София, жк Младост - тема 36

• 46 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Търся ветеринарна клиника в района на Младост 1. Става въпрос за морско свинче.

Аз съм доволна от ВипВет. От години ходим само там. Намира се в Младост 1.

# 346
Не знам дали точно за морски свинчета, но има в ХИТ в зоомагазина отзад. Ще ви ориентират. Обадете се по тел, защото не знам дали работят в неделя.

# 347
По въпроса за лазерната епилация-вижте и G point. Доста по-ниски са им цените, а лазерите - добри.

# 348
Моля да препоръчате добър УНГ лекар, без 25-то ДКЦ. Става въпрос за болка в ухото.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:55 от Le Strange

# 349
Д-р Анна Григорова, преглежда в медицинския център в бизнес парка. Цялото семейство сме супер доволни от нея. Запазват се часове през супердок.

# 350
По въпроса за лазерната епилация-вижте и G point. Доста по-ниски са им цените, а лазерите - добри.

Да, видимо много ниски цени...даже се учудих.
Иначе гледам, че имат в Младост 1, 2 и 4.

# 351
Търся си нов личен лекар, в поликлиниката в Младост 3. Някой с добър отзив за лекар, който би приел нов пациент?

Не че не съм доволна от сегашната, но напливът е такъв, че часове няма, седмица по-рано трябва да планираш или да идеш и да висиш колкото дойде пред кабинета й, а с целия наплив вече и не може да отдели достатъчно време за всички.

# 352
Търсите личен лекар в 25-та ли? Доколкото разбрах почти по едно и също време трима лекари са прекратили дейност и всичките пациенти са се насочили към останалите лекари, които от своя страна са препълнени. Мисля, че е на голям късмет да намерите някой читав.

# 353
Да и добри резултати Simple Smile Е, зависи и от окосмяването, разбира се.

Да, видимо много ниски цени...даже се учудих.
Иначе гледам, че имат в Младост 1, 2 и 4.

# 354
Здравейте! Ще Ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате зъболекар, който работи с малки деца- на 5 години. За пломбичка става въпрос.

# 355
Morgana, да, замислям се и дали да не се прехвърля в друга поликлиника, ако трябва, макар тук да ми е удобно.

За зъболекар - препоръчвам д-р Гергана Кирякова в Младост 1А. Ако не успеете да се свържете, пишете ми на лични, ще дам мобилен.

https://izdrave.com/spravochnik/%D0%B0%D0%B8%D0%BF%D0%BF%D0%B8%D … 0%B5%D0%BE%D0%BE/

# 356
  • sofia
Здравейте , моля да ми препоръчате къде в Младост да отида на вежди Simple Smile  (микропигментация )
Благодаря

# 357
Моля да препоръчате салон за подстригване на средно дълга коса или добра фризьорка. Въпроса с веждите и мен живо ме интересува.

# 358
  • София
И аз да се включа с козметично-фризьорски въпрос: вечерен грим и прическа за дълга коса на нормални цени?

# 359
На 21 страница питах за фризьорка и ми препоръчаха две. Аз ходих в Младост 2 и съм много доволна. Цената на пострижката за жени е 7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт