София, жк Младост - тема 36

• 44 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
В младост 2 вече има топла вода. Усеща се затопляне на тръбите.

# 391
  • София
Скрит текст:
Това вече е несериозно.. тази година ни съсипаха с липсата на топла вода. Младост * почти всяка седмица по един ден в седмицата няма топла вода.
Какво говорите? Проверете пак. Ако е вярно, сменете си квартала. Лесно е да си недоволен.
Не помня кога не сме имали топла вода. Студена вода и ток също не помня кога са спирали.

Тази година почти всяка седмица се спира топлата вода. В началото на годината имаше период в който пък всяка нощ прекъсваше тока по няколко пъти - ако нямах прахосмукачка робот, която известява като бъде включена в тока нямаше и да разбера, че го спират. Цяло чудо е, че някой електроуред не изгоря в този период.

Всички живеещи в Мл. * знаят за какво говоря - не си го измислям.
Не мога да кажа, дали е толкова често, или не, но е факт, че токът спира нощно време (съдя по часовниците на електроуредите).

# 392
Къде мога да ида утре рано сутринта на очен лекар по спешност(в квартала)?

# 393
  • на тавана в кошницата
Проверете в 25 ДКЦ работят от 7:30.

# 394
  • София
Къде мога да ида утре рано сутринта на очен лекар по спешност(в квартала)?
В ИСУЛ има спешен очен кабинет, ако Ви се наложи отново, недай Боже!

# 395
Благодаря ви.

# 396
Скоро се наложи да отидем в спешния очен кабинет на ИСУЛ и останахме доволни от лекаря. Лечението беше правилно и той самия много отзивчив.

# 397
Понеже преди малко минах през Софийска баница в Младост 1А, та да си питам дали само на мен ми прави впечатление супер надутите цени?!?
Отдавна не бях купувала, но за 10 лв. получих парче баница със сирене, какво да кажа...не особено голямо. Да речем 1/4 от баницата. Стигна колкото детето да хапне, на размер колкото една баничка от баничарницата. Вярно е, че всичко поскъпва, но този път ми се стори прекалено.

# 398
А, не само на вас, отдавна спрях да си купувам от тях. Твърде скъпи станаха за обикновена баница.

# 399
  • София
Препоръчвам Ежко в ж.к. Младост 3, ул.Свето преображение, пазар "Мания". Много вкусни закуски, а домашната им баница винаги предизвиква опашки.

# 400
  • София
10 лева за парче баничка??! Flushed Това определено не е нормална цена. Аз купувам понякога закуски от "Тракийска баница" в подлеза на Сердика - всичко е от 2 до 3.50 лева.

# 401
Препоръчвам Ежко в ж.к. Младост 3, ул.Свето преображение, пазар "Мания". Много вкусни закуски, а домашната им баница винаги предизвиква опашки.

+1 за тях, страхотни са, както и милинки, кифли и всичко останало.

# 402

+1 за тях, страхотни са, както и милинки, кифли и всичко останало.

Не ми е по път, но ще мина някой ден да ги видя.....

10 лева за парче баничка??! Flushed Това определено не е нормална цена. Аз купувам понякога закуски от "Тракийска баница" в подлеза на Сердика - всичко е от 2 до 3.50 лева.

Много са си повЕрвали от Софийска баница. Да, хубава е иначе, вкусна, ама 10 лева....при това беше колкото детето да хапне, аз съм си взела хапка само да я опитам.

# 403
Тази година така се случи, че няколко пъти хапвахме от техните баници с масло, и за вкъщи, и на място. Наистина са скъпи, но като за недомашна стават за разнообарзие. Но след като във Фантастико купихме от тяхната баница и ми донесоха някъде от вътре опакована баницата и вкъщи като я отворихме видях, че е толкова прегоряла, че трудно се яде. Писах на контактната им форма и отговор не получих,  повече няма как да им давам по 21 лв. за кг.

# 404
Здравейте! Автобуса на Ринг Мол има ли го още? Ще ходя до икеа след работа, а знам, че 111 не се движи много по разписание и малко ми е притеснено как ще се прибирам след 20ч от Икеа…

Всъщност аз никъде не намирам и читав сайт за разписание на 111…

Общи условия

Активация на акаунт