ремедиум, до едни заведения При Гаваза и Smile. ето пак линк

благодаря за двете шофьорски препоръки. при росен 85 няма ли присъствени лекции?

Преди имаха, но сега вече нямат присъствени лекции. Гледаш видеата и си правиш тестовете вкъщи. Като се мине и 8-ма тема (по спомен) се обаждат, че може да се започне и кормуването.
Аз също съм доволна от Росен 85.

# 336
И аз се интересувам, къде в Младост мога, от някоя библиотека да взимам детски книжки. Ще проверя в читалищата, които са описани. Иначе съм взимала от библиотеката на НЧ Антон Страшимиров, кв. Яворов детски книжки. Имат голям избор но е много далече и е трудно само за това да се ходи до там. https://www.facebook.com/Biblioteka.Anton.Strashimirov/

# 337
Ако Студентски град не ви е далеч, там има филиал на Столична библиотека и богат избор на детски книги за всякаква възраст.

# 338
  • София
Здравейте,

Naturestetica, Младост-3.

# 339
За лазерна епилация ходя в More sun, студиото е до Кауфланд. Преди ходих в Naturestetica, но не останах доволна. Постоянно се сменя персонала, имах чувството, че претупват процедурата.

# 340
За лазерна епилация ходих в Skin Line, до метрото на Младост 4.

# 341
  • София
Аз се записах тук и ми харесва отношението: https://vdrive.bg/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_qG5BhDTARIsAA0UHS … 1YrQaAksuEALw_wcB

Минах теоретичната присъствена част....

Аз също подкрепям мнението за тази школа. Моят преподавател се казва Димитър - изключително спокоен човек, прекрасен преподавател, но и с чувство за хумор, защото всички знаем колко сме напрегнати и как стискаме волана 😄. За мен този курс беше истинско удоволствие и винаги ще бъда благодарна на Димитър.

# 342
  • София
За лазерна епилация ходя в More sun, студиото е до Кауфланд. Преди ходих в Naturestetica, но не останах доволна. Постоянно се сменя персонала, имах чувството, че претупват процедурата.
Само при Бойка, другите не ги знам даже.

# 343
Skin Line е мястото за лазерна епилация.

# 344
Здравейте. Търся ветеринарна клиника в района на Младост 1. Става въпрос за морско свинче.

Общи условия

Активация на акаунт