София, жк Младост - тема 36

• 44 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте! Автобуса на Ринг Мол има ли го още? Ще ходя до икеа след работа, а знам, че 111 не се движи много по разписание и малко ми е притеснено как ще се прибирам след 20ч от Икеа…

Всъщност аз никъде не намирам и читав сайт за разписание на 111…

Не знам дали го има автобуса на ринг мол но ето този сайт е читав за разписанието на 111.
http://94.26.40.20/autobus/111

# 406
Здравейте,
някъде в Младост, дали има магазин, от който мога да купя коледни  целофанени пликчета/торбички/джобчета? В краен случай и обикновени. Благодаря

# 407
Здравейте! Автобуса на Ринг Мол има ли го още? Ще ходя до икеа след работа, а знам, че 111 не се движи много по разписание и малко ми е притеснено как ще се прибирам след 20ч от Икеа…

Автобуса на Ринг мола още съществува. От Младост към Ринга си е още на всеки кръгъл и половин час. За разписания ползвам Moovit приложението или това на градската мобилност. В първото има опция за текущо местоположение на автобуса.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 22:14 от CloudyLady

# 408
111 е един от най-редовните автобуси, не трябва да се притеснявате. Иначе използвам Google Maps - освен, че официалното разписание е интегрирано,  показва и закъснения в реално време.

# 409
  • София
Здравейте,
някъде в Младост, дали има магазин, от който мога да купя коледни  целофанени пликчета/торбички/джобчета? В краен случай и обикновени. Благодаря
Възможно е да има в Принцес оутлет, в китайския магазин. Аз там намерих преди 2 години. Трябваха ми за сладки. Но е въпрос на късмет дали ще има и какъв размер.

# 410
Има го, да. Спира малко след спирка Метростанция Бизнес парк и си спазва точно графика, който е публикуван тук
https://sofiaring.bg/schedule/

# 411
  • София
Проверете и в магазина за левче в РУМ и Евроленд в ХИТ- а. Иначе в мола на Цариградско шосе има един магазин TEDI, в който предлагат голям избор от всякакви аксесоари за подаръци.

# 412
  • София
Здравейте, търся проверена месарница. Все от Бозмов пазарувам до сега, но нещо напоследък не съм впечатлена.

# 413
Ние взимаме само от нашенско, малко по-нагоре от Бозмов е. Задължително имам във фризера няколко пакета кайма от там.

# 414
  • София
Здравейте, търся проверена месарница. Все от Бозмов пазарувам до сега, но нещо напоследък не съм впечатлена.
"Мръвката" в Младост 3. Намира се до бл. 329, май се пада срещу цитираната баничарница Ежко.
Аз съм доволна от месото там. Имат и много хубави наденици.
Купувам и от "Партньори" на пазара в Младост 1 и в 1А.

# 415
Магазина на Недко Митев до Кауфланд в Младост 3. Телешко и свинско.

# 416
Магазин Добротица, има месни и млечни продукти, блока срещу Кауфланд. Младост 3, ул. Бъднина, бл.304
https://dobrotitsa.bg/produkti/?fwp_products=mesni-zagotovki

# 417
актуална препоръка за ключар моля? и ако знаете колко пари излиза горе-долу да дойде на място да види/оправи бравата? заяжда ключът и се опасявам някой ден да не ни остави отвън и да викаме по спешност. а подозирам, че тогава ще е по-скъпо.

# 418
Аз ползвам това ателие за дубликати. Не съм ги викала на адрес. Но може да питате по телефона за цена

# 419
обърнах се към тези във фантастико, младост 3. да видим.

Общи условия

Активация на акаунт