ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 995
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 005
Ами снощи си затвърдих мнението за Габриела (злобно същество с огромни комплекси относно произхода си), но поне сестра и продължава да ме забавлява как казва нещо и после си казва ДА. Щом майка ти е сервитьор и за теб това е долна работа.... Мисля, че би била успешна охрана в дискотека! За Надя, ами изобщо не ми е злобна на фона на всичко видяно вчера. Даже с Йоана слабо ги обсъждат, другите наистина си набелязват някой и го изкарват по-черен от дявола. Силви обаче си е яко кукувица и това с диамантите ме разсмя яко, но просенето и на среща от Сашко доста го изнерви и скоро ше си тръгне усещам. Ами съжалявам, но Нани изобщо не ми харесва.. Някаква скрита злобна лимонка, а Маги си ми е красива и си играе играта без забележки. Дано смени тактиката и да му се дръпне малко, че го отегчава напоследък. Снощи като ги гледах с момичето с пчеличките ми станаха много сладки един до друг. Днес дано Валерия си го получи, че и тя е рядко срещано зло. Вчера като ги хвана камерата с Гибона бързо смекчиха репника, но БРАТ всички чухме реалната комуникация

# 1 006
Милена въобще не е грозна, аз съм на 10000% сигурна, че огромна част от дамите с корекции са били доста нелицеприятни преди тях. В тяло е една идея по-слаба от Маги, която с всичките си претенции и тя е с виснало дупе. Grinning

# 1 007
За мен единствения симпатиче и добронамерен участник си тръгна - Мери. Само нея харесвах.

# 1 008
Айде сега, това че Милена е имала връзки, не означава, че не може да е срамежлива, що за заключение? Доколкото разбрах от нейните думи, имала е една дълга връзка, за другите не знам.

# 1 009
Горкият Алеко. Уж щеше да си избира жена, пък то какво стана - не може да си избере с коя да иде на среща, избират му с коя подред да си говори на банкета, коя да не присъства на банкета, диктуват му в дясното ухо коя да си ходи... кой знае колко се плюе, че е сложил подписа.
 За бат Габо разбрахме: влиятелна личност в софийските среди, световно безизвестна, неуспяла бизнесдама, най- голямо постижение в живота - "познаАм найш ли кви хора", ниво на мислене: стюардеса = сервитьорка в самолет, мигларка (или веждарка , не помня) = успешен човек

# 1 010
Ами снощи си затвърдих мнението за Габриела (злобно същество с огромни комплекси относно произхода си), но поне сестра и продължава да ме забавлява как казва нещо и после си казва ДА. Щом майка ти е сервитьор и за теб това е долна работа.... Мисля, че би била успешна охрана в дискотека! За Надя, ами изобщо не ми е злобна на фона на всичко видяно вчера. Даже с Йоана слабо ги обсъждат, другите наистина си набелязват някой и го изкарват по-черен от дявола. Силви обаче си е яко кукувица и това с диамантите ме разсмя яко, но просенето и на среща от Сашко доста го изнерви и скоро ше си тръгне усещам. Ами съжалявам, но Нани изобщо не ми харесва.. Някаква скрита злобна лимонка, а Маги си ми е красива и си играе играта без забележки. Дано смени тактиката и да му се дръпне малко, че го отегчава напоследък. Снощи като ги гледах с момичето с пчеличките ми станаха много сладки един до друг. Днес дано Валерия си го получи, че и тя е рядко срещано зло. Вчера като ги хвана камерата с Гибона бързо смекчиха репника, но БРАТ всички чухме реалната комуникация

Аз не разбирам какво лошо има в това да си сервитьор или стюардеса. Габриела все едно е дошла от Харвард с нейните дипломи. Сега ще погледна къде е завършила тая, че ми е интересно от какво и е надуто толкова самочувствието. Сега който не иска тоя не завършва висше. Иначе ако се имаше за красива няма да слага филтри в ИГ, че да изглежда жена.

# 1 011
За мен единствения симпатиче и добронамерен участник си тръгна - Мери. Само нея харесвах.

Коя е тази Мери?

# 1 012
Бай Габ направи огромна услуга на Йоана, като се показа колко тъпа, зла и ограничена е. На нейния фон Йоана е класа.

# 1 013
Бат Габриел ми оглави класацията на най-неприятна личност, след Силви. Като слон в стъкларски магазин е тази, толкова е груба и мъжествена.

# 1 014
Изчетох ви от снощи, но продължава да има объркване с Надя и Надежда Вишева-Нани.
Особено по темата с носовете.
Надя според мен няма никакъв филър, камо ли ринопластика.
Надежда на 99% има ринопластика.

# 1 015
Абе, нито маникюристките, нито стюардесите, нито сервитьорките и още 15000 длъжности, не изискват кой знае какво. Ясно, че за всеки неговата работа е най, но не сме ядрени физици, няма нужда от такова прехласване по това коя професия е по-сложна. Grinning

# 1 016
Изчетох ви от снощи, но продължава да има объркване с Надя и Надежда Вишева-Нани.
Особено по темата с носовете.
Надя според мен няма никакъв филър, камо ли ринопластика.
Надежда на 99% има ринопластика.

Бяха качили снимка на Надя преди мисля, по-назад в коментарите. С ринопластика е. Доста голямо носле е имала. За надежда съм склонна да вярвам, че няма или е била неуспешна. Далеч от съвършен нос, леко кривее, ама пък й стои симпатично.

# 1 017
  • София
Гледах снощи, слушах... и се чудех коя от всички кокошки ми е по-неприятна. На никоя не симпатизирах в разправиите, то хвани едните, удари другите; прости, нахални, плиткоумни. Досадиха ми безкрайно, аман от сеирджийската настройка на продуцентите. Нали уж четяли тук, ами да схванат най-после, че не само простотиите и махленските кавги могат да правят рейтинг. Едни хубави и умни жени, едни интересни игри и предизвикателства биха били толкова по-успешни! Ама то кой ли нормален човек вече би се навил да се излага в тая малоумна пародия... Горкия Алеко, верно на магаре го направиха!!

Симпатична ми е единствено Милена, която поне дава вид да има нещо между ушите и с нея може да се проведе интересен разговор. От оставалите кокошки пО ми се ядват Теа и Памела, които поне не са проклети и са смешни с тъпотията си. Останалото... Много ми хареса нечий коментар тук - тази година няма химия; има физика и аеродинамика (вятър вее в черепните пространства)! Grinning

# 1 018
  • София
Надежда има, пуснаха й снимки от сватбата. Но пък нескопосаната пластична операция някак й отива. Доказателство, че нещата, които не са перфектни, могат да са доста симпатични. За съжаление не мога да кажа същото за гърдите.

# 1 019
Момичета, чета ви със страшен кеф.
Айде сега малко преположения за промото за днес-знаем, че някоя дама ще си тръгне едва ли не извънредно.
Дават Валерия как плаче, но не е тя, т.к. в промото за сезона я има на много места.
Виктория му казва, че много от момичетата вътре си имат гаджета навън-дали няма да е тя, например той се ядосва, че едва ли не тя го лъже, защто другите заявяват, че това не е вярно?
Как мислите?
Чакам го с нетърпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт