София, жк Младост - тема 36

• 44 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Може ли препоръка за очен лекар за дете за профилактичен преглед, че досега не съм ги водила? Има добри отзиви за д-р Лиляна Димитрова в Токуда, но не ме устройва като часове, а частният й кабинет не ме устройва като локация.
На колко години е детето?
Моите последните години ги водя при д-р Телбизова в очна клиника Зора. Работят с направления по НЗОК.

# 496
Благодаря за препоръките Hug Едното дете е на почти 2 години и половина, а другото на 5. И двамата досега не съм ги водила на профилактичен очен преглед. Ние ще трябва да си платим. Личният лекар абсурд да даде направление без оплакване...

# 497
за деца няма ограничения в направленията и не би трябвало да има проблем да ви даде.
аз днес водих звяра в 'зора' при др дикова.
отидохме с оплакване, но това ни беше първи преглед при офталмолог и каза, че по прицип е добре да се правят профилактични в периода 6-12м, 3-3.5 години и преди тръгване на училище.

доволна съм и пак бих я завела там при нужда или за профилактика след 2-2.5 години.

# 498
Ако смятате, че лекаря няма да даде направление си измислете оплакване и настоявайте.

# 499
Знаете ли защо са затворили месарница Нашенско в мл.4? Само оттам взимах кайма Cry

# 500
Здравейте! Търся аптека, в която правят лекарства/мазила по рецепта? Някъде из Младост има ли..

# 501
Мисля, че в Нота Бене в Младост 4 правят лекарства по рецепта.

# 502
друго място наблизо е поликлиниката на плиска. там в аптеката също правят.

# 503
Благодаря Ви, момичета. Ще пробвам първо в Нота Бене, че ми е близо и ако не стане, ще пробвам и второто предложение. Хубав уикенд.

# 504
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате надеждна фирма за откриване на течове с термокамера? Извинявам се ако не пиша на правилното място. Предварително благодаря за информацията!

# 505
В нове фарм денонощната в младост 3 също правят лекарства.

# 506
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате надеждна фирма за откриване на течове с термокамера? Извинявам се ако не пиша на правилното място. Предварително благодаря за информацията!

Скоро виках за Младост. Дойде една много приятна дама.
0879855955

# 507
  • на тавана в кошницата
Здравейте! Търся аптека, в която правят лекарства/мазила по рецепта? Някъде из Младост има ли..

В Младост 2 аптека Вира правят лекарства.

# 508
Възстовиха ли топлоподаването в Младост 1?

# 509
При нас е възстановено от обяд някъде.

Общи условия

Активация на акаунт