Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 441
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Много папагалски якета

# 706
Има 2-3 попадения, една рокля харесах, някаква аура беше и едно зимно яке/парка

# 707
Има 2-3 попадения, една рокля харесах, някаква аура беше и едно зимно яке/парка
Това яке изобщо не става ясно какво е, вталено ли, по-свободно ли? Няма нито една снимка закопчано, за да се добие представа.

# 708
На мен ми хареса парката и зимното яке.Posh пак стреляме на едни и същи артикули 😂

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:00 от Наталия 83

# 709
Единственото хубаво и оригинално нещо в новата им колекция е новата им моделка.

Иначе скучна колекция, повтарящи се стари модели с безинтересни нови принтове.

Тези поли аксесоари не се ли изтъркаха вече? А полите с висящи джобове може би биха стояли добре на някоя по-пълна жена, но на тях ми стоят ужасно и имат анорексичен вайб

# 710
Аз се метнах и на една пола с жилетка комплект от плетиво. Ти вече имаш такива, та викам чакай и аз да се отчета 😆 Парката в бежово ми хвана окото, не че нямам вече тяхната такава подобна, ама викам ай, ще пазя бележката от куриера. Повечето са с дата 5-6 ноември… чудно 👌🏽
На мен ми хареса парката и зимното яке.Posh пак стреляме на едни и същи артикули 😂

# 711
И а се чудех много на този комплект пт плетивото полата със жилетката .Парката я поръчах,имам зелената им и съм доволна топлят ,но и на якето хвърлих око ,😂имам и дънковите ботуши и ще св съчетава ,а и топлят якетата им

# 712
На мен тотално ми заби приложението и сайта на тел. От това, което успях да видя ми хареса зеления принт и общо взето почти всичко в зелено ...

# 713
Поло блуза 144лв даже без карта 169?
Това е двойно за зимните им поло блузи които имам
Да не би да са много топлеши с тази вълна? От къде идва тази цена?

# 714
  • Варна
Аз взех накъсания пуловер и май това ще е. Грабна ме, че е вълна. Много ме дразнят тия ниски талии дето трябва да си купиш специалните им гащи за тях.

# 715
Тази колекция предизвика много особени чувства в мен 😆В първия момент, разгледани набързо много неща ми харесаха. На второто преглеждане евентуално за 1-2 неща се колебая, но мога да мина и без тях 😆

# 716

Някой има ли това яке и какво ви е мнението за него? Интересно ми е и цвета му на живо какъв е

# 717
Някой видя ли тези панталонки?

# 718
  • Варна
Ако ги няма като референция отдолу, значи не са ги изкарали.

# 719
Никъде не видях боти и шапки, което ме навежда на мисълта, че ще има още нещо, може би

Общи условия

Активация на акаунт