София, жк Младост - тема 36

• 46 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте! Ще Ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате зъболекар, който работи с малки деца- на 5 години. За пломбичка става въпрос.
Д-р Емил Милков, кабинетът му е в Младост 3 до Кауфланд, слагам координати. Страхотен и като лекар, и като човек, предразполага децата, шегува се, създава много приятна атмосфера. Ние ходим при него ако не с желание, то поне без стрес.

# 361
Здравейте! Ще Ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате зъболекар, който работи с малки деца- на 5 години. За пломбичка става въпрос.
https://superdoc.bg/lekar/adriana-hadzhieva-
Д-р Адриана Хаджиева
Ходихме при нея и наистина е много внимателна и работи по зк. но е в центъра
Тя работи предимно с малки деца. Пуска им детски да гледат, има играчки, обяснява на детето и родителя. Децата са спокойни като цяло.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:20 от Идрис

# 362
Д-р Анна Григорова, преглежда в медицинския център в бизнес парка. Цялото семейство сме супер доволни от нея. Запазват се часове през супердок.

Искам да благодаря за препоръката! Вчера бях при нея, страхотна е. Понеже съм и бременна, се съобрази с позволените медикаменти, даде ми и контактите си. Ще я посетя отново.

# 363
  • София
Ох, не мога да намеря постовете за поправка на златни бижута. Бихте ли ме насочили.
Освен това търся и ателие/ магазин, където изкупуват злато с/у закупуване на нещо от магазина. От години имам скъсани гривни, синджири, по 1бр. обеца и т.н., и искам да си купя нещо, но като дам тези.

# 364
  • София
За поправка мога да кажа в Хит. Магазинът точно преди да влезете за самия супер. Вероятно и в РУМ в Младост 2 също приемат за поправка и замяна, но там да препоръча някой, че са 2-3 златарски магазинчета.

# 365
В Хит-а изкупуват сребро. Най-вероятно изкупуват и злато.

# 366
Имаше много хубав златарски магазин в City point до пътеките, там поправят и изработват, вероятно и изкупуват. Поправки също съм давала и в един златарски до метростанция младост 3 (бл 560, младост 1а), може да проверите дали изкупуват и там.

# 367
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми учител по испански език за ученик в 9 клас

# 368
  • София
В РУМ Младост 2 има два златарски магазина и 1 за сребро. Златарски магазин Игнатов-1921 правят поправките на място и в рамките на деня. Изработват бижута по поръчка. Също така изкупуват злато, сребро и правят замяна.
Другият златарски магазин изкупува само злато, мисля правят и поправки.

# 369
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми учител по испански език за ученик в 9 клас
Присъствено ли искате да са уроците? Нашият учител ги води онлайн.

# 370
  • София
И онлайн е вариант. Вие доволни ли сте?

# 371
  • София
И онлайн е вариант. Вие доволни ли сте?
Да,но и в училището детето учи испански като втори език.

# 372
  • София
Да и при нас е така. Може ли да дадеш координати

# 373
  • София
Да и при нас е така. Може ли да дадеш координати
Писах на лично.

# 374
Можете ли да споделите актуално мнение за яслените групи в детските градини в младост 3 и 4,както и за частната градина Ариел/аника?

Общи условия

Активация на акаунт