Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 446
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Якетата се разпродават бързо

# 736
Tъкмо това ми направи впечатление и на мен. Парката е изчерпана.Хареса ми, много е хубава,но прекалено скъпа.

# 737
Tъкмо това ми направи впечатление и на мен. Парката е изчерпана.Хареса ми, много е хубава,но прекалено скъпа.
На косъм бях да поръчам.Добре че свърши.Спестиха ми едни 500лв😆  Доста артикули не са пуснали.Ще качват тепърва ,когато преценят. Аз чакам горнище /бомбър.
Качените не ми допадат.Особено това червеното  .....

В колко часа точно пуснаха колекцията за играта?

# 738
Мисля че изчерпаните артикули пак ще са налични

# 739
Якето едно, че реално няма нормална снимка и второ аз лично съм против украсите от естествена кожа и не искам да нося такива.

На пръв поглед доста неща харесах, но на втори нищо, което да си заслужава парите - има приятни неща, но повечето са вече безумни ... сигурно ще пуснат още и все ще се разпиша с нещо.

(От друга страна, не може да им се отрече, че като обслужване са много, много пред Авин, които имат много хубави неща, но се държат малко все едно те ти плащат 139лв. за къса пола, а не ти на тях.)

# 740
И аз съм против тези естествения косъм ,незнам защо в България все още се приема като нещо с което да се гордееш .Аз свалям качулките .Posh да те питам беше казала ,че черните ботуши които си поръча отзад пада кожата о ги прихващаш с фиба някакси ,това за черните или бежовите или двата чифта ?Спомням си че си беше взела и двата цвят .

# 741
Аз също съм твърдо против ест. косъм, защо продължават не знам ...смешно е. Аз засега съм пас, въпреки че си харесах това онова, вълна, лен... Има по какво да се загледа човек, но и цените са уау...

Малко след 9 часа беше пусната колекцията.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:32 от *Emerald

# 742
  • Варна
Пуснали ботуши... 400лв с Морано 😵😵😵

# 743
И аз съм против тези естествения косъм ,незнам защо в България все още се приема като нещо с което да се гордееш .Аз свалям качулките .Posh да те питам беше казала ,че черните ботуши които си поръча отзад пада кожата о ги прихващаш с фиба някакси ,това за черните или бежовите или двата чифта ?Спомням си че си беше взела и двата цвят .

Не не, подгънах ги, за да не ги настъпвам, и с двата модела е така, явно при носене повече се свличат леко надолу и тока започва да застъпва кожата (което не е ок), ама с фиба няма как и да ги хванеш според мен? Гледам, че сега са пуснали такива ботуши на бая висока цена, за моите около 300 и малко май давах…

# 744
Да и аз взех бежовите и дънковите за по-ниска цена .Мислех да си взема и черните ,че този модел в настина удобен и много добре стоят .Значи и на мен ще ми станат така ,аз не съм ги носила въобще още .Ами ще ги подгъна и аз ,като ги подгънеш няма проблем ?

# 745
Може просто моите 2 чифта да са дефектни (и черните и бежовите), с моя късмет нищо не е изключено 😆🤦🏼♀ Но много си ги харесвам, доволна съм. Иначе нагоре някой беше писал за обслужването - съгласна съм. От авин доста често поръчвам, единия път ми звънят… ми били объркали като качвали размерите и нямало повече (според мен просто са ги изпратили на друг) и ми пратиха снимки на подобен модел уж. Не го поръчах, разбира се. Това поне с алеса не се е случвало. И май са започнали от алеса да се вслушват повече в градивната критика - пуснаха на едно есенно-зимна колекция,  и то сравнително навреме.

# 746
Да много са зле с обслужването ,повечето български марки все още си карат като комунистически лелки ,могат и да ти се накарат  ,няма никакъв професионализъм .Да не говорим че повечето карат на месинджър или вайбър комуникация само 😂и пишат на махленско ниво.Аз се отказах от много от тях само поради  тази причина ,изключително ме дразни.Алеса са на световно ниво .Сигурно   ще направят и live chat в сайта си за обслужване ,те яко следят как се развиват нещата навън и не изостават с нищо

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 01:27 от Наталия 83

# 747
Аз си мисля, че продават с много голяма надценка. Пуловерите са със страшни цени. Тази година ще спестя доста, миналата година съм поръчала много неща. Сега няма какво.
Иначе ми харесват моделите.
На пуловер от миналата година на 110 лв, тази година цената му е 127 вече. Вместо да падат, стават по скъпи.

# 748
От авин доста често поръчвам, единия път ми звънят… ми били объркали като качвали размерите и нямало повече (според мен просто са ги изпратили на друг) и ми пратиха снимки на подобен модел уж. Не го поръчах, разбира се.

На мен Авин ми бяха предложили заради дефект да ми намалят 20 % ( и с това намаление пак беше, примерно, 80 лв. полата.) Пратиха снимка на дефекта, който беше нещо като огромно леке отпред, супер видим, реално, тази дреха беше директно за боклука, даже за 10 лв. трябва да ги е срам да ги продават. Бях изумена. Simple Smile

# 749
На пуловер от миналата година на 110 лв, тази година цената му е 127 вече. Вместо да падат, стават по скъпи.
Стават по-скъпи като всички останали стоки. Иначе и аз съм недоволна.

Общи условия

Активация на акаунт