София, жк Младост - тема 36

• 44 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
И в Младост 2 няма вода.

# 481
  • Замък сред облаците
Да, от 2 часа.

# 482
В младост 4 има магазин за риба, казва се Пристан. Не сме взимали все още от там,но в сайта пише,че има прясна и готвенa риба, хайвер и други неща,та съвсем скоро ще опитаме.

# 483
  • София
Дали има някой в темата при д-р Ваня Петрова в 25 ДКЦ? Интересува ме дали за профилактичен преглед (и съответно направления за изследвания и пр.) трябва да се записва час или може да се отиде по всяко време в приемните часове? Досега минавах профилактичните прегледи по доп. здравно осигуряване и нямам никакъв опит с ЛЛ.

# 484
  • София
Дали има някой в темата при д-р Ваня Петрова в 25 ДКЦ? Интересува ме дали за профилактичен преглед (и съответно направления за изследвания и пр.) трябва да се записва час или може да се отиде по всяко време в приемните часове? Досега минавах профилактичните прегледи по доп. здравно осигуряване и нямам никакъв опит с ЛЛ.
Не съм при нея, но вчера бях в поликлиниката за съседния кабинет и видях, че идваха за нея пациенти и са без запазен час.

# 485
  • София
И в Младост 2 няма вода.
А в Младост 1 покрай бул. Ляпчев има и вода, и ток, и парно.

# 486
  • София
Няма нужда от записване на часове, отидете в приемно време.

# 487
Без ток ще бъдат някои части от Младост 2
Част от ЖК.МЛАДОСТ 2 30.01.2025 09:00 30.01.2025 16:00
Част от ЖК.ПОЛИГОНА 30.01.2025 09:00 30.01.2025 16:00

и ще има повторение, надявам се за други части
Част от ЖК.МЛАДОСТ 2 31.01.2025 09:00 31.01.2025 16:00

# 488
Здравейте! Може ли препоръка за очен лекар за дете за профилактичен преглед, че досега не съм ги водила? Има добри отзиви за д-р Лиляна Димитрова в Токуда, но не ме устройва като часове, а частният й кабинет не ме устройва като локация.

# 489
Здравейте,
търся място, от което да взема хубава питка из Младостите нямам предпочитания за кой точно, някакви препоръки да имате?

Гледах онлайн софийска баница да поръчам, ама нещо не съм им голям фен.

# 490
Може да пробваш в баничарница Ежко на манията в младост 3.

# 491
  • София
Здравейте! Може ли препоръка за очен лекар за дете за профилактичен преглед, че досега не съм ги водила? Има добри отзиви за д-р Лиляна Димитрова в Токуда, но не ме устройва като часове, а частният й кабинет не ме устройва като локация.
Водих преди 2 седмици сина ми с направление при д-р Антоанета Янева в Рамус, Дружба:

https://ramuslab.com/%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%bd% … b0-%d0%b4-%d0%bc/

Доволна съм, бърза, точна, обяснява подробно, говореше му за устройствата и вредата за очите, как да чете на тях и т.н.
Преди време водех децата при д-р Облашка, която е прекрасен специалист и е точно детски офталмолог. Тя преглежда във Вита и в МЦ "Хайвазов" на Цариградско шосе, 7-ми километър, до ОМВ (което си е на практика в Младост). Но за съжаление до нея е трудно да се добереш с направление, много е търсена. Даваше ми час за юни месец чак, което е безмислено.

# 492

в очна клиника зора има специализиран детски кабинет. работят и с направления.

# 493
  • София
Д-р  София Якимова в поликлиника "Младост"/ зад 125то у- ще/. Доволна съм, обръща внимание, не претупва.
https://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8 … D1%84%D0%B8%D1%8F

# 494
  • София
Д-р Якимова е прекрасен специалист също, да. Но и при нея е пренатоварено и часовете по каса са заети доста време напред.

Общи условия

Активация на акаунт