Отговори
# 135
  • плевен
Чувала съм за съставката,но не съм я пробвала.Понякога успявам да се преборя с цистита и без антибиотик.

# 136
  • София
Чували ли сте за съставката D-маноза и какви са впечатленията ви от нея при профилактика или лечение на цистит? Успявате ли да се преборите с цистита без прием на антибиотик?
 Не бях чувала за тази съставка до този момент. Имало е моменти когато успявам да се преборя и без антибиотик, но наистина чувството е много неприятно.

# 137
Чувала съм и съм я използвала, но циститът без антибиотик не ми минава за съжаление.

# 138
Не съм чувала за тази съставка. Почти винаги стигам до антибиотик. Ако намеря по-добра алтернатива за лечение на цистита, ще  я пробвам.

# 139
  • София
Не съм чувала за съставка  D-маноза.Не успявам да се преборя с цустита без антибиотик.

# 140
Не съм чувала до момента за тази съставка. Последният път не успях да се справя с цистита без антибиотици, за мое съжаление.

# 141
Не съм чувала. И не, без антибиотик не съм се справяла с проблема.

# 142
Не съм чувала за тази съставка досега.
Успявала съм да се преборя и без антибиотик.

# 143
Чувала съм за нея. Справям се без антибиотик.

# 144
Не съм чувала за тази съставка. Искам да знам повече за проблема, защото моя близка има такъв, но не знам. Надявам се с информацията, да помогна.

# 145
Не бях чувала за тази съставка до този момент. Имало е моменти когато успявам да се преборя и без антибиотик, но понякога се налага приема му.

# 146
Не съм чувала за тази съставка. Когато усетя първи симптоми на проблем, веднага започвам да пия продукт с червена боровинка, както и продукт съдържащ брезови листа. Налагало се е да приемам и антибиотик, в комбинация с червена боровинка. Процесът на оздравяване е бавен и болезнен.

# 147
Не съм чувала за съставката D-маноза, тъй като за мое щастие рядко се сблъсквам с цистит и не ми се е налагало да търся решение за него. При първи симптоми успявам да туширам нещата с продукти с червена боровинка. Не ми се е налагало да приемам антибиотик по този повод до сега.

# 148
  • Варна
Чувала съм за съставката D-маноза и съм иползвала продукт с нея. Пи започнато рано лечение има шанс да се избяга от прием на антибиотик.

# 149
  • Бургас
Не съм чувала за съставката досега. Слава Богу, досега до антибиотици не съм стигала.

Общи условия

Активация на акаунт