София, жк Младост - тема 36

• 44 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Някой да е шил пердета в квартала? Трябват ми различни от стандартните и ще търся шивачка. Ако имате препоръки за такива услуги, а и плат от къде, ще съм много благодарна за помощта.

# 376
  • Замък сред облаците
В Младост 2, бл 249а има ателие за пердета и домашен текстил, A style. Не съм им ползвала услугите до момента, но са вариант.
https://maps.app.goo.gl/1FgxEXXkiiaxrPR7A?g_st=com.google.maps.preview.copy

# 377
И аз щях да предложа точно това ателие. Собственичката е много фина дама със стил. Не съм поръчвала при нея пердета, ползвала съм друга услуга, но съм с чудесни впечатления от отношението и работата ѝ.

# 378
  • София
Pupinik, плат за пердета и съответно ушиване има в Карпет Хаус на Малинов. Аз останах много доволна от тях. Преди две години ушиха моите пердета. Килимите ми също са от тях. Отделно предлагат корнизи и аксесоари за корнизи, декоративни възглавнички, покривки.

https://carpethouse-bg.com/

# 379
Още един глас за Карпет Хаус. В къщи от над 5 години пердетата и килимите са ми от там

# 380
Благодаря ви! Страхотни сте.
Аз да споделя, че заведох морското свинче на ветеринар в ХИТ и сме много доволни от отношението, лечение вече три седмици и е много по -добре.

# 381
  • София
Младост 2, 3, 4 и част от Младост 1 - без парно и топла вода до 1 декември.
https://toplo.bg/accidents-and-maintenance

# 382
Това вече е несериозно.. тази година ни съсипаха с липсата на топла вода. Младост * почти всяка седмица по един ден в седмицата няма топла вода.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:31 от WonderWoman

# 383
Просто чудесно. Днес и утре без топла вода.

# 384
  • София
Миналата седмица беше в центъра същото.
Целият град ще мине

# 385
  • София
Това вече е несериозно.. тази година ни съсипаха с липсата на топла вода. Младост * почти всяка седмица по един ден в седмицата няма топла вода.
Какво говорите? Проверете пак. Ако е вярно, сменете си квартала. Лесно е да си недоволен.
Не помня кога не сме имали топла вода. Студена вода и ток също не помня кога са спирали.

# 386
Ток няма всяка вечер почти.
Студена вода няма през около седмица.

# 387
  • sofia
Вода топла имате ли ? Аз съм в Младост 1А и няма ....полудявам вече...

# 388
Не, обявили са нов час за възстановяване на услугите - 13 часа

# 389
Какво говорите? Проверете пак. Ако е вярно, сменете си квартала. Лесно е да си недоволен.
Не помня кога не сме имали топла вода. Студена вода и ток също не помня кога са спирали.

Тази година почти всяка седмица се спира топлата вода. В началото на годината имаше период в който пък всяка нощ прекъсваше тока по няколко пъти - ако нямах прахосмукачка робот, която известява като бъде включена в тока нямаше и да разбера, че го спират. Цяло чудо е, че някой електроуред не изгоря в този период.

Всички живеещи в Мл. * знаят за какво говоря - не си го измислям.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:33 от WonderWoman

Общи условия

Активация на акаунт